A különbségek a résidők és az asztali játékok között

0 Comments

Ha bármilyen földalapú kaszinóba jársz, akkor valószínű, hogy sorokat és sorokat fogsz fogadni. Sétálhatsz a tömegen, talán azt hiszed, hogy egy videojátékteremben van a villogó mennyiséggel fények és az egyes gépekből származó zavaró hanghatások.

Élénk kontrasztban áll a kártya- és asztali játékrész, ahol a játékosok a kártyáikra bámulnak, mélyen szemlélve. Amit tanúskodni fog, a két játéktípus közötti különbségek vizuális ábrázolása. Azok a játékosok, akik a kaszinó szerencsejáték világában újok, a Spin Palace gyorsan megvizsgálja a résidők és az asztali játékok közötti különbségeket.

Hogyan működik a résidők

Tehát mi pontosan a nyerőgépek és hogyan működnek? A résidőket vagy játékgépeket eredetileg szárazföldi kaszinók számára fejlesztették ki. Attól függően, hogy hol vagy a világon, a nyerőgépeket egykarú banditnak, gyümölcsgépnek, pokiesnek vagy egyszerűen résnek nevezhetjük. A nyerőgép alapkoncepciója meglehetősen egyszerű.

A játékosok érméket helyeznek be a gépbe, majd húzzanak egy fogantyút, vagy nyomják meg a gombot. A gép közepén lévő dobhoz csatlakoztatott képek sora egymástól függetlenül forog. Ha bármelyik kép egyező sorrendben áll össze, a gép ennek megfelelően kifizeti.

Az online kaszinókban a nyerőgépek ugyanazokat az alapkoncepciókat tartották fenn, mint a kiváló minőségű grafika, animáció és hanghatások. Az egyik legnépszerűbb ok, amiért olyan népszerűek, hogy könnyen játszhatók és hatalmas kifizetéseket kínálnak.

Ehhez hozzáadjuk a legtöbb játékot, és sokszor élénk grafikát és korszerű animációt tartalmaznak. Egy kis kiadással bárki megállhat a progresszív jackpotra, és sokkal egészségesebb bankszámlával elmenekülhet.

Az asztali játékok előnyei

Tehát hogyan különböznek az asztali játékok? A legtöbb esetben a kártyák és az asztali játékok egy kicsit több készséget és stratégiát igényelnek, hogy megverhessék a kereskedőt és jöjjenek előre. Még az úgynevezett szerencsejátékok is rulett és craps bizonyos ellenőrzési elemekkel rendelkeznek, ahol a játékosok veszteségeket minimalizálhatnak a stratégiai számok fogadásával.

Mind a szárazföldi, mind az online szerencsejátékok esetében az asztali játékokat választó játékosok olyan játékokat keresnek, amelyek gondolkodást, stratégiát és vas-akaratot igényelnek. Ellentétben a játékokkal, ahol csak a játék minden aspektusa ki van zárva a játékos kezéből, az asztali játékok lehetőséget nyújtanak a játékosok számára az esélyek kiegyenlítésére.

A szórakozás szempontjából a nyerőgépek a nyertesek. Az online nyerőgépek több bónuszjellemzőt tartalmaznak, mint például a Wild szimbólumok, az ingyenes pörgetések és az interaktív bónuszkörök, hogy a játékosok szórakoztassák és nyerjék nyereményeiket. Ezzel szemben az asztali játékok néha kissé lassúnak és unalmasnak tűnhetnek, különösen akkor, ha a játékosnak türelmesen kell várnia, hogy a többi játékos az asztal körül helyezze el a fogadásait. Mindez a személyiségedhez és a keresett kaszinó élményhez tartozik.

Stratégia vagy szerencse

Ha nagyszerű szórakozást keres a nagy nyerési eséllyel, akkor a résidők az út. Ha inkább mentálisan kihívást jelentő játékokat szeretne, ahol minden mozdulat egy számított lépés a győzelem felé, akkor az asztali játékok határozottan az Ön számára.

A legtöbb asztali játéknak szüksége van valamilyen stratégiára vagy másra. Másrészről, az asztali játékoknak lehetőségük van arra is, hogy a játékosok egy szabályozhatatlan fogadási spirálba szívjanak, ami komolyan nagy veszteségekhez vezethet. A slot játékokkal minden centrifugálás érmék száma van, a tétek ugyanazok maradnak. Asztali játékokkal a játékosok gyakran emelik a téteket, amikor elveszítik a körüket a veszteségeik helyreállításához.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A különbségek a résidők és az asztali játékok között Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon