Utazz vissza az ifjúság gondtalan romantikájához!

0 Comments

Nem számít, mennyi ideig tartott a tizenéves korod óta, akkor visszajuttathatod az első szerelmed lágy emlékeihez, amikor játszol a mi napjainkat, egy új résidőt, ami minden bizonnyal hit lesz a Spin Palace online kaszinójában. Június 19-en, az 2019-on érkezik az oldalra, és nem akarja elfelejteni a második esélyt a fiatal szerelemre!

Emlékszel, hogy fiatal és szerelmes?

Gondolj vissza arra az időre, amikor minden egyszerűbb volt, amikor a legnagyobb aggódásod az volt, hogy valaki szemet szerezhetsz az osztályteremben, amikor a legnagyobb titkokat és vágyakat összehajtogatott jegyzetben írhatod, és átadhatod a kedvesének. Akár a vágyak tárgya a könyvféreg, a csapatkapitány, a majom vagy egy régi barát, soha nem fogod elfelejteni a gyomrában tapasztalt csapást, amikor úgy érezted, hogy az iskolai csarnokban látod őket.

Ez az új online slot a Microgaming visszaadja azokat pillangók- de ezúttal az izgalomtól fognak érezni, ahogy a tekercseket centrifugálja, és nosztalgikus szimbólumokat nyer! Napjaink visszaadják Önt a tizenéves zúzódások világába és az első szereteted nosztalgiájába. A japán manga-ihletésű iskola puha, vonzó színekkel és gyönyörű grafikával van ellátva, aminek köszönhetően a napok eltűnnek. Megtapasztalhatja a múltból származó robbanást, ahol az egyetlen gondja a lenyűgöző… és a nyerő érmék lenyűgözése közben!

Legyen a Napjaink a következő kalandjáték helyszíne ... az online nyerőgépek világában

Ez a romantikus témájú játék egy 5 × 3 rácson alapul, amelyen 243 lehet nyerni. Az összes opcióval nyerhetsz $ 90,000-ot! Függetlenül attól, hogy milyen életet vettél el, játszhatsz online videót a nosztalgikus kalandhoz bármikor és bárhol. Ezt a szeretett játékok alkotói hozták létre Poke a fickót, Hunagdi: A Sárga Császár és Fortune Girl, és biztosan megmutatja neked egy jobb időt, mint az évek során. Élvezheti a vad szimbólumokat, a szóródási szimbólumokat, az újbóli pörgetéseket, az ingyenes pörgetéseket, az ingyenes játékokat és az utat a fiatalokhoz! Íme néhány új izgalmas funkció.

Kap egy második esélyt a fiatal szerelemre… és a tekercsek forgatására! Napjaink nemcsak lehetőséget adnak arra, hogy átéljék a legkiválóbb éveket, és lehetőséget ad arra, hogy újra nyerjék a tárcsákat, hogy további lehetőségeket nyerjenek. Ha megnyerte a nyertes kombinációt, a játék lóg a nyerő szimbólumokra, míg a nyerő szimbólum nélküli dobok további jutalmakra kerülnek. Ha még több győzelmet vált ki az újbóli spin alatt, a dolgok mozognak, és tovább folytatódik, amíg nincs új győzelem a képernyőn… a móka mindaddig folytatódik, ameddig csak van!

Vadulj, mint korábban! Még akkor is nyerhetsz, ha megérted a vad szimbólumot. Vigyázz a lila vad szimbólumra, amely helyettesítheti a szimbólumokat, de a Scatteret. Ezek növelik a szomszédos szimbólumok beágyazásának esélyeit, hogy nyerjenek díjakat.

Tartsa a dolgokat Scatter szimbólumokkal! A Scatter szimbólum egy aranyos játék, és ha a földre szállsz, akkor a szorzat összege a teljes téteddel, és hozzáadódik az úton az extra jutalmakért. A scatter szimbólumok nem számítanak, hol jelennek meg a tárcsákon, és ha a Scatter-et leszálltad, akkor egy újbóli spinet biztosít az alapjátékban, hogy növelje mind a szórakozásodat, mind a nyereményedet!

Légy fiatal és ingyenes ingyen pörgetésekkel! A scatter szimbólumok szintén ingyenes pörgetést indítanak hozzáadott bónuszért. A három szórás leszállása nyolc ingyenes pörgetést eredményez, négy pedig tíz ingyenes pörgetést, öt pedig tizenkét díjat kap! A szabad pörgetést kiváltó játékból származó fogadás átveszi a szabad pörgetések körét, és a magasabb fizetésű vad és magas szimbólumok ebben a körben még több díjat fognak fel.

Nyerj díjakat olyan szimbólumokkal, amelyek akkor emlékeztetnek rád

Napjaink szimbólumai a klasszikus manga stíluson alapulnak. Imádni fogod a manga stílusú karaktereket és tartozékaikat, mint egy aranyos bento doboz, napló, sál és szerelem. A legjobban fizető szimbólumok az osztálytársaid képei, míg a többi kép kis gyors győzelmet arathat azonnali kielégítésért. Napjaink betéti korlátai vannak 0.30-180.00, 243 módokkal nyerni. Van egy 96.30% RTP, alacsony volatilitás és egy 18.55% -os hitelési arány. Minden vadonatúj, pörgetés és ingyenes pörgetés lehetőségével biztosan győztes leszel!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Utazz vissza az ifjúság gondtalan romantikájához! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon