A legnagyobb híresség szerencsejátékosok

0 Comments

Hírességek ismertek ragyogó életstílusukról, bőséges gazdagságukról és elbűvölő szekrényeikről. Mint egy világhírű sportcsillag vagy cselekvő érzés, a szabadidő eltöltése fontos, és a legnagyobb hírességek közül néhány az adrenalin javításhoz fordul a kaszinóasztalokhoz. Nézzük meg a legnagyobb hírességcsillagokat, amelyek egyszerűen szeretnek játszani.

Ben Affleck

Ben nemcsak elért színész és rendező, hanem egy elég tisztességes pókerjátékos is. Az 2005-ben a Dark Knight csillag megnyerte a California State Poker Bajnokságot, és hűvös volt a $ 356,400. A World Poker Tour helyére is jogosult. A szerencsejáték iránti szeretete is kiterjed a Blackjack asztal, ahol a szakértelme is lenyűgöző. Ben még olyan jó volt Blackjack-ben, hogy betiltották az asztalok lejátszását Vegasban!

Floyd Mayweather

A sportág történetében az egyik legnagyobb bokszérzés, Mayweather rengeteg pénzzel villog. Kiderül, hogy pénzt költ a sportfogadásokra. Floyd annyira jó lett, hogy megjósolja a győztest; állítólag $ 1 millió dollárt nyert egy Oregon és Arizona State játékon.

Tiger Woods

Ami Tigeret az asztalokhoz vezetett, talán több, mint a jó hírnevének elvesztése és az a tény, hogy a golfjáték nem az, amit korábban használt. Bármi is volt az oka, Tiger egy lelkes Blackjack-rajongó, aki egyszerre több ezer dollárt dobott Vegasban. Sikere nem közel a profikéhoz, de arról számoltak be, hogy több mint egymillió dollárt nyert az MGM-nél.

Toby Maguire

Toby egy kitűnő színész, aki legismertebb Spiderman szerepéről. Ilyen a szerencsejáték iránti szeretete, hogy professzionális oktatókat vett fel, hogy javítsa a játékát, mielőtt az asztalokba ütötte a több ezer dollárt. A tanítási munkameneteinek meg kellett fizetniük, mivel meglátta a nyereményeinek méltányos részét, és még az illegális szerencsejáték-gyűrűben való részvételért is beperelte.

Pamela Anderson

Ismert a CJ Parker buxom szerepéről Baywatch, Pamela Anderson rengeteg készpénzzel rendelkezik a bankban, és érdeklődik a póker iránt. Ráadásul még egy online kaszinójátékot is terveztek, amely a hasonlóság köré épült! A póker asztalokon megtalálható az összes legnépszerűbb kaszinóban az Egyesült Államokban és Kanadában. A játék iránti szeretete többször is bajba került, és még azt is jelentette, hogy házassági javaslatot tett.

Charles Barkley

Barkley egy korábbi NBA játékos és kimondott sport elemző. Mayweather-szel ellentétben az asztalokon szerzi be a szerencsejátékot Rulettés Blackjack a kedvencek. Barkley nem különösebben jó a szerencsejátékban, és rabja lett az izgalomnak, hogy megpróbálta újra megnyerni. Egy közelmúltbeli interjúban a sportcsillag elismerte, hogy szerencsejáték-függősége az évek során több mint $ 10 millió dollárt fizetett neki.

50 Cent

Az énekes, a dalszerző és a kulturális híresség, az 50 Cent látta a szerencsét. Curtis James Jackson III, aki 9-es alkalommal lőtt, és még ma is világhírű rapperré válik, nagy intuícióval rendelkezik. Bár ismeretes, hogy milliókat készít a cryptocurrency-ról, az 50 Cent is jó sportoló. Valójában a tétjei a legnagyobbak, akik valaha is látták. Az 2012-ben azt jelentette, hogy a San Francisco 500ers és a New York Giants közötti sportbajnokságon 49k-t dobott.

Matt Damon

Mint Ben Affleck pálcája, Matt egy elismert színész és producer, egy Oscar nevével. Legjelentősebb szerepei a Good Will Hunting, a Bourne Identity és a Mars. Matt arról számolt be, hogy $ 25,000-ot töltött az asztaloknál, hogy felkészülhessen a Pokerers-ben játszott pókerjátékos szerepére, és a jó filmeket tanította neki. Szerelme szerencsejátékra is kiterjed Blackjack-re, de még mindig nem volt tiltva bármely rangos helyszínről… ellentétben a haverjával Ben!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legnagyobb híresség szerencsejátékosok Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon