A legjobb cégek a munkához!

0 Comments

Alkalmazott? Reggel utazik, és küzd a forgalom? Ön műszakos munkás? Ha igen, akkor jó. A munkaerő részeként nem könnyű, és nem mindenki az 9-hoz készül 5 koncertre. Bizonyos értelemben úgy döntenek, hogy egy ilyen sorsot elfogadunk, de úgy döntöttek, hogy elfogadják ezt az életmódot, de nem vagyok itt, hogy megkérdőjelezzem a munka filozófiáját. A munka az élet része, legyen az fizetés megszerzése, villanykörte megváltoztatása vagy a fogyás elsajátítása, a munka mindig így vagy ott lesz.

Van-e az álom munka? Igen? Elérhető? Igen. Könnyű? Egyáltalán nem. Ezért a legtöbb ember nem találja az ideális hivatást. A legtöbben találnak valamit, és alkalmazkodunk és beilleszkedünk, és van néhány közülünk, akik megteszik, amit csinálunk. Ezt mondom sokat, bár akkor is, ha megcsinálod, amit szeretsz, mindig lesz egy olyan elem, amely munkának tekinthető. Van egy kis minta is, amit követnek. Miközben még a középiskolában vagy a felsőoktatási években is tartózkodik, valószínűleg két szolgáltatási ágazat egyikében találja magát: élelmiszer- és kiskereskedelmi. Némelyikünk ezt a karrierjét teszi, és néhányunk tovább halad. A nap végén mindenféle tényező figyelhető meg - külső, belső, szociális környezet - folytatódik.

Minden munka és játék nem tesz téged egy unalmas fiúnak… vagy lánynak. Jöjjön el a Spin Palace Online Kaszinóba, hogy felfedezze a legjobb valódi pénzes játékokat - és ki tudja? Lehet, hogy csak az utolsó alkalom, hogy dolgozzon…

Statisztikailag vannak olyan üzletek, amelyek nagyszerűnek tekinthetők a munkahelyen. Ezek a foglalkoztatási helyek, ahol a legtöbb ember törekszik. Ezzel együtt nézzük meg a legjobb cégeket, hogy dolgozzanak.

A legnépszerűbb 5 cégek

Nem vagyok meglepve, hogy a technológiai szektor a 5 tetején a leginkább domináns. Nem, az élelmiszer és a ruházat, az iparágak, amelyek a kiskereskedelemhez vezetnek, a listán is szerepelnek. Vegyük a tetejéről és leereszkedjünk…

Facebook

Ez nem lep meg engem. Azt vártam. A leggyakrabban idézett okok az alkalmazottaknak, mint a munkahelyük, az ingyenes étel, a kapcsolódó szolgáltatások és a fizetés. Ezt sokan mondom, ha a munkatársa csak az étel miatt szeret munkaköri beállítást, akkor figyelnie kell rá. A Facebook-nak természetesen vannak ilyen tulajdonságai és még sok más. Ami igazán a világ leglátogatottabb webhelyének és szociális motorjának alkalmazottja, az maga a munka. Milliárd ember a világ minden tájáról a Facebookon dolgozók cselekedetei hatással vannak, ezáltal garantálva a munkahelyi elégedettséget. Végül a vállalat átlátható természete és örökkévaló meghajtása egy olyan energikus környezetet teremt, melyet a dolgozók jól érnek.

AOL

Ez a globális távközlési vállalat összesen 6 500 alkalmazottaival rendelkezik, akik közül nagyon kevesen panaszkodnak. Emlékszem az AOL korai napjaira, amikor belső 28 000 bps modemet használtam az információs szuperhíd mentén. Akkoriban az 90-ekben az AOL nem más, mint egy internetes tárcsázó cég, mint sok más. Manapság számos digitális szolgáltatást, terméket és még olyan márkát is kínál, mint a The Huffington post. Az AOL meglehetősen kevés ahhoz, hogy megtartsa a munkaerőt és rajta. A csocsóasztalok, az ajak-szinkron csaták, az ingyenes italok, az ingyenes harapnivalók, a fitnesz órák és a szék masszázsok mind biztosan biztosítják, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a munkavállalóikból, és hogy a munkavállalók ne bánjanak leginkább. És ez az, amit különösen lenyűgözök a - napszobák. Mit tudnál még? Képzeld el, hogy képes-e elkapni a megfelelő teljesítményt. Különböző világot alkothat.

Boston Consulting Group

Sok cég van ott, akik közelednek a végső diákokhoz, és eladják cégüket és a látásukat. De nem annyira, hogy sokan az igazi toborzási szándékkal mennek az említett campusokba. Ez az egyik olyan tulajdonság, amely a Boston Consulting Groupot ilyen vonzó vállalatnak teszi. Fő célja, hogy friss tehetségeket toborozzon az egyetemen, és miért ne? Ha valaha is tanulmányoztál valamit a közvetlen összefüggésű foglalkozáson (DCO) kívül, mint például az orvostudományban vagy a fizioterápiában, tudni fogod, hogy a munka keresése kihívás. Hosszú időbe telhet, különösen, ha egy adott iparágat szeretne. Ha frissen tanulsz, akkor azt is jelentheti, hogy a munkatapasztalata korlátozott, és ezzel az interjúk mértéke.

A munka egy kemény felhívás, hogy megfogalmazza a formáját. Azt hiszem, van egy bizonyos átjárási szertartás, amely jobban elősegíti az egészséges és tájékozottabb munka etikájának megteremtését, és ez valami, amit valószínűleg nem fog kapni, ha először elszálltál egy nagy perks és egy jó fizetéssel rendelkező cég. Ha ez megtörténik veled, és ez nem egy rossz dolog, akkor hiányozni fog néhány kulcsfontosságú fejlesztési fázist az életedben - fejlesztési fázisokban, amelyek nagyobb betekintést és know-how-t adnak, nemcsak a munkára, hanem élet. Tehát, bár úgy gondolom, hogy a Boston Consulting Group, amelynek éves alapilletménye $ 150 000, nagyszerű azoknak a frisseknek, akik a hajón kívül vannak, hosszú távú mellékhatások lesznek.

In-N-Out Burger

Most itt van az, amit egyáltalán nem láttam - egy gyorsétterem, amely ott áll a fent említett vállalatokkal. Dolgoztam a gyorsétteremben; Tapasztalatból tudom, hogy ez egy hálátlan, alacsony fizetésű munka, melynek lehetősége a progresszióra van szükség, ha valóban elkötelezett az elkötelezettség miatt. És itt van a dolog; nincs ok arra, hogy miért kellene így lennie. A kiskereskedelmi szektorhoz hasonlóan nincs ok arra, hogy miért kell összehasonlítania a gyorsétkezést a galaxis karjával, ahol a foglalkozási álmok meghalnak, mielőtt megkezdődnének. Nincs ok arra, hogy ez a szektor miért legyen annyira zavaró, hogy az egyik leggyorsabb munkavállalói váltási arányt szerezte meg. Az In-N-Out-Burger eloszlatja az összes mítoszt, igazságot és elképzelést egy gyorsétteremű hamburger közösségről, mivel olyan ritkaságokat kínál, mint egy versenyképes fizetés. Ha ez nem elég, hogy megtartsuk a pogácsákat vagy a zsemlét, akkor a fizetett vakáció, a társadalom, a sportesemények és a rugalmas órák az erős versenyzők számára.

Google

Nem vagyok meglepve, hogy ez a listán szerepel. El kell ismernem, hogy a Google-t és a Facebookot elvártam az első helyért. Előfordulhat, hogy a Google nem az első számú, de ez az, amely beállította a hangot. Valójában valószínűleg Richard Branson állítja be a hangot, de a Google kifinomult, és ideális modellt alkotott belőle. A világ egyik legmelegebb technológiai vállalatának munkája az összes munkáscsomag megszerzését jelenti. Ez nagyon tetszetős kényelemből áll, mint például egy jó fizetés, masszázs, jó szabadság lehetőség, étkezde étkezése, amely túlmutat a kötelesség meghívásán és több.

Következtetni

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy egy olyan cégnél dolgozzon, amely a fent említett előnyök bármelyikéből származik, akkor szerencsésnek számít. A játékterek még akkor sem, ha foglalkoztatásról van szó, és remélem, hogy jól fizetsz vagy csinálsz, amit szeretsz; és ha nem kapsz semmit, akkor remélem, hogy nem ásszál egy árkot.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb cégek a munkához! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon