A legjobb karácsonyi vásárok a világon

0 Comments

A karácsonyi idő azt jelenti, hogy vásárolni, és rengeteg. Szerencsére a világ legjobb karácsonyi piacai azt jelentik, hogy nem kell a bevásárlóközpontok fel-le töltése.

Ehelyett élvezheti a szezonális élvezetet, a helyi kezeket, az élőzene és más szórakoztatást, és általában olyan helyen, amely sokkal inspirálóbb és ünnepélyesebb, mint bármelyik bevásárlóközpont, amit valaha is remélhet.

1. Strasbourg, Franciaország

Strasbourg keleti francia városa kétségkívül az egyik legnagyobb és legjobb karácsonyi vásár Európában. Nem meglepő, mert az elsőet 1570-ben tartották, így rengeteg időt töltöttek a dolgok tökéletesítéséhez.

Minden évben az 300 különböző helyszíneken elterjedt 10 standjait látja. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség van az ajándékok, díszek, helyi étkezési kezelések, és természetesen a bor készítésére. Nem szabad kihagyni a Nagy Kleberi karácsonyfát. Ha úgy gondolta, hogy a dolgok mindig nagyobbak és jobbak Amerika, még nem láttál semmit.

2. Prága, cseh Köztársaság

A cseh főváros Prága büszkélkedhet 2 yuletide piacokkal, amelyeket érdemes meglátogatni. Az egyiket a festői óváros téren tartják, míg a másik New Town Wenceslas téren.

A hangulat és a hangulat mindegyikben eltérő, de hasonló dolgokat találsz az eladásra. Számos csodálatos cseh csecsebecsét és kincset vár, valamint ízletes ételeket és sört.

3. Barcelona, Spanyolország

Először az 1786-ban tartották a Fira de Santa Llúcia-t a csodálatos barcelonai katedrális előtt, és 3 hétig tart. Ez általában egybeesik az adventi naptár kezdetével november végén, és addig tart Szenteste, míg sok más piac továbbra is az Epiphany ünnepéig január első hetében folytatódik.

A piac több száz standdal büszkélkedhet, amelyek ékszereket, hangszereket, nativitáskészleteket és egyéb szezonális díszítéseket kínálnak, és mindenféle kézzel készített finomságot, amely a tökéletes ajándékokat és a gyönyörű harisnya-töltőanyagokat teszi lehetővé.

Számos ilyen piacra jutás költséges ügy lehet. Ha nem engedheti meg magának az utazást, játssza le a progresszív jackpot játékokat a Spin Palace kaszinóban online. Megkaptuk az életünket Mega Moolah online pokies - nyerj meg a játék jackpotját, és a többi napod karácsonyra lesz.

4. Tallinn, Észtország

A Tallinn Észtország fővárosa egy másik tiszteletreméltó karácsonyi vásár helyszíne. A kontinens egyik legrégebbi szezonális hagyománya; egy díszített fa felállítása. Az első az 1441 városháza melletti téren jött létre.

Az összes étkezési és vásárlási lehetőség mellett a rendezvény lehetőséget ad arra, hogy kórusműsorok, táncműsorok és költészeti preambulumbekezdések formájában egy kicsit több kultúrát adjon az életedhez. Bájos téli barlang is büszkélkedhet.

5. Montreal, Kanada

Az európai üdülési piacok ihlette Montreal Grand Christmas Market, Kanada, évente 1-tól 24-ig kerül megrendezésre. Látja, hogy Szent Catherine utca átmeneti falu lett.

Mindenféle kézzel készített ajándékot és kézművességet vásárolhat, élvezheti a szezonális ételek és italok finom választékát a test és a lélek melegítéséhez, és élvezze a nyaralás szellemét. Ráadásul, ha gyermekei vannak, az esemény lehetőséget ad nekik, hogy találkozzanak Mikulással, és még látogasson el a tündék munkájára.

6. New York, USA

Az Egyesült Államokban rengeteg karácsonyi vásár van, hogy felhívja a figyelmet, de egyik sem méltó, mint a Bank of America Winter Village. Bryant Parkban, New Yorkban minden évben kerül sor, és több mint 100 standon büszkélkedhet.

Ahelyett, hogy korlátozza magát Amerikai kézművesség, globális tapasztalattal rendelkeznek, így ajándékokat és jót vásárolhat a világ minden tájáról. Helye hozzáadja a piac mágiáját, amelyet a télapó és az elfek gyakran látogatnak hozzá vonzás gyerekeknek.

7. Bécs, Ausztria

A bécsi osztrák fővárosban a karácsonyi vásárok hagyománya egészen az 1298-ig terjed. A fő rendezvény a bécsi piac a városházán kívül, amely több, mint 150 standot kínál, bár a 20-ot más városokban is megtalálhatja.

Kitűnő vásárlást kínál lenyűgöző környezetben, valamint hagyományos natív jelenetet, jégpályát és még rénszarvas lovaglást is.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb karácsonyi vásárok a világon Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon