Az öt legolcsóbb európai főváros a 2019 látogatására

0 Comments

Mely európai fővárosok kínálják a legjobb ár-érték arányt?

Wanderu elemzése szerint a különböző európai fővárosok látogatói tapasztalatai alapján a legdrágábbak közül választhat, hogy Londonba, Párizsba és Dublinba jár. Reykjavík, Amszterdam és Koppenhága szintén a lista tetejére irányul. Nem meglepő, hogy Monaco - a világhírű kaszinójával - a spektrum drágább végén is van. A kedvezőbb utazó számára, aki az online kaszinóban játszhat, nem pedig a Monacói nagy görgőkkel való keverés helyett rulett táblázatok, amelyeket az európai fővárosok több bangot kínálnak a bakodhoz? Olvasson tovább, hogy többet megtudjon öt legjobb lehetőségről.

1.Belgrade

Szerbia fővárosa, Belgrád széles körben elismert városnak számít, amely rengeteg új látnivalót és egy régi világot érez, amely évszázadok óta változatlan maradt. A látogatók gyakran megjegyzik, hogy a helyiek barátságosak, mert talán nem szoktak nagyszámú turistát látni. Belgrád a Száva folyón fekszik, és egy olyan munkahely, ahol az árut még hajóval szállítják. A Knez Mihailova nyüzsgő sétálóutca nem hagyható ki, ha egy kis éjszakai életet szeretne élvezni.

2.Ankara

A legtöbb látogató Törökország menj Isztambulba vagy a mediterrán térség felé. Ankara, az ország központi fekvésű tőkéje azonban annyit kínál. Először is, Isztambulhoz hasonlóan, a római korszak sok ókori hagyománya van, beleértve a történelmi fürdőházakat és a Julian oszlopát. Akkor sok nemzeti múzeum is érdemes meglátogatni. Ha olcsó akciót szeretne, akkor Ankara várának bizánci maradványainak felfedezése megéri. Vannak szállodák és hostelek, amelyek megfelelnek minden Ankara költségvetésének, amely élénk kulturális életet vonz, ami sok látogatót vonz többre, ha már kipróbálták.

3.Zagreb

Európa legszebb fővárosai között Zágráb is a legolcsóbb. A város tele van olcsó szállásokkal és kedvező árú éttermekkel. Egy rövid távolságra fekszik a világhírű Plitvicei-tavak Nemzeti Parktól, ami ideális helyszín egy városi szünethez, ahol nem csak a forgalmas városi utcákra korlátozódik. A GótikusA főváros látképében uralkodó iker-székesegyház szintén jó hely a látogatáshoz.

4.Berlin

NémetországA nagy tőke meglepően olcsó az ott élõ sok látogató szerint. Persze, van néhány drága dolog, amit megtehetsz Berlinben, de az étkezést és az ésszerű szállodát a városban nem kell megtörni. Ingyenesen látogathat a város számos múzeumába. Valójában néhány ember csak annyit keres, hogy feltárja a karácsonyi piacokat, anélkül, hogy eurót költene. A tömegközlekedéssel való utazás Berlinben is viszonylag olcsó az európai többi nagyvároshoz képest.

5.San Marino

San Marino középkori városa a legtöbb látogató, mert olyan szép. Ha ezen a területen maradsz, akkor kivételesen jó ár-érték arányú szállást találsz. San Marino kicsi lehet, de tökéletesen kialakult. A tágas Titano-hegy, amelyre a főváros ül, meredek, ezért ezt szem előtt kell tartania, ha gyalogosan kutat.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az öt legolcsóbb európai főváros a 2019 látogatására Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: