A spanyol dominancia folytatódik az 2018 UEFA Év csapatában

0 Comments

Ez az, ami az elmúlt években ésszerűen kiszámíthatóvá vált. A spanyol klubokból származó, az UEFA Év csapatában elnevezett legjobb játékosok száma azt jelenti, hogy a La Liga sok ember szemében túlságosan képviselteti magát, mint a francia legjobb ligák, Németország és a UK. A sportfogadások kevés rajongója fogadna, hogy valószínűleg hamarosan megváltozik. Tekintettel arra, hogy a csapatot egy szavazás alapján dolgozták ki, aligha meglepő, hogy a spanyol felső klubokból annyi játékos jut a listára. A spanyol klubok rajongói nagyon komolyan veszik a szavazási rendszert. Plusz, persze, sok ember kívülről Spanyolország kövesse a spanyol nyelvet labdarúgás szorosan és megfelelően szavazzanak.

Az 2018 csapat lebontása

Az 2017-ban a tizenegy nevezett játékos közül hat spanyol klubból származott. Az 2016-ban a La Liga még dominánsabb volt, legalább nyolcnál. Az 2018 lista három játékosból állt, akik az angol klubokban élnek. N'Golo Kanté és Eden Hazard, akik mindketten játszanak a Chelsea FC-nél, az Év csapatában kerültek megnevezésre. Emellett a Liverpooli Virgil van Dijk volt a játékosok körében. Az egyetlen francia klub, amelyet képviselnek, Párizs Saint-Germain volt, mert Kylian Mbappé-t is nevezték el a tizenegy. Az 2018 összes többi szereplője azonban spanyol klubokból származott. Mindazonáltal meg kell említeni, hogy a portugál csillag, Cristiano Ronaldo rekordot jelentett 13th megjelenésében az éves csapatban, és mind a Real Madrid, mind a Juventus esetében játszott a kvalifikációs időszakban.

A Barcelona játékosai

Két játékos a barcelonai oldalról, az év 2018 UEFA csapata, Lionel Messi és Marc-Andre ter Stegen. Messi, aki közeledik a döntőhöz évszakok Csillagkarrierjéről kilenc korábbi alkalommal nevezték el a közvélemény-kutatásban, így ő lett a második legnépszerűbb játékos. Másrészt, Ter Stegen, a német válogatott kapusa, soha nem tette meg a listát. A jelenlegi előadások és a kapusok viszonylag hosszú pályafutása alapján néhány évvel a tizenegy év múlva fogadja a csapattársa köré zárását. Talán ter Stegen is megvan az esélye, hogy elkapja a nagy argentin? A kapus minden bizonnyal az első számú választás Barcelonában és országában.

A Real Madrid játékosai

Az év UEFA csapata 2017 iterációja öt játékosból állt a Real Madridból. Bár nem volt hely a Tony Kroos számára az 2018 csapatban, mivel volt egy évvel korábban, még mindig a főváros klubjának öt játékosát nevezték el, így ismét a leginkább képviselt klub lett. Az 2018-ban Sergio Ramos a fantázia oldalára, az egyetlen spanyolra tette ezt. Ez a nyolcadik alkalom, amellyel a csapatba került, így harmadik lett a futballisták összesített listáján. Ráadásul Raphael Varane felkereste a listát. Varane egy központi védő, aki szintén a nemzeti csapatát, Franciaországot játszik. Ez volt az első alkalom, hogy felvette az UEFA csapatába a szavazást. Mellette Marcelo, egy másik védő, aki szintén sokszor játszott a brazil nemzeti csapatban. Népszerű labdarúgó, Marcelo kétszer nevezték el az Év csapatában.

A másik két Real Madrid játékos az 2018 csapatban Luka Modric és Cristiano Ronaldo volt. Ronaldo kilépett a Real Madridból, hogy játsszon a Serie A-ban az 2018-ban, de az indulás előtt a spanyol oldalra lépett. Ronaldo gyakran az egyik legjobb játékosnak számít, aki öt Ballon d'Or díjat nyert. A Modric harmadik megjelenését az Év csapatában látta el először 2016-ben. A horvát csillag a Real Madrid-hoz csatlakozott az 2012-ban, miután sikeres volt a varázslat az észak-londoni csapat, Tottenham Hotspur. A középpályás több mint százszor van a nemzeti csapatának.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A spanyol dominancia folytatódik az 2018 UEFA Év csapatában Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon