Stephen Hawking öröksége

0 Comments

Stephen Hawking professzor elhunyt, 76 éves korában. Világszerte ismert, hogy ez a korszak egyik legfényesebb elme, ami még inkább figyelemre méltóvá tette az embert, hogy sikerült legyőznie egy legyengítő betegséget, amely felnőttkora életének nagy részében a kerekesszékhez kötött. Több intézmény a világ minden tájáról szívélyes kívánságokat küldött a Hawking családnak.

Persze, Hawking nem lesz gyorsan elfelejtve. A tudós, a kozmológus, a matematikus és a csillagász évében Hawking megrázta a világ minden tájáról származó hitrendszereket, folyamatosan keresve az univerzum sok megmagyarázhatatlan rejtélyét. Lelkes szerencsejátékos volt, és látszólag élvezte a játékot vagy két játékot egy online kaszinóban, és szeretett furcsa fogadásokat elhelyezni más fizikusokkal. Ráadásul a nagyszerűen elismert „Az idő rövid története” című könyvet írta le, amely világszerte több mint tízmillió példányt adott el.

Harcol egy legyengítő állapotot

Hawking professzort Lou Gehrig betegsége sújtotta, amikor csak 21 volt, ami hamarosan egy motoros kerekesszékhez kötött. Majdnem teljesen megbénult, csak néhány ujja tartotta a mozgást, amit a kerekesszék és az elektronikus kommunikációs számítógép vezérlésével manipulált.

Hawking elméje még mindig olyan éles volt, mint valaha volt, de gyorsan tette a lépéseket az egyetemek világában. Számos áttörést és előrelépést tettek az általa előterjesztett elméletek és tanulmányok, nevezetesen Einstein relativitáselméletének kvantumelméleti összeolvadásával. Tanulmányai arra a következtetésre jutottak, hogy ha az univerzum a Big Bang, végső, kataklizmikus fekete lyukkal zárul.

Az idő rövid története

Hawking professzor egyik legelismertebb eredménye volt a könyv, az A rövid történet. A könyv világszerte több mint tízmillió példányban értékesített, és számos tanulási intézményben továbbra is népszerű munkát végez. A könyv a bonyolult elméletek és a világegyetem létrejöttének tanulmányozásával foglalkozik, és a könnyebben emészthető és megértő nyelveket mutatja be.

A különböző nyelveken, valamint hangoskönyv formában elérhető rövid idő története alapvető fontosságú mindenki számára, aki tudományos tanulmányokat szeretne folytatni, vagy egyszerűen azok számára, akik mélyebben megértik az univerzumot. Az idő rövid történetének másolatai bármely könyvtárban vagy könyvesboltban, valós világban és digitális formában érhetők el.

Egy ikon emlékezett

Stephen Hawking professzort nemcsak ragyogó emberként fogják emlékezni, aki hatalmas mértékben befolyásolta az egyetemeket a világban, hanem olyan emberként is, aki hatalmas esélyeket szerzett a nagyság elérése érdekében. Hihetetlen eredményei sokakat inspiráltak saját nehéz helyzetük leküzdésére, és arra törekedtek, hogy a lehető legjobbak legyenek.

Lawrence Krauss, egy megemlített fizikus és kozmológus a Twitterre vitte, hogy kifejezze a bánatát Hawking elhaladásán. Krauss elegánsan írta, hogy egy csillag csak a kozmoszban volt, és a világnak elveszett egy igazán csodálatos ember.

Hasonló érzéseket fejtettek ki sokan az egész világon, az élet minden területén.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/briljante-geest-in-verlamd-lichaam-stephen-hawking-overleden

https://edition.cnn.com/2018/03/14/health/stephen-hawking-dead/index.html

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Stephen Hawking öröksége Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon