A különbségek a Blackjack és a Baccarat között

0 Comments

Itt a Spin Palace kaszinójátékosai a legújabb kártyajátékokat és játékokat érhetik el a világ minden tájáról. Sok játékos számára azonban az online játék két legjobb játék Blackjack és Baccarat.

Azok számára, akik az online szerencsejátékok világában újak, lehet, hogy vajon mi a fő különbség a két játék között. Az alábbi megjegyzésekben meg fogjuk vizsgálni, hogyan működik a játék és a két különbség a két akciódús játék között.

Minden játék célja

A Blackjack-ben és a Baccaratban a játék célja az, hogy megverje a kereskedőt a lehető legmagasabb kéz megteremtésével a megosztott kártyák segítségével. Minden kártya egy bizonyos számú pontot ér. Az 2-ig egészen az 10-ig terjedő összes számozott érték megéri a névértéket, míg a Jack, a Queen és a King 10 pontokat ér. A Blackjack-ben az ász 1 pontot vagy 11 pontot ér, míg Baccaratban az ász csak egy pontot ér.

Pontok összessége

A pontösszeg kiszámítása egyszerű Blackjack-ban, míg a Baccarat-nak több pontja van a pontszámlálásnak. A Baccarat-ban a két kártya összlétszáma összeadódik, majd az első számjegy eldobódik. Tehát, ha 5-ot és 8-et osztanak meg, a teljes összeg 13 lesz. Amikor eldobja az első számjegyet, a pont összege három.

További fogadási lehetőségek a Baccaratban

A két játék között a legnagyobb különbség a fogadási lehetőségek. Blackjack-ben a játékos magára fogad, hogy nyerjen. Baccaratban három fogadási lehetőség van. A játékos választhat, hogy fogadhat magára, hogy nyerjen, a kereskedőnél, hogy nyerjen, vagy nyakkendő. A három fogadási lehetőség a játék teljes dinamikáját valószínűleg az 9: 1 kifizetődő nyereményszorzóval várja.

Egy kéz nyerése

Végül a Blackjack célja, hogy az 21 pontokhoz annyira közel kerüljön, hogy nem megy át az 21-on, és verte az osztó kezét. Ez csak két kártyával vagy több kártyával lehetséges. Baccaratban a cél az, hogy egy magasabb pontszámot kapjunk, mint a legmagasabb a 9 kereskedő.

Ha a játékosnak vagy a kereskedőnek természetes kéz van (az 8 vagy az 9 két lapja), akkor a nyereményt egyenesen nyeri. Baccaratban mind a játékos, mind a kereskedő harmadik kártyát vehet igénybe a harmadik kártyára vonatkozó szabályok szerint. A játék online verziójában a számítógép szükség esetén automatikusan harmadik kártyát játszik le.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A különbségek a Blackjack és a Baccarat között Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: