A Szerencsejátékos Fallacy-magyarázata

0 Comments

Egyszerűen fogalmazva, a szerencsejátékosok tévedése a szerencsejátékosok téves feltevése, hogy egy bizonyos idő alatt a vártnál gyakrabban előforduló véletlenszerű eredmény kevésbé valószínű, hogy újra megjelenik a jövőben.

Mindazonáltal, és ez meglehetősen nyilvánvaló azoknak, akik tisztességes tudással rendelkeznek a szerencsejátékról, a véletlenszerűség törvényei egyszerűen nem működnek így, és nincs mód arra, hogy valódi módon meghatározzuk az érmefajta kimenetelét. fej vagy írás ami előbb történt.

A Fallacy megértése

Amikor meg kell értenünk, hogy mindent tudni kell a Szerencsejátékos Fallacy-ről, fontos, hogy egyszerűen elkezdjük megismerni, mi az, ami lehetséges, és milyen lehetséges problémákat okozhat.

A félrevezető elmélet tisztességes ismerete nemcsak segíteni fog azoknak, akik szeretnék teljesíteni az álmaidat, hogy sikeres szerencsejátékosok legyenek, hanem megakadályozzák azt is, hogy ugyanazokat a kis hibákat hozza létre, mint sok játékos, mielőtt jelentősen üres pénztárcákkal találkoznának.

Az érme dobás magyarázata

Az egyik legegyszerűbb és leggyakoribb módja annak, hogy megértsük a Szerencsejátékosának egy kicsit jobb megértését, az érme dobás és a vele járó lehetséges eredmények megvizsgálása.

Ha egy normál érméből beszélünk, ami semmilyen módon nem képes manipulálni semmilyen eredményt, akkor minden dobás eredménye teljesen véletlen lesz, és az eredmény két dolog egyike lehet: fej vagy farok. Minden eredmény egyenlő eséllyel rendelkezik a győzelemre, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden eredmény azonos számú alkalommal nyer.

Vannak, akik úgy vélik, hogy ha a fejek 10-időkben jönnek fel, akkor a következő dobás valószínűleg farokhoz vezet, és bár ez soknak hihetőnek tűnik, mindig lesz egy 50 / 50 esély.

A valószínűség kulcs

Jó ötlet, hogy jól értsd meg, hogy a valószínűség hogyan működik, ha valóban tudni akarod, amikor a Gambler's Fallacy-ről van szó. Tény, hogy ez jó ötlet, ha annyira megdöbbent, mint a legtöbb szerencsejáték.

Ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbb legyen, a valószínűség lényegében arra utal, hogy mennyire valószínű, hogy valami történjen, ami sokkal könnyebbé teszi, hogy miért látja jobban a sikereit szerencsejáték-élményeiben, ha jól ismeri.

Tehát, ha többször dobol egy érmét, akkor az elvárás, hogy kialakulna, a farok száma ugyanolyan lenne, mint a dobott fejek száma, de ez egyszerűen azért van, mert az 50% valószínűsége bennünket úgy vélik, hogy az eredmények megosztottak 50 / 50.

Fogadási rendszerek

Az egyik legnagyobb oka a játékosoknak a világ minden tájáról forduljunk negatív progressziós fogadási rendszerekhez, amelyek magukban foglalják a tétek felemelését, miután veszteség történt.

Ezek közül a leghíresebb a Martingale rendszer, amely végül úgy működik, hogy az a rulett táblázat, majd minden alkalommal megduplázza tétjét minden alkalommal, amikor az egyik tétje elveszik. Az az elképzelés, hogy végül az általad tett tétek nyernek, és a folyamat során elszenvedett veszteségek vissza fognak térni.

Az ilyen rendszerek azonban meghiúsulnak, és ez azért van, mert egy játékos számára rendkívül nehéz előre megjósolni, hogy megtapasztalják-e a nyereményüket, mielőtt a tétek túl magasak lennének.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Szerencsejátékos Fallacy-magyarázata Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon