Tech a ruházati cikkekben - a legvalósabb értelemben viselt ruházat

0 Comments

Vannak, akik még mindig megegyeznek azzal a ténnyel, hogy gyakorlatilag mindenki a földön egy hatalmas számítógépet hordoz a zsebében. A mobiltelefon-technológia, amint a nevetséges dolgok olyan felhasználókat hordoznak, akik nagy horderejű téglákat hordoznak, olyan gyorsan ugrott előre, hogy megzavarja a hitet. Most, a hatalmas, hordozható számítógépek a nap sorrendje, és ez hihetetlen. Bárhonnan elérhetjük e-mailjeinket, játszhatunk egy online kaszinóban a tenyerünkben, és böngészhetünk az interneten egy olyan mobiltelefonon, amely csak egy kicsit nagyobb, mint egy hitelkártya!

Milyen messzire tud menni, mindenki megkérdezi? És a válasz nyilvánvaló; ahelyett, hogy a technológiánkat a zsebünkben hordoznánk, miért ne viselje el? De a hordható technológia már létezik, ugye? Smartwatchek formájában. Nem, a ruházatba épített technológiáról beszélünk. A sci-fi jövője a valósággá válásról szól, és ha úgy gondolja, hogy a hordozható számítógépek lenyűgözőek, vessen egy pillantást néhány dolgra, amit hamarosan viselni fog.

Vízlepergető ruházat

Egy másodperc alatt eljutunk a beépített számítógépekkel felszerelt ruházathoz, de először beszéljünk az új vízlepergető technológiát alkalmazó ruházatról. Egy vízálló kabát, azt mondja, nincs semmi különös, hogy évszázadok óta esőkabát volt ... Nem, amit itt beszélünk, egy olyan kabát, amely szó szerint tolja a vizet a felszínéről oly módon, hogy az az állkapcsot lecsökken. Az Apex Flex GTX egy olyan kabát, amely nem teszi lehetővé a víz, a víz felszínét. A szövet még mindig csak egy csepp víz marad.

A titok egy vízálló bevonat, amely GORE-TEX néven ismert, és igen, a név talán egy kicsit a tetején, de amit elérhet, valóban lenyűgöző. A rugalmas, ultra-vízálló anyag bármely felületen azt jelenti, hogy a felület száraz marad, nem számít. A hátrány? Az ár természetesen. Az Apex Flex GTX nem olcsó. De ahogyan az új feltörekvő technológiákhoz hasonlóan, egyre inkább az árfolyamcsökkenés figyelhető meg, ahogy a kereslet nő.

Intelligens ruházat

És itt van végül egy zakó, amely szinkronizál egy okostelefonra, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az okostelefon funkcionalitását gesztusokkal vezérelje. A Google x Levi projekt Jacquard-jának nevezik ezt a ruhadarabot, amely több szálas szálból áll. Mi az intelligens szál, bárki kitalál, de ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szinkronizált mobiltelefonot működtessen karos gesztusokkal. Például a telefonon lejátszott dal szüneteltetése olyan egyszerű, mintha a kabát csuklóját kicsit megérintené.

Hűvösnek tűnik, de nem lehet segíteni, hogy a rendszer nagyon zavaros legyen. Végül is, az intelligens kabát biztosan nem fogja mondani a különbséget a szándékos és nem szándékos mozgások között. Feltételezzük, hogy léteznek olyan intézkedések, amelyek megakadályozzák ezt, de ez még látható, amikor a kabátok egyre gyakrabban kezdnek. De vajon az $ 350 költsége egy farmer dzsekire?

Speciális ruházati kutatások

És most eljutunk az igazán szokatlan dolgokhoz. Mi teszi a ruhadarab kiváló minőségét, megkérdezi? Megfelelő szövet, erős varrás és minőségi munka? Rossz. Ami a ruházatot magas színvonalúvá teszi, az egyetlen szálból épül fel. Várj, mi? Miért?

Az Adidas olyan rendszert hozott létre, amely a szövetet egyetlen szálból ruházza fel, melynek hangjai nagyon bonyolult folyamat. És bár nagyon büszke erre és hajlandó részletesen elmagyarázni, hogyan működik a folyamat, Adidas kevésbé gyors magyarázatot ad arra, hogy miért előnyös bármilyen módon.

Akárhogy is, ennek a technológiának most már létezik, bár az ilyen módon létrehozott ruhát nézzük; az egyik csodálkozik, hogy miért okozott ilyen zavart. Az AAE 1 nevet kapta.0, úgy néz ki, mint egy póló, és semmi más.

nanotechnológia

A fentiek csak a jelenleg létező technológia felületét karcolják. De hol lehetne ilyen technológia a jövőben? Nanotechnológia. Valószínűleg ez egy szó, amiről tudomást szereznek, mivel számos tudományos fantasztikus történetben megjelenik. De a nanotechnológia már nem a sci-fi, és hamarosan megjelenik a ruházatunkban.

Mi az? A molekuláris mérnöki tervezés, amelynek minden potenciálja van, de az elme hajlítása. Képzeljen el egy rugalmas anyagot, amely olyan kemény, mint az acél? Vagy egy átlátszó, rugalmas anyaggal, ami golyóálló? Elméletileg lehetséges, nanotechnológiával. Most már gyermekkorában Nanotex, egy már létező cég, azon dolgozik, hogy ezeket a dolgokat lehetővé tegye, így a hordozható tárgyak jövője még mindig olyan, hogy fel kell készülnünk a felfedezésre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Tech a ruházati cikkekben - a legvalósabb értelemben viselt ruházat Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon