A legnépszerűbb Srí Lanka-i online kaszinó webhelyek

A kezdetben Ceylon néven ismert Srí Lanka egy dél-ázsiai ország, amely India alatt, az Indiai-óceánon fekszik. Kaszinójátékokat játszhat Srí Lankán és annak fővárosában, Colombóban. Srí Lanka lakossága jelenleg 21 millió fő, és az ország helyi pénzneme a Srí Lanka-i rúpia.

Az internet és a technológia elterjedése és terjeszkedése az online kaszinókat hatalmas szerencsejáték-iparággá változtatta. Minden nap egyre többet szerencsejátékosok egyre vonzódnak az online kaszinókhoz, és sok embert szereztek nekik milliomosok. 2022-re az online szerencsejáték-ipar 80 milliárd dollár körüli értéke várható, figyelembe véve a legújabb trendeket.

Az online kaszinók egyik legkedveltebb előnye, hogy bárhol játszhat. Csak internetkapcsolatot igénylő eszközre van szüksége. A játék lehetőségei szintén szélesebb körűek, és az asztalok és nyerőgépek korlátlanok, ellentétben a szárazföldi kaszinókkal. Ezek olcsóbbak, óriási bónuszokat és kedvezményeket kínálnak.

A 10 legfontosabb Srí Lanka-i online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $500

€ 1000 FREE

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €1000

100% bónusz, legfeljebb 200 € + 100 Twin Spin ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €200

200% Legfeljebb 350 € üdvözlőbónusz

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz €350

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

$ 1,500 Bónusz + 300 szabad pörgetések

Kifizetés 98.29%
Teljes bónusz $1500

$ / € 200 + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz $ / € 200

Akár 500 € + 30 extra pörgetés

Kifizetés 98.35%
Teljes bónusz €500

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.65%
Teljes bónusz $1000Körülbelül a top 10 Srí Lanka-i online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Ha csatlakozik egy online kaszinóhoz, ellenőrizze, hogy engedélyezett és szabályozott kaszinóról van-e szó. Olyan sok illegális online kaszinó van, amely a kaszinót részesíti előnyben, és megcsalják a játékosokat. Ugyancsak nem akarja az online csalók áldozatává válni, akik tiltott online kaszinókat használnak, hatalmas promóciókkal.

Az online kaszinók egyik legsúlyosabb hátránya a függőség. Sok játékos kényszeres szerencsejátékká válik, mert a kaszinó könnyen elérhető, és a befizetési módszerek egyszerűek. A szerencsejáték-függőség rombolja az életeket, ezért ügyeljen arra, hogy ne essen csapdába. Mindenekelőtt soha ne játsszon olyan összegeket, amelyeket nem engedhet meg magának

A szerencsejáték jelenlegi helyzete Srí Lanka-ban

Ma több szárazföldi szerencsejáték-ház van az országban, ezek többsége Colombóban található. Mind a helyiek, mind a turisták beléphetnek és játszhatnak, ha elmúltak 18 évesek. A turizmus virágzik itt, ezért ezek a helyszínek meglehetősen népszerűek. Ennek ellenére továbbra is a turisták a leggyakrabban látogató. Srí Lankán a három fő vallás a buddhizmus, a hinduizmus és az iszlám – és ezek egyike sem veszi félvállról a szerencsejátékot. Így a helyiek kevésbé gyakori vendégek a tégla és habarcs helyszíneken. Előnyben részesítik az online szerencsejátékot.

Srí Lanka online kaszinók vadul népszerűek. Két fő kérdést azonban szem előtt kell tartani. Először is, az internet-kapcsolat Srí Lanka-ban nem túl jó. Az internet minősége évente javul, ám általában biztosnak kell lennie internetkapcsolatában. Másodszor, míg a lakosok szabadon hozzáférhetnek bármilyen külföldi online kaszinóhoz, nem minden külföldi online kaszinó örömmel fogadja a Srí Lanka-i játékosokat. Ennek oka elsősorban a homályos jogszabályok. Tehát nehéz lehet egy szórakoztató és megbízható valódi pénzes platformot megtalálni, ha nincs a fentiekhez hasonló legjobb online kaszinók listája.

A legjobb megoldás az, ha a szomszédos országokból indított platformokat keresünk. Az online online kaszinó India legális lehet jó ötlet. Egy másik hely, ahol érdemes meglátogatni a vietnami kaszinót.

Míg egyelőre a helyzet meglehetősen szerencsejáték-barát, néhány jogi változás folyamatban van. Ne felejtsd el figyelni a törvényeket, hogy mindig biztonságban lehessenek a szerencsejáték szórakozásával.

Srí Lanka szerencsejáték-törvények

Az országban általában nincs törvény a szerencsejátékokról, a piacot nem tiltották meg és nem szabályozták megfelelően. A szereplők néhány szabályt betartanak, míg a játékosok szabadon játszhatnak, ahol akarják.

A közelmúltban azonban jelentős változás történt Srí Lankán a szerencsejátékok jogi környezetében. Korábban a helyi Srí Lanka-i kaszinók körülbelül dollárt fizettek1 milliós díjat évente a kormánynak licencdíjként. A kormány azonban elkezdett erőfeszítéseket tenni és megfelelően szabályozni a rést, ami csökkenő tendenciákat eredményezhet. Az úgynevezett „bűnadóról” beszélünk.

Az alkalmazott új törvény előírja, hogy az éves engedélydíj megduplázódik az üzemeltetők számára. Ezenkívül Srí Lanka minden kaszinójának 15% -os adófizetési kötelezettséget kell fizetnie forgalmuk után. A Srí Lanka-i kaszinóüzemeltetők egyáltalán nem boldogok, ám a szerencsejátékokat is érinti. A törvény szerint egy kaszinóba belépéskor kötelező 50 dollár díjat kell fizetni. Ez az új törvény valószínűleg arra kényszeríti a szolgáltatókat, hogy emeljék a játékosok áraikat.

Ennek az új törvénynek a fő oka az volt, hogy csökkentsék a szerencsejátékok népszerűségét, és pénzt keressenek az országban alulfinanszírozott rések számára.

Szabályozó hatóságok Srí Lanka-ban

Ami a mai napot illeti, a szerencsejáték-rést semmiféle szabályozó hatósággal nem bírják.

A szerencsejáték adózási törvényei Srí Lankaban

A hatályos törvények szerint minden játékosnak 10% -os adót kell fizetnie nyereményéről. Ezenkívül meg kell erősítenie a nyeremény összegét és a fizetett adót a kaszinó ügyfélszolgálatával és az ügyvéddel.

A legnépszerűbb Srí Lanka-i online kaszinó webhelyek Frissítve: May 31, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

ruby nyerőgépek ingyenes pörgetések