A Blackjack hanyatlása

0 Comments

Évtizedek óta, Blackjack volt a király Az asztali játékok közül a büszkén vezeti a kaszinó többi tagját követők légióival. De mindez megváltozott az elmúlt 30 években.

Az online kaszinók megjelenésével és a videojátékok növekvő elterjedésével a szárazföldi kaszinók asztalai egyre kevésbé játszottak. Azonban nem minden asztali játék szenvedett a blackjack-ben; egyesek valóban népszerűbbek, mint korábban. Nézzük meg, hogyan történt minden.

A Aranysárga Blackjack kora

Mielőtt a kaszinók napjait ismerjük, a játékokat szalonokban és játékházakban, vagy informálisan, baráti körökben fogják végezni. A kártyajátékok voltak a legkedveltebbek (és gyakran az egyetlen) opciók ezekben a napokban, mivel nem volt szükség díszes felszerelésre. A Blackjack - vagy az 21, amint az is ismert - az egyszerű szabályok, gyors ütemű és izgalmas játék miatt gyorsan választották a játékot. Később, amikor az aktuális üdülőhelyi kaszinók mindenhol felnyíltak, a blackjack népszerűségét vette át ezekre az új helyekre.

A játékgépek bevezetésével azonban az asztali játékok elkezdtek elveszteni a csábításukat, bár sok játékos még mindig előnyben részesítette a kártyajátékokat, amelyek tesztelték a készségeiket és szerencséjüket.

Az 1987-ben a blackjack volt a 76% -os választás a híres Las Vegas szalagon. Ez egyértelműen a legnépszerűbb kaszinójáték volt, a második helyezett craps, csak az 11% -ra érkezik.

De az egész kaszinóipar hamarosan bekapcsolódik a fejére, mivel az online játékok beléptek a helyszínre.

Lépjen be az internetes kaszinóba

Ma a blackjack a Las Vegas-i kaszinók egységrészének csak 51% -át teszi ki, néhány kaszinó pedig ténylegesen csökkenti a blackjack-asztalok számát a padlón.

Ez kétségtelenül annak a ténynek tulajdonítható, hogy a blackjack az online szerencsejátékok egyik legsikeresebb átalakítója volt. Amikor a játékosok blackjack-t játszanak az interneten, nem kell aggódniuk a szárazföldi kaszinókba történő utazás költsége és problémája miatt, amelyek gyakran messze vannak attól, ahol élnek. Az online blackjack sokkal kevésbé megfélemlíti a tapasztalatlan játékosokat, mivel saját otthonuk magánéletéből tudják játszani. Ráadásul az ajánlott díjak gyakran nagyobbak, mint bármi, ami a helyi játékházakban elérhető.

Baccarat Csúszik a Top Spot-ba

Érdekes, hogy nem minden játék a szárazföldi kaszinókban szenvedett az internetes szerencsejátékok bevezetésétől. Néhány asztali játék valóban népszerűbb lett.

Baccarat, a sok hagyományos kaszinóban elterjedt és gyakran hiányzó törekvés a népszerűség folyamatos növekedését látta, ahogy az offline blackjack játékosok száma is csökkent. Tény, hogy a baccarat most a csíkon keletkezett bevételek 40% -át teszi ki.

Rulettidőközben ezek a jelentős technológiai változások viszonylag érintetlenek voltak.

A szárazföldi kaszinójátékok jövője

Pontosan miért szenvedett a blackjack, míg más játékok, mint például a baccarat, az online versenyen nem is teljesen világosak. Mindenesetre ez egy olyan tendencia, amely az elkövetkezendő években folytatódni fog, annak ellenére, hogy az offline blackjack szerencséje nemrégiben megfordult.

Ennek ellenére a hagyományos kaszinók olyan újdonságokat vezettek be, mint a mini-baccarat, a Pai Gow és a háromlapos póker. Habár ezek a játékok nem nagyszerű pénznyeremények, a kaszinó tulajdonosai remélik, hogy újdonságuk vonzza a játékosokat, akik akkor is maradhatnak, hogy más, jövedelmezőbb játékokat élvezzenek.

A kaszinó tulajdonosainak kihívása az, hogy eldöntsék, hogy távolítsák-e el a táblákat a padlóról, mint a blackjack, mint a népszerűség elvesztése, mivel az asztalok eltávolítása ténylegesen ronthatja ezt a csökkenést. Az ötlet, hogy hogyan történik a dolgok, a következő alkalommal, amikor egy tégla- és habarcs kaszinóban vagyunk, nézd meg a padlón lévő asztalok számát.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Blackjack hanyatlása Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon