A legviccesebb szerencsejáték-történetek

0 Comments

A szerencsejáték az egyik olyan törekvés, hogy amikor a dolgok rosszul mennek, keményen kell dolgoznod, hogy eldöntsük, nevetni vagy sírni. Természetesen inkább nevetünk. Ez egy játék, és nagyon szórakoztatóak lehetnek, de mostanában egy nagyszerű méltó hiba vagy tragikus veszteség csak túl sokat visel, és mindent el kell nevetnünk. Gyűjtöttünk az Ön számára a legjobb történeteket, amelyek nevettek, némelyek tragikusak, az egyik frusztráló, és az egyik olyan csodálatos, hogy alig lehet hinni!

Amikor nem nyerheted meg nyereményedet

Semmi sem ütközik a nyeremények nem követelésének csalódottságába, és két olyan eset áll fenn, ahol pontosan ez történt. Az egyik ilyen történetben egy nő Arizonában hihetetlenül boldog volt, amikor nyerte a $ 1200 jackpotot a helyi kaszinóban. Győzelmesen eljött a nyereményének követelésére, de amikor kimentették az útlevelét. Nem tudott egyet nyújtani, és így további vizsgálatok folytak, és kiderült, hogy valójában illegális bevándorló. Nemcsak a szegény asszony nem kapta meg a jackpotját, hanem néhány héten belül visszatért haza Mexikóba is!

Hasonló történet, de legalább egy deportálás hiányzik, az a győztes, aki Indiában Chandigrah-ban nyert, aki pletykált, hogy $ 500,000-t nyert egy online kaszinó jackpotban. Van egy fogás. A győztes maga csak 8 éves volt. Jól ismert fiúgéniuszként 4 kora óta weboldalakat készített, így a nagybátyja kaszinó számlájának ugrása a pókerjátékhoz nem képzelet. Miután megnyerte a díjat, a kaszinó kifogásolta az életkorát, és nem volt hajlandó kifizetni a pénzt. A szülei és nagybátyja azonban azt állítja, hogy a kaszinó tudatában volt a fiú korának, amikor más esetekben kisebb összeget nyert, és az ügyben bírósághoz fordult. A mai napig nincs megoldás. De egy dolog biztos, hogy jobban figyeljünk, amikor ez a fiú elég öreg ahhoz, hogy pókerezzen WSOP-ban és más nemzetközi versenyeken!

Őrült, de igaz

Néhány történet annyira őrült, hogy nem hiszed el, hogy igazak, és nekik a legjobbak. Úgy véli, hogy a FedEx valamennyi alkalmazottja munkájukat egy éjszakaig tartaná Blackjack? Az 100% igaz.

A FedEx, mint az egyik legnagyobb nemzetközi futárszolgálat, olyan szilárd hírnevet szerzett magának, hogy nehéz elhinni, hogy a vállalat valaha is olyan közel volt, hogy eltört. De az 1973-ben annyira közel álltak a csődhöz, hogy nem tudták fizetni a tüzelőanyag-számlát, hogy megkapják a következő néhány rakományt, amire szükségük volt ahhoz, hogy megkapja a következő alapot. Fred Smith vezérigazgatója nem látott kiutat, és úgy döntött, hogy szerencséjét próbálja kipróbálni a kaszinóban, és a legutolsó $ 5000-ot vette a cégszámlán, és elindult a Vegasba. Ami majdnem sorsnak tekinthető, Smith hatalmas gombócot készített és hazaért $ 27,000 dollárral, és képes volt fizetni az üzemanyag-számlákat. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a FedEx olyan közel került a záráshoz, és egy éjszaka volt, amely egy embert állított fel, aki egy több millió dolláros cég tulajdonában volt.

Hogyan verik a Cheaters a kaszinót

Nem gyakran fordul elő, hogy a ház elveszik, de amikor a legtöbb játékos úgy érzi, mintha egy kis győzelem lett volna. A következő történet azonban nem volt kis győzelem, és megváltoztatta a szabályok arcát az egész USA.

Michael Russo és James Grosjean néhány jó éjszakát tartottak Vegasban, amikor egy jól ismert kaszinó visszatartotta őket, nevüket írták a hírhedt Griffiths Book-ban, és betiltották őket a kaszinóból. Bár ez lehetett a szokásos nap a kaszinó munkatársai számára, Russo és Grosjean elkeseredették, és úgy döntöttek, hogy tovább folytatják az ügyet. Kihívják a kaszinót, és kijelentették, hogy semmilyen eszközt vagy csalást nem használtak a játékok megnyerése érdekében, hanem csak szellemi képességeiket használták. Ez a kaszinó kemény szabálya, amely örökre körülveszi a kártyaszámlálást. Egy szellemi képesség valóban bűncselekménynek tekinthető? A bíróságok úgy döntöttek, hogy nem kellene, és Russo és Grosjean nyerte meg az öltönyt.

Ezért a mai napig a kaszinók többé nem fogják megakadályozni a játékosokat az akaratuk ellen, amikor a kártyát számlálják, bár még mindig kérhetik, hogy távozzanak. Most, ha ez a győzelem nem valami nevet, hogy nem tudjuk, mi az!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legviccesebb szerencsejáték-történetek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon