A Superfood kora

0 Comments

A jobb evés vagy az egészséges táplálkozás semmi új. Az étrend és az egészséges keret fenntartásának szükségessége az utóbbi 50 években egyre hangsúlyosabbá vált, és főleg azért, mert megváltozott az élelmiszer előállításának módja. Élelmiszerünk megváltozott, és így van nekünk. A tudomány meglehetősen egyszerű. Egyél többet, és többet fogsz mérni. Egyél kevesebbet, és kevesebbet fog súlyozni. A probléma az, hogy fajként bonyolultuk a pelletünket a feldolgozott élelmiszerek fokozott fogyasztásán keresztül, és ezáltal számos problémát okozott, amellyel szembenézhetünk.

A feldolgozott élelmiszerek és a finomított élelmiszerek mindegyike olyan ipari folyamaton megy keresztül, amely különböző szinteket tartalmaz. A végtermékek - hideg húsok, konzerváruk, kekszek, csokoládék, gabonafélék - mindegyike jó és rossz dolgok vegyes zsákja. Vajon csoda, hogy az emberek úgy találják, hogy testeink hasonló természetűek maradnak? Mindaddig, amíg emlékszem, mindig volt egy diétahullám, egy speciális étrend, amely a zeitgeist részévé válik, majd a társadalom nagy szegmensei felvették. Paleo, Banting, Atkins, alacsony szénhidráttartalmú, magas zsírtartalmú, alacsony zsírtartalmú, időszakos böjt, a lista folytatódik. Úgy gondolom, hogy minden egyes diéta működik. Úgy vélem, hogy ha egy étkezési tervhez nem kötődik, akkor eredményeket fog kapni. A probléma az, hogy a legtöbb ilyen étrend nem fenntartható. Kevés a hosszú távú siker, és ez egyszerűen azért van, mert a legtöbb étrend extrém és fanatikus.

Alapvető megközelítés fog kapni, amit követ, de akkor mi? Az emberek hajlamosak a szélsőségességre - menjenek nagyra vagy menjen haza, minden vagy sem -, és ez az oka annak, hogy a diéták rövid távon működnek, de mint egy inga, amely egyirányban lengi, elkerülhetetlenül újabb úton halad, ami a táplálkozás utáni problémát eredményezi , yo-yo diéta. Az ügy ténye, vagy legalábbis amennyire érdekel, az egyensúly szükséges. Az egyensúly egyensúlya az, hogy nem könnyebb. A moderáció kemény, mert olyan, mint a kísértés birodalmába helyezése. Ez az oka annak, hogy az emberek jobban tartózkodnak attól, hogy teljesítsék a munkát. Nem tudom, hogy születtek-e fundamentalisták vagy ápolt fundamentalisták, de ezt mondom sokat, fundamentalisták vagyunk.

És hadd mondjam el most, nem fogjuk hamarosan megszabadulni a feldolgozott élelmiszerektől. Talán a vonal alatt, száz év múlva a televízió mellett, rettenetesen megdöbbentünk és megdöbbentünk, hogy az őseink örömmel esettek a Froot Loop-okban, tejet iszogattak és zsírokat néztek a Springer egy másik epizódjának figyelése közben. Megkérdezzük, hogyan engedtük meg, hogy a dolgok így ne menjenek ki az irányításból, és talán nem fogjuk, mert elmondom egy másik dolgot, és ez az emberi faj történetében rejlik; mindig ellenőriztünk. A feldolgozott élelmiszerek táplálnak bennünket, és ezáltal táplálja az ebből származó iparágat, és ez viszont munkahelyeket fizet. A gép masszív, és ne hagyjuk figyelmen kívül az orvosi szakmát, amely a feldolgozott élelmiszeripar mellett kialakult életmód betegségekből származik, nevezetesen a szívbetegségek, a rák, az elhízás és a cukorbetegség. De ez nem egy filozófiai szeminárium, ez egy blog cikk a szuperételekről. Csak úgy éreztem, fontos a megfelelő kontextus biztosítása.

Szuperétel / igazi étel

Az emberek nem idióták, nem mindannyiunk. Gyakran azt hiszem, hogy idióta pillanatok vannak, de elszaladok. Bob Marley, az énekes és az aktivista, azt mondta: „Néha eltömíthetsz néhány embert, de nem tudsz minden embert becsapni.” Ez igaz. Az emberek bölcsek, és ez elhozza a szuperételeket, az ironikus kifejezést, ami lényegében csak igazi étel. Azért olvastuk le, ami valóságos olyan hosszú ideig, hogy szuperételként és különböző okokból jön vissza. A feldolgozott élelmiszerek táplálkozásának hiánya annyira rossz egészségi állapotot teremtett, hogy pusztán fantasztikusnak tűnik az a tény, hogy az egészséges táplálkozáshoz igazi étkezéssel térhetünk vissza. Természetesen van nyereség is, és most egy iparág szupergyár körül alakult ki, és nem feltétlenül a jobbra. Mindennek az iróniája az, hogy kevesebbet fizet a gyors és feldolgozott élelmiszerek fogyasztásában, és sokkal inkább, hogy leereszkedjen a föld adta nekünk. Ahhoz, hogy jobban legyünk, hogy természetes legyen, és így mi legyen is, drága, ami miatt nem kell olcsóbbnak lennie, és az emberek szeretnek olcsóbbak. Sajnálom, ismét visszatérek a filozófiai szemináriumhoz.

Ha meglátjuk a későbbi éveinket, akkor célszerű a mostani változtatásokat elvégezni, és ezek közül az egészségesebb táplálkozás. Minden szomorú része az, hogy sokan hajlamosak arra, hogy csak akkor hajtsák végre ezeket a változásokat, ha határozott és diagnosztizált probléma van. Sokan hajlamosak arra is, hogy a probléma megoldása után visszatérjenek a régi módszerekhez. A denevéren kívül ez az író nem rendelkezik a válaszokkal, és amit most mondok itt, az a számomra alkalmazható, mint amilyennek lehet az Ön számára, az olvasónak. A legjobb hely az utazásra valószínűleg még a könyvesbolt vagy a dietetikus vagy mindkettő. Én nem ütem az internetet. A háló hasznos, de tele van desinformációval.

10 Superfoods a konyha igényeit

Szóval megpörköltem a hálót, és 10-es esszenciális szuperételeket találtam, vagy úgy, mintha azt szeretném hívni, valódi ételeket. Nyilvánvalóan szégyenletesnek tartom, hogy ezek közül néhány ilyen drága, nem is beszélve arról, hogy a tájékoztatás és a megvilágosodás érdekében a szuperételeket is feldolgoztam! Nyereség ismét az emberek felett! Szóval elhaladtam a digitális terepen, és legalább két vegánnal konzultáltam, akik valóban élnek az életben, és remélem, hogy az, amit az alábbiakban közlek, hasznos lesz és megfizethető lesz, mint a három tárcsás nyerőgép játék. Meg kell jegyezni, hogy ezek a szuperételek, vagy a valódi élelmiszerek, amiket én inkább hívok, bizonyos sorrendben vagy hierarchiában vannak felsorolva.

Almák

Bőséges és különböző fajtákban kapható (7500), az alma finom és alulértékelt, elsősorban a rendelkezésre állás miatt. Úgy gondolom, hogy ezeket a gyümölcsöket magától értetődőnek vesszük, lehetővé téve számunkra, hogy figyelmen kívül hagyjuk a valós értéküket, és hogy képesek legyenek csökkenteni a stroke, asztma, cukorbetegség, bizonyos rákos megbetegedések és szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A magas antioxidáns tartalmú és rostos fegyveres (mindannyiunknak szüksége van erre!), Az alma megérdemli szuperételként való állapotát.

Görögdinnye

Úgy gondolják, hogy Dél-Afrika Kalahari régiójában alakult ki, a görögdinnye 92% víz. Krónikusan, hogy a gyümölcs ebből a vízből a világ egyik legszárazabb részén fejlődne, de ez az élet szépsége és csodája. A Sorbonne-i Egyetem kutatói megállapították, hogy a görögdinnye meglehetősen hatással van a test összetételére, és képesek segíteni az izomnövekedésben. Több testzsírt éget, és nagyobb izomméretet hoz létre, mint az általánosan elfogadott aminosavak. És szerezd meg, ez egy természetes Viagra!

papaya

Trópusi, egzotikus tulajdonságai és igazán jó az Ön számára, a Papaya dicséretes, hogy képes megvédeni a bőrt, megakadályozni a szívbetegségeket és a stroke-ot, javítani az emésztést, megőrizni a szem látványát és csökkenti az egyes ráktípusok kockázatát.

szőlő

Szárítsuk ki őket, és van mazsola. A csokoládéba vigye be a mazsolát, és van Raisinets vagy Tumbles. A szőlő ízletes, lédús és különböző árnyalatokban kapható, és a bőr tisztaságától a szív egészségéig terjed. Ismert, hogy megakadályozza a véredények károsodását és az alacsonyabb koleszterinszintet, a szőlőt is dicsérik, hogy nem befolyásolják azonnal a vércukorszintet, annak ellenére, hogy 20 gramm cukort tartalmaz.

guajava

Európában ez egzotikus, és Indiában a szegény ember gyümölcsének nevezik, de nem vitatják a guajai előnyöket. Nyilvánvaló, hogy ez a gyümölcs az antioxidánsok legmagasabb koncentrációjával rendelkezik, ezáltal ideális jelöltként szolgál a sejtkárosodás elleni védelemhez. A sejtkárosodás, amint tudhatod, az, ami a bőrt idősödik és a rák. Másképpen fogalmazva, az alma 25% -a a tápanyagban gazdag értéknek, amit a guáva tartalmaz.

őszibarack

Az őszibarack finom, és ha nem konzervek, akkor nagyon egészségesek. Az őszibarack sikerének kulcsa a káliumszintje, az élethosszabbító tulajdonságai miatt ismert csoda tápanyag. Más szóval, segíti a szívproblémák és az alacsony vérnyomás megelőzését. Antioxidánsokkal és béta-karotinnal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segíteni fog bizonyos rákok elleni küzdelemben. Ezek mellett az őszibarackok elősegítik az emésztést, a szem működését és az egészséges bőrt.

Tüskés körte

A tüskés körte az a név, amely a Nopales kaktuszok tetején növekvő gyümölcsnek tulajdonítható. Ebben a kaktuszban nincsenek hallucinatív tulajdonságok. A tüskés körte figyelemre méltó táplálkozási értékével és bőséges egészségügyi előnyeivel. Ezek közé tartozik az immunrendszer erősítése, a csontok és a fogak erősítése, az emésztés elősegítése, a szív védelme, a rák megelőzése, a gyulladás csökkentése és a fogyás támogatása. Ha ez nem szuperétel, akkor nem tudom, mi az!

Szilva

A szilva az őszibarackhoz kapcsolódik, és az egészségre gyakorolt ​​hatásuk kiterjedt. Ez a kis gyümölcs túlmutat a kötelesség meghívásán, és újra és újra elnyerte a helyét a szupermarketben. Ez fokozza az immunrendszert, a csont egészségét, a szív- és érrendszeri egészségét és a memóriáját! Az emésztés, a rák megelőzése, a szem egészsége, a csökkent cukorrépa és a csökkent bőrkárosodás a rendszeres szilvafogyasztás szerves részét képezi.

füge

Szárított vagy friss, füge egy élvezet, és táplálkozási értékük igazolja a szuperételeket. A fehérjéket, a kalciumot, a vasat, a káliumot, a magnéziumot és a B-6-vitamint a füge tartalmazza! A füge segíti az emésztést és ideális, ha székrekedés van. A figurák szintén növelik a fogyást, segítenek megelőzni a vastagbélhez kapcsolódó rákokat és csökkentik a koleszterinszintet a szervezetben. A degeneratív betegségek megakadályozzák a testi és a szívbetegség pusztulásának megpróbálását a pénzért.

mangó

Ha az életem hátralévő részében egy gyümölcsöt választanék, akkor mangó lenne. A mangók különleges helyet foglalnak el a szívemben. Visszatérnek az ifjúságomra és a nagymamám otthonára, ahol hatalmas mangófa ​​nőtt, és mindig bőségesnek tűnt. Ez a szuperétel a szuperételektől, a trombik, a Gurkha Royal Courtesan szivar, a James Bond Lotus Esprit Turbo, kapod a képet? A rendszeres bevitel számos előnnyel jár; mosodai lista, ha akarod! Röviden, a rendszeres fogyasztás elleni küzdelem a rákkal, a fogyás támogatásával, a koleszterinszint szabályozásával, az inzulin szintjének szabályozásával, a test lúgosításával, a memóriájának növelésével és a bőrt javításával, ha testradírként használják. Azt is nevezik, mint a szeretet gyümölcs, szükségem van mondani többet?

Megfizethető!

Szeretném azt hinni, hogy ez a lista a szuperételekről vagy a valódi élelmiszerekről, amint azt gyakran rámutattam, megfizethető. Ez az egyetlen dolog, amit éreztem fontosnak, hogy átadjam, és ez az volt, hogy összeállítsunk egy listát a szuperételekről, amelyek nem fognak megfizetni egy karját és lábát. Mert szembesülünk, nagyon gyakran, a „szuperétel” címke és az azt körülvevő iparág miatt a szuperételként felsorolt ​​élelmiszerek drágaak. Az egészségügyi üzletek a kiállításon felkeltették a nyers élelmiszer-étkezési tervet és a vegán életmódot, és mindez elég gazdag. Nem bántalmazom, és nem hiszem, hogy az ötlet az, hogy az egészséges táplálkozás szegmentált dolog legyen a társadalomban, de úgy gondolom, hogy világunk meggyengülése olyan, hogy a gyors ételek megfizethetőbbek, mert egy hatalmas iparág van körülötte . Az egyetlen mód, hogy az egészséges táplálkozás, és a szuperételek teljes spektrumáról beszélek, megfizethetővé válhat, az, hogy több ember elkezdi enni az ilyen módon. Minél nagyobb a kereslet, annál alacsonyabb a költség.

Jelentős elméletek

Bár úgy érzem, hogy ez a lista elégséges, nem hiszem el, hogy a képzelet bármely szakaszában teljes lenne. Ezt szem előtt tartva egy csomó említést szeretnék dobni; olyan élelmiszerek, amelyeknek a vágást meg kellett volna tenniük. Ezek közé tartoznak a kelkáposzta, a brokkoli, a fekete áfonya, a sötét csokoládé, a tonhal, a dátumok, a szárított szilva, a vörös győzelem (mérsékelten), avokádó, dió, gránátalma, osztriga, olívaolaj, gyömbér, fahéj és ananász.

Köszönjük, hogy időt szánt a cikk elolvasására és tájékoztatására. Ha ilyen messzire jöttél, akkor komolyan gondolhatod az egészségeddel, és ha mégsem tetted le ezt az utat, akkor lehet, hogy ide jöttél az online kaszinójátékokhoz!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Superfood kora Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon