A spanyol hatóságok letartóztatták az 1st Pro labdarúgóját a mérkőzések rögzítéséért

0 Comments

Segunda csillag és Almería kapitány, Jorge Morcillo egy olyan ember, aki szokott látni a nevét az újságokban. A központi védő sok győzelemre és néhány csalódásra vezetett, miután csatlakozott az 2015-hoz. Most Morcillio visszatért a hírekbe, ezúttal az első spanyol játékos a Primera vagy a Segunda divízióban, amelyet a mérkőzések rögzítésével vádolnak.

Morcillo éppen éppen egy repülőgépre érkezett Olaszország rövid szabadságra, amikor a rendőrség letartóztatta őt az illegális fogadással és az állítólagos mérkőzések rögzítésével kapcsolatban. Morcillo csak egyike volt az 19 embereknek, akiket a „Cortes-művelet” csatában letartóztattak, és amelyet összeállítottak, hogy megvizsgálják a spanyol nyelvű mérkőzések rögzítésének jogellenes gyakorlatát. labdarúgás. Úgy gondoljuk, hogy Morillo részt vett az Andalúz oldal és a Gimnastic közötti játékban januárban.

Miért letartóztatták Mocillo-t

Miközben maga nem játszott a meccsen, azt mondták, hogy megszerezte az egy-egy döntést. A népszerű fogadási oldal (Federbet) szerint gyanúba kezdtek a meccsek rögzítésével kapcsolatban, amikor a Segunda mérkőzés eredményei röviddel az indulás előtt egy rendellenes számú fogadást tettek. Az Almería más játékok is megjelentek, többek között az Almería-Nàstic de Tarragona, amelyet a Földközi-tengeri Játékok Stadionjában játszottak januárban. A rendőrség megvizsgálja az online fogadások furcsa mintáját minden korábbi Almería játékban. Ha világossá válik, hogy a mérkőzések rögzítése problémát jelentett, és a játékokat összeszerelték, sok fogadók biztosak lesznek, hogy ragaszkodnak a játékhoz Blackjack a jövőben, mint legalábbis akkor, az eredményeket nem lehet megragadni!

Ha bűnösnek találja, Jorge súlyos bírságokkal és esetleg börtönbüntetéssel fog büntetni. Míg a botrány megrázta a spanyol labdarúgó-közösséget, ez nem az első alkalom, hogy a labdarúgó már a reflektorfénybe került.

Hogyan működik a mérkőzés rögzítése?

Azok számára, akik nem biztosak abban, hogyan működnek, a mérkőzések rögzítése magában foglalja a csapat vagy az egyén meggyőzését, hogy „dobjon” egy játékot, hogy a leendő fogadók biztosak legyenek az eredményekről. A játékosok pénzösszeget fizetnek ki a mérkőzés megszerzéséért, míg az online fogadási szindikátus több ezer dollárt fogad el.

A mérkőzést rögzítő rendszert általában egy fogadási gyűrű kezdeményezi, amely megközelíti a kulcsszereplőket, mint a kapitány vagy a sztrájkolók. Bizonyos készpénzösszeget biztosítanak a játékosnak vagy a csapatnak, hogy biztosítsák, hogy ne szerezzenek eredményt, vagy hogy védelmet kapjanak hanyagnak. Ha az eredmény a helyes út, a fogadók fizetnek szépen az online fogadási oldalak és a játékosok kap egy extra pénzt növeljék.

Mondanom sem kell, hogy a gyakorlat teljesen illegális, de a sport világában igen elterjedt. Csaknem minden sportról a futballról a krikettre, Amerikai futball jéghoki, a tenisz és az eSports is részt vett a mérkőzések rögzítő botrányaiban. A közelmúltban hat angol labdarúgó-játékosot tartóztattak le a brit alacsonyabb bajnokságú labdarúgó-mérkőzéseken való mérkőzések rögzítésével kapcsolatban.

Ki részesül?

A rendőrség szerint a fogadók számára könnyebb megközelíteni az alacsonyabb bajnokságú csapatokat, mivel jobban hajlamosak a megvesztegetésnek, mivel fizetésük alacsonyabb. A meccsek szintén nem a reflektorfényben maradnak, és az eredményeket gyakran figyelmen kívül hagyják. A fogadási oldalak a rendőrségtől indulnak, amikor a látás egy olyan rendellenes számú tétet hoz létre, amely „kevésbé fontos” játékokra kerül. Minden alkalommal, amikor szokatlan viselkedés van a piacon, ez egy piros zászlót küld, és azt a múltbeli játékokkal kapcsolatban kell vizsgálni.

Ugyanez a minta látható az összes sportban. Azok, akik a mérkőzést rögzítik, a nagy fogadási szindikátusok részét képezik, amelyek millió dollárt készen állnak a nyereséget garantáló fogadásokra. Míg a legtöbb sportot a tisztességes és versenyképes tevékenységek keretein belül szabályozzák és tartják, az online fogadások emelkedése azt jelentette, hogy több lehetőség nyílik az illegális tevékenységek megkezdésére, és hogy azoknak, akik szeretnék a rendszert felépíteni, nagyobb lehetőségei vannak erre .

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A spanyol hatóságok letartóztatták az 1st Pro labdarúgóját a mérkőzések rögzítéséért Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon