A Calvin Ayre története

0 Comments

Vállalkozóként Calvin Ayre-t egyszerűen elvágják egy másik ruháról. Az élete a szerencsétlen kezdetekből származó ember klasszikus története, a bálványok tanácsait követve, egy ragyogó résen botladozva a piacon, és kihasználva az említett szakadékot, sikeressé válik, majd majdnem elvesztette az egészet egy törvényes faux . Ez meglehetősen ugyanaz a történet, kivéve, ha eseményesen boldog véget ér a szerencsés milliárdosnak. Megnyerte a jogi csatáit, és ma is folytatja márkájának növekedését.

Ayre nőtt fel a kanadai Lloydminster városban. Apja az, aki az üzleti, vállalkozói és filantrópiai érzetet idézte elő, amely az Ayre életének sarokköve lett. Apja saját csecsemőállományát adta neki, hogy gondoskodjon, emelje és végül eladja a helyi piacon, azzal a céllal, hogy Ayre megtarthassa az eladásából származó nyereségét.

Calvin végül ugyanolyan üzleti értelemben fizette a főiskolai díjait, amikor egy teherautót használt, hogy elindítsa a saját friss termékét, és friss gyümölcsös gyümölcsöket vitt a British Columbia-tól egészen Saskatchewanig. Ayre gyermekkora mögött hagyta a tudományok BSc-jét és a menedzsment pénzügyi MBA-t.

Egy birodalom létrehozása

1992 volt az a végzetes év, amikor Ayre élete örökre megváltozott. Olvasson egy újságcikket a Karib-térségben működő cégről, amely a telefonos fogadási szolgáltatásokat kezdi ügyfelei számára a világ minden tájáról. Ez a fogaskerekek a fejében dolgoztak.

Abban az időben volt egy új formája a telekommunikációnak, amely megkezdte a tranzakció megszerzését. Ayre elolvasta ezt az új jelenséget, és rájött, hogy a két dolgot egy nemzetközi szerencsejáték-alapú üzletbe egyesítheti. Meglehetősen csodálatosan a Cisco Systems kézikönyveinek önálló tanulmányozásával tanította magát az internetes hálózatok rendszerének. Ayre kezdte a Bodogot, mint egy új internetes indítást, amely egy szoftver és támogató cég lett.

Bodog ereje az volt, hogy tudták a szerencsejáték-iparágat, és rendelkeznek a saját számítógépes kódjának programozásához, kezeléséhez és adaptálásához szükséges technikai készségekkel. Ez először csökkentette az engedélyezési díjak szükségességét, mivel az összes szellemi tulajdonuk tulajdonában volt. Másodszor, a Bodogot az online szerencsejáték-folyamat nagyon fontos csomópontjába helyezte, így a vállalat abszolút nélkülözhetetlen volt az ipar számára.

Márka bővítése

Annak ellenére, hogy az online kaszinójáték-társaság szinte azonnali sikert aratott, nem csak az 2000-ek előtt volt, hogy Ayre szinte háztartási név lett. Egy küldetésen volt, hogy inkább a márkát, mint a vállalatot tegye, és a cég szóvivőjének szerepébe botlott. Akár véletlenszerűen, akár formatervezéssel, kitűnő figurája volt, és rendkívül nyilvánosan viselkedett.

A dolgok azonban fejbe kerültek, amikor letartóztatták és 2012-ben vádolták az illegális szerencsejátékért. Ez a díj röviddel azután jött létre, hogy az Egyesült Államok végrehajtotta a szigorú, jogellenes internetes szerencsejáték-végrehajtási törvényt, amely a mai napig hatással van. Nemcsak a kormány megragadta a vállalati domain nevét, hanem bűntett vádakat is hozott Ayre ellen.

Csak az 2017-ban került sor, hogy a vádak többségét elvetették, miután Ayre beleegyezett abba, hogy bűnösnek ítélte a szövetségi törvény szerint a pénz jogellenes továbbítására. Ayre elindult 1 év próbaidővel és egy $ 500 000 bírsággal.

Filantrópia és jótékonyság

Kálvin soha nem volt félénk a vagyonának megosztásáról. Kaszinója végül jótékonysági funkcióit helyezte át a Calvin Ayre Alapítványba. Ez a testület együtt dolgozott az LA Lakers Ifjúsági Alapítványgal, az Állatvilágokkal és még sok mással. Nagy munkát végeztek Costa Rica-ban, a Fülöp-szigeteken és az Antigua másik házában.

Kálvin alázatos kezdetekből kiemelkedő helyre emelkedett. A jogi visszaesések ellenére Ayre soha nem hagyta el a kihívást, és ma még mindig az online szerencsejátékok egyik fő számának tekintik.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Calvin Ayre története Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon