A legnépszerűbb Srí Lanka-i online kaszinó webhelyek

A kezdetben Ceylon néven ismert Srí Lanka egy dél-ázsiai ország, amely India alatt, az Indiai-óceánon fekszik. Kaszinójátékokat játszhat Srí Lankán és annak fővárosában, Colombóban. Srí Lanka lakossága jelenleg 21 millió fő, és az ország helyi pénzneme a Srí Lanka-i rúpia.

Az internet és a technológia elterjedése és terjedése az online kaszinókat hatalmas szerencsejáték-iparmá változtatta. Minden nap egyre több szerencsejátékos vonzza az online kaszinókat, és több embert milliomosokká tettek. 2022-re az online szerencsejáték-ipar várhatóan mintegy 80 milliárd dollár értékű lesz, figyelembe véve a legújabb trendeket.

Az online kaszinók egyik legkedveltebb előnye, hogy bárhol játszhat. Csak internetkapcsolatot igénylő eszközre van szüksége. A játék lehetőségei szintén szélesebb körűek, és az asztalok és nyerőgépek korlátlanok, ellentétben a szárazföldi kaszinókkal. Ezek olcsóbbak, óriási bónuszokat és kedvezményeket kínálnak.

A 10 legfontosabb Srí Lanka-i online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

€ 1000 FREE

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 1000

100% bónusz, legfeljebb 200 € + 100 Twin Spin ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

200% Legfeljebb 350 € üdvözlőbónusz

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz € 350

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

$ 1,500 Bónusz + 300 szabad pörgetések

Kifizetés 98.29%
Teljes bónusz $ 1500

$ / € 200 + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz $ / € 200

Akár 500 € + 30 extra pörgetés

Kifizetés 98.35%
Teljes bónusz € 500

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.65%
Teljes bónusz $ 1000Körülbelül a top 10 Srí Lanka-i online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Ha csatlakozik egy online kaszinóhoz, ellenőrizze, hogy engedélyezett és szabályozott kaszinóról van-e szó. Olyan sok illegális online kaszinó van, amely a kaszinót részesíti előnyben, és megcsalják a játékosokat. Ugyancsak nem akarja az online csalók áldozatává válni, akik tiltott online kaszinókat használnak, hatalmas promóciókkal.

Az online kaszinók egyik legsúlyosabb hátránya a függőség. Sok játékos kényszeres szerencsejátékká válik, mert a kaszinó könnyen elérhető, és a befizetési módszerek egyszerűek. A szerencsejáték-függőség rombolja az életeket, ezért ügyeljen arra, hogy ne essen csapdába. Mindenekelőtt soha ne játsszon olyan összegeket, amelyeket nem engedhet meg magának

A szerencsejáték jelenlegi helyzete Srí Lanka-ban

Manapság az országban több szárazföldi szerencsejáték-ház működik, többségük Colombóban található. A helyiek és a turisták egyaránt beléphetnek és játszhatnak, ha 18 évesek és idősebbek. A turizmus itt virágzik, ezért ezek a helyszínek meglehetősen népszerűek. Azonban továbbra is a turisták látogatják a leggyakrabban. Srí Lanka három fő vallása a buddhizmus, a hinduizmus és az iszlám - és ezek közül egyik sem veszi könnyedén a szerencsejátékot. Tehát a helyiek ritkábban látogatnak tégla és habarcs helyszíneken. Inkább az online szerencsejátékot kedvelik.

Srí Lanka online kaszinók vadul népszerűek. Két fő kérdést azonban szem előtt kell tartani. Először is, az internet-kapcsolat Srí Lanka-ban nem túl jó. Az internet minősége évente javul, ám általában biztosnak kell lennie internetkapcsolatában. Másodszor, míg a lakosok szabadon hozzáférhetnek bármilyen külföldi online kaszinóhoz, nem minden külföldi online kaszinó örömmel fogadja a Srí Lanka-i játékosokat. Ennek oka elsősorban a homályos jogszabályok. Tehát nehéz lehet egy szórakoztató és megbízható valódi pénzes platformot megtalálni, ha nincs a fentiekhez hasonló legjobb online kaszinók listája.

A legjobb megoldás az, ha a szomszédos országokból indított platformokat keresünk. Az online online kaszinó India legális lehet jó ötlet. Egy másik hely, ahol érdemes meglátogatni a vietnami kaszinót.

Míg egyelőre a helyzet meglehetősen szerencsejáték-barát, néhány jogi változás folyamatban van. Ne felejtsd el figyelni a törvényeket, hogy mindig biztonságban lehessenek a szerencsejáték szórakozásával.

Srí Lanka szerencsejáték-törvények

Az országban általában nincs törvény a szerencsejátékokról, a piacot nem tiltották meg és nem szabályozták megfelelően. A szereplők néhány szabályt betartanak, míg a játékosok szabadon játszhatnak, ahol akarják.

Nemrégiben azonban jelentős változás történt a szerencsejáték jogi környezetében Srí Lanka-ban. Korábban a helyi Srí Lanka-i kaszinók évente mintegy egymillió dollár díjat fizetettek a kormánynak licencdíjként. A kormány azonban erőfeszítéseket kezdett, és a rést megfelelő módon szabályozta, ami csökkenő tendenciákhoz vezethet. Az úgynevezett „bűn adóról” beszélünk.

Az alkalmazott új törvény előírja, hogy az éves engedélydíj megduplázódik az üzemeltetők számára. Ezenkívül Srí Lanka minden kaszinójának 15% -os adófizetési kötelezettséget kell fizetnie forgalmuk után. A Srí Lanka-i kaszinóüzemeltetők egyáltalán nem boldogok, ám a szerencsejátékokat is érinti. A törvény szerint egy kaszinóba belépéskor kötelező 50 dollár díjat kell fizetni. Ez az új törvény valószínűleg arra kényszeríti a szolgáltatókat, hogy emeljék a játékosok áraikat.

Ennek az új törvénynek a fő oka az volt, hogy csökkentsék a szerencsejátékok népszerűségét, és pénzt keressenek az országban alulfinanszírozott rések számára.

Szabályozó hatóságok Srí Lanka-ban

Ami a mai napot illeti, a szerencsejáték-rést semmiféle szabályozó hatósággal nem bírják.

A szerencsejáték adózási törvényei Srí Lankaban

A hatályos törvények szerint minden játékosnak 10% -os adót kell fizetnie nyereményéről. Ezenkívül meg kell erősítenie a nyeremény összegét és a fizetett adót a kaszinó ügyfélszolgálatával és az ügyvéddel.

A legnépszerűbb Srí Lanka-i online kaszinó webhelyek Frissítve: 31. május 2020. Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

ruby nyerőgépek ingyenes pörgetések