A rövid 3D résidő

0 Comments

A szórakoztató iparágak véget nem érő innovációs törekvések. A filmipar számos szakaszon ment keresztül, a termelők folyamatosan próbálják megőrizni a filmes élményt új és frissen. Amikor a televízió először háztartássá vált, a filmkészítők annyira rémültek, hogy az emberek megállnának a moziban, hogy szinte minden trükköt próbáltak meg a könyvben. Céljuk az volt, hogy a mozi olyan élmény legyen, amely a televízión kívül volt. Tudtad, hogy egy rövid kísérlet történt olyan filmekkel, amelyek kísérő illatszemléletűek voltak? Rövid életű volt, de nagyon érdekes ötlet volt!

A kaszinó és a szerencsejáték-ipar hasonlóképpen arra törekszik, hogy játékaikat frissen tartsák, és hosszú története van az új és érdekes játékokról. A nyerőgépek összetettsége drasztikusan nőtt, több fogadási sorral, jobb grafikával, interaktív hangsávokkal és még sok mással. De tudtad, hogy volt egy rövid idő az 3D slot játékokra? Nézzük meg ezeket a játékokat, és miért nem sikerült valaha is felszállniuk.

A Szórakozásban

Az 3D-t először sok évvel ezelőtt mutatták be, mint ahogyan a legtöbb ember úgy gondolja. Amíg az 1950 3D filmjei elkészültek, bár ebben a korszakban a folyamat messze nem volt könnyű, és az 3D filmhosszúság elengedése nagy mennyiségű időigényes utómunkát igényelt. Továbbá, a film elkészítéséhez szükséges beállítás nem volt az, amit az átlagos mozi kínál. Az 3D filmek ebből az okból kifogytak, de, ahogyan jól ismertek, az 2000-ek népszerűségét újjáéledték, mint például az Avatar és az Alice Csodaországban, ahol a mozifilmeknek meg kell adniuk az 3D szemüvegeiket és belépniük egy új világba.

Az 3D slot játékokban természetesnek tűnt, így nem volt igazi meglepetés, amikor Sterling Silveret bejelentették. Microgaming. A Sterling Silver korábban az 3D effektus nélkül lett kiadva, de a Microgaming hozzáadta, hogy új életet hozzon a játékba. A kinematikus 3D effektus mindenképpen meggyőző volt a legkevésbé. Úgy tűnt, a játékjelek ugrottak ki a képernyőn, és a játékos szemei ​​előtt lebegtek. Sterling ezüst lenyűgöző élmény volt. Akkor miért nem sikerült az 3D slot játékok elfoglalni az átlagos játékos figyelmét?

Az 3D bukása

Számos más 3D játék került kiadásra Sterling Silver után, de egyikük sem volt a robbanásszerű siker, amit reméltek. Hasonlóképpen, az 3D soha nem lépett túl a moziban, mivel az 3D televíziók és videojátékok nem tettek jelentős hatást. Sőt, az 3D televíziók már nem készülnek. Akkor miért nem sikerült az 3D hatással lennie? A válasz meglehetősen egyszerű; Az 3D szemüveget igényel.

Nem, a szemüveg nem drága, de szükséges. Őrült azt feltételezni, hogy mindazoknak, akik 3D slot játékokat akarnak játszani, egy pár pohár ül otthon, és egy pár megszerzése egy kicsit több erőfeszítést igényel, mint a legtöbb, amit hajlandó felvenni. 3D hűvös és lenyűgöző , de az újdonság egyszerűen nem indokolja a sok erőfeszítést. Amikor az 3D-t látják, a legtöbb több mint hajlandó játszani a játék nélkül. Egy slot játék egyszerűen nem részesül sok előnyben, hogy az 3D-ben van, a kezdeti wow tényezőn túl.

Modern slots játékok

A legtöbb modern nyerőgépnek figyelemre méltó grafikája van, és az 3D csak egy réteget ad hozzá, ami nélkülözhetetlen. Az 3D nem szükséges ahhoz, hogy a játék jó legyen, és egy szemüvegnek kell lennie az arcán, ami lényegében egy trükk nem adódik hozzá. Egyszerűen fogalmazva; A modern nyerőgépek eléggé lenyűgözőek a vizuális osztályban az 3D hatás nélkül.

Jövő kaszinó játékok

Előfordulhat, hogy az 3D nem sikerült, de egy új innováció, amit mindenki beszél, a virtuális valóság. Néhányan már attól tartanak, hogy a virtuális valóság olyan sok sikert fog látni, mint az 3D; egyáltalán nem, de sok vállalat már ragaszkodik ahhoz, hogy a virtuális valóság a jövő útja. De lehet? Az 3D sikertelen, mert szemüveget igényelt, a virtuális valóság teljes fülhallgatót igényel. Ez nem lesz olyan korlátozó, mint az 3D szemüveg, de sokkal rosszabb? Talán nem, tekintettel a virtuális valóság természetére.

A virtuális valóság saját világa, és egy személyt új helyre tud szállítani. A hatás nem csupán egy 3D réteg, hanem egy teljes egészében feltárható új környezet. Természetesen nincs garancia, hogy a virtuális valóság széles körben elterjedt sikert aratott, de a játéktechnológiát illetően ez a legígéretesebb perspektíva, ami igazi nagy előrelépést jelent. Az első virtuális valóság játékok már megjelentek, és a válaszok jóak voltak, de még néhány év, amíg a virtuális valóság közös háztartási jelenség.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A rövid 3D résidő Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon