Stock Brokers: Gambler's In Suits?

0 Comments

Már régen úgy döntöttem, hogy soha nem leszek bróker. Miért? Nos, mert utáltam a rendkívül gazdag, sportkocsi vezetésére, és sokkal nagyobb televízióval rendelkeztem, mint amit tudtam. Minden úgy tűnt, mintha sok gondot okozna nekem…

Az igazat meg kell mondani, hogy nem akartam brókerrel lenni, ha akartam, mert fogalmam sincs, hogyan kell több kábítószer-vonalat csinálni, és még mindig a teljes munkanapon. Ez egy vicc; Természetesen nem hiszem, hogy a brókerek általában kábítószereket használnak. Biztos vagyok benne, hogy csak a Wall Street farkas volt, és még azt sem hiszem, hogy az adott filmben részvénytulajdonosok lennének, most már azt hiszem.

Ha oda akarsz ugrani, ahol komolyan kezdek beszélni a témámról; Nemrég olvastam egy lenyűgöző cikket, amely azon az elgondoláson alapult, hogy a tőzsdei ügynökök nem más, mint dicsőséges szerencsejátékosok, akik nagyon egyszerűen fogadnak a tőzsdén, szemben a kaszinójátékokkal. Érdekelte az ötlet, hogy úgy döntöttem, hogy a tőzsdei ügynökök ténylegesen kutatnak, és megtudom, hogy van-e igazság a fogalomhoz. És nem tudnád, hogy kiderült, hogy nagyon sok igazság van, sokkal több, mint amennyire merem elképzelni.

Tőzsdei bróker Versus Gambler

Rájöttem, hogy a tőzsdei ügynöki tevékenység nagyon nagy volt az előrejelzések meghozatalában, és a pénz elhelyezésében. Vagy pontosabban a részvények megvásárlása egy társaságban, azon az elképzelésen alapulva, hogy a részvények ára emelkedni fog.

Ez így működik; ha úgy dönt, hogy egy vállalat, válasszunk egy véletlenszerű vállalati nevet, és hívjuk az Online Casino-World Incorporated-ot, a jövőben az értéknövekedésnek köszönhető, talán azért, mert az online szerencsejáték hamarosan jogszerűvé vált egy kulcsfontosságú országban. a vállalat részvényei, az értéknövekedés előrejelzése mellett.

Tehát, amikor a megvásárolt részvények értéke emelkedik, nyereség keletkezik, mivel az érték meghaladja az eredeti beszerzési árat. Ez az, amit az intelligens üzleti emberek a ruhákban hívnak.

Természetesen, ha az érték csökken, ugyanazok a szabályok érvényesek, és a pénz elveszett. A trükk azonban az, hogy egy személy soha nem tudja biztosan, hogy a vállalat értéke emelkedik-e vagy le. 100% találgatás. Igen, egy személynek jó ötlete lehet, ha az ár felfelé vagy lefelé kerül, a vizsgált tényezők alapján, de soha nem lehet biztosan ismert. És ez, hölgyeim és uraim, szerencsejáték.

Szerencsejáték Szerencsejáték

Egy személynek jó ötlete lehet, ha egy labdarúgás a csapat nyerni fog, amikor egy másik labdarúgó-válogatott felé halad, de nem tudja az eredményt. A felesleges események akkor is előfordulnak, ha úgy tűnik, hogy az eredmény nyilvánvaló. Ez a fogadás készítésének jellege.

Egy személynek is van egy jó stratégiája, hogy játsszon rulett, vagy egy pókerjátékban, de az eredmények soha nem ismertek. Lépéseket lehet tenni a pénz elvesztésének elkerülése és a nyerési esélyek maximalizálása érdekében, de az eredmény nem kőbe van állítva. Ez a kaszinójátékok jellege.

És egy személy vásárolhat részvényeket egy olyan társaságban, amely a közelmúlt eseményei miatt hatalmas értéket szerez. Mint például, az online kaszinó-világot ellentétes cég vezérigazgatója úgy dönt, hogy kilép az üzletből és flamenco táncos lesz. Biztos lenne bölcs dolog befektetni az ellentétes társaságba, ugye? De ki lehetett volna kitalálni, hogy az online kaszinó-világ vezérigazgatója maga is kilép, és váratlanul szenteli életét a ventriloquistának. Buta példa? Igen. A lényeg lényege; nem tudod biztosan. Váratlan dolgok történnek. És ez a részvénypiac jellege.

A tőzsdei szerencsejáték?

Szóval, egy tőzsdei kereskedő csak egy öltöny viselője? Azt mondtam, hogy nem, vannak különbségek, mielőtt elkezdtem kutatni. De igaz, hogy őszintén úgy gondolom, hogy a nap végén nagyon kevés a valódi különbség. Természetesen különböző finom különbségek vannak, de a nap végén egy személy az ismeretlen eredményekre fektet, és számomra szerencsejáték.

Most már tudom, hogy mit gondolsz, és azt hittem ugyanezt. De nem, nem hiszem, hogy egy személy egyszerűen kijelentheti, hogy készen áll a tőzsdére, csak azért, mert különösen jó a pókerben. De egy dolgot mondok neked; Biztosan nem hiszem, hogy vannak szabályok a pókerjátékok ellen a legjobb öltönyben!

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Stock Brokers: Gambler's In Suits? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon