A Global Gamble

0 Comments

Az 2016 első hónapja a dobozban van. Lemmy, Bowie és Glenn Frey mindannyian kiléptek a színpadról, a Közel-Kelet továbbra is rendetlenség, az olaj kevesebb, mint $ 30 egy hordó, a kínai gazdaság komoly aggodalomra ad okot, és a látó fűrészpiacok egy mezőt adnak nap.

Hogyan befolyásolja a gazdasági válság a szerencsejáték-piacot? Mindez elég komoran hangzik, de tényleg olyan rossz? A nehézségek idején azt mondják, hogy „az iparágak, amelyek bűnnek… győznek”. Ezen a héten van a fogadási barométerünk a nyomás tesztelésére. Itt az ideje, hogy a zsetonokat összegyűjtse, és keményen játsszon, vagy látogasson el a pénztárba és gyűjtsön?

The Big Picture

A kontextus király. Mielőtt megpróbálnánk a szerencsejáték-ipar jelenlegi pénzügyi szerencséjeinek csúcsát és mélységét, átfogó képet kell kapnunk a globális gazdaságról, ahogyan az az 2016 elején áll. Az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap szerint az óvatosság és a bizalom egyaránt érvényesül.

Egyrészt

Európa lefelé irányuló nyomással néz szembe a feltörekvő piacgazdaságok lassulása miatt Kína. Az USA-ban tíz év alatt először emelték a kamatlábakat, és a szabályozás végül megszünteti az ultra laza monetáris politikát. Az IMF arra figyelmeztetett, hogy a globális gazdaság előtt álló kihívásokat „gondosan kell kezelni a katasztrófa elkerülése érdekében”. Még mindig hatalmas egyensúlyhiány van a rendszerben. Ez valami kártyaház.

Másrészről

Az alapul szolgáló gazdasági adatok nem gyengék. Semmi sem hasonlít a rendszerben a tőkeáttétel mértékére, mint amikor az utolsó ütközés az 2008-2009-ban leszállt. Nem vagyunk azonnali pénzügyi Armageddonra nézve.

Nouriel Roubini közgazdász, aki híresen és pontosan megjósolta az 2008 összeomlását, úgy véli, hogy a globális piac „új abnormális”: olyan helyzet, amikor „a pénzkínálat és az árak közötti hagyományos kapcsolat összeomlott, mert a bankok felhalmozzák a kiegészítő pénzellátást a túlzott tartalékok formája, nem pedig a hitelezés.

Úgy tűnik, hogy a világpiacok egyetlen zajjal repülnek, és kétségbeesetten megpróbálják elkerülni a zavarokat. Néhány óvatos navigációval és a vezérlőkön álló állandó pilótával a gazdaság tovább utazhat - csak sokkal alacsonyabb magasságban.

A következő grafikont Merrill Lynch állította össze, aki az alapkezelők egy csoportjától megkérdezte, hogy a gazdasági ciklus melyik fázisában tartották a globális gazdaságot:

A földön: a fogadási kép

Ahhoz, hogy világos képet kapjunk a kaszinó emeleti pénzügyi helyzetéről, meg kell vizsgálnunk mindkét világ legnagyobb szerencsejáték-célállomásának adatait: Makaó és Las Vegas.

MAKAÓ

Makaóban a cselekvés a kaszinókban negatív árbevétel-növekedést eredményezett. Az 2013-ben egy tízéves fogadási boom kezdett elveszteni a veszteséget; a játékosok távol maradnak. Ahhoz, hogy némi perspektívát kapjunk, emlékeznünk kell arra, hogy Makaó legalább hétszer nagyobb, mint Las Vegas, és egy iparág közel $ 50 milliárdot ér.

A korrupcióellenes jogszabályok, a dohányzási tilalom és a kínai gazdaság lassulása a 34-ben a szerencsejáték-bevételek mintegy 2014% -kal csökkent. A múlt héten bejelentették, hogy az MGM China Holdings Ltd egy $ 3 milliárd hitel kölcsönös feltételeit kívánja módosítani a „Makaó szerencsejáték-házainak csökkenő szerencséje” miatt. két hónappal korábban. Ezek a nagy szereplők alapvetően küzdenek, hogy lépést tartsanak a hitel-visszafizetésükkel.

LAS VEGAS

Las Vegasban az esélyek a ház javára mozognak. A város, amely híres a színpadi hírességek újjáéledéseiről, élvezi a saját visszajövetelét. Az 2008 visszaesése lecsökkentette Las Vegasot, de némi kanyargós előre gondolkodás (amit később fogunk megtenni) a látogatók visszatérése és a bevételek növekedése.

Nevada kaszinók az 3 hónapokban végződő 24.6 hónapokban az 12% -os kombinált bevételt jelentették 2015 milliárdra. Bár az 2014-nál növekedett, a számok még mindig elmaradnak az 25 $ 2007 milliárdos recesszió előtti csúcsától.

Szóval… miért látott Las Vegas felfelé haladó tendenciát, mivel Makaó továbbra is mellszobor? A rövid és egyszerű válasz a diverzifikáció.

Flex. Reagál. Alkalmazkodni. Innovációra. Változatossá ...

A Las Vegas és a Macau szerencséje közötti kritikus különbség az, amit az egyes rendeltetési helyek kínálnak. Nyilvánvaló, hogy mindkettő olyan hely, ahol játszhat Baccarat, Blackjack, craps, rulett és minden ismert kaszinó játék. A szerencsejáték mindkét fél számára közös (doh!).

Ugyanakkor Las Vegas is keményen harcolt hírnévnek örvend az 1 parti városszámként. Még egy kemény hedonisztikus elbeszélése is van: "Mi történik Las Vegasban, Las Vegasban marad." Lehet, hogy az alapítványok fogadásokra épülnek, de a jövő lehet a család, a szórakozás és a könnyed törekvések.

A Las Vegas-i számlák emelkedő tendenciája főként a nem szerencsejáték-bevételekre csökken. Azok a éttermek, klubok, show-k, medencepártok és vásárlási lehetőségek, amelyek a tömegeket vonják be. A Nevada Gaming Abstract pénzügyi beszámoló adatai szerint a szerencsejáték - a teljes bevétel százalékában - jelenleg alacsony.

„Ez a változó piac jele,” mondja David Schwartz, a Las Vegas-i székhelyű Gaming Research Center-től, „Az élelmiszer növekszik, és a szerencsejáték aránya csökken. Amit az emberekről hallok, többet költenek az ételre és a szórakozásra, mint a szerencsejáték. Ez az, amit a látogatók szeretnének.

Makaóban ez egy másik történet. A figyelmeztetések ellenére az iparág nem tudta diverzifikálni, és nincs semmi glitz és glam, hogy Las Vegas híres. A botrányos fáradt bálnákkal, és (a legtöbbre megfizethetetlen) $ 250 minimális fogadások a nem VIP baccarat asztalokon, Makaó szenved.

Néhány fejlesztő bejut a fedélzetre. A Wynn Macau egy 15,000 székhelyre fektet be, és Sheldon Adelson hozza Las Vegas-i látványosságait, hogy eleget tegyen Kína növekvő középosztályának. Január végén 2016 bejelentette, hogy a legendás Pacha házimozi márka a Studio City üdülőhely részeként nyitotta meg 3,000 kapacitású klubját.

Az előrejelzők arra számítanak, hogy a hatalmas Makaó ki fogja vezetni a viharot, és módosítani fogja a kínálatát, hogy a szélesebb demográfiai szintet kielégítse. Egy (hatalmas) potenciális fenyegetés Kína. Ha az ázsiai óriás valaha engedélyt adna a kaszinóknak a szárazföldön való építésére, akkor Makaó elpusztítható. Meg kell állnia magát, mint egy átfogó globális turisztikai célpontot, hogy garantálja a túlélését

Online: A fogadási kép

Az online szerencsejáték-piac viaszja és gyengülése folytatódik. Oroszországban a hatóságok fontolóra veszik az 20 millió online pókerjátékosok számára az ajtók feloldását. Számos amerikai államban, köztük Nevada, Delaware és New Jersey, az online póker már vagy hamarosan szabályozható, licencelt és adóköteles az interneten.

Azonban a választási év az USA-ban: a jogszabályok elfogadásának nehéz ideje. Továbbá a New Jersey online póker licencszerződéséből származó adóbevételek megtartották azt az elképzelést, hogy az online szerencsejátékokból származó pénzek mindegyike magában foglalja a pénzügyi csodaszert. Ez azonban - olyan jövedelem, amely máshol nem igényel áldozatot.

Globálisan az online szerencsejátékok továbbra is innovatívak maradnak - gyorsan elérik a platformhoz kapcsolódó „legjobb gyakorlatot”.

A pókertermek például alapvetően azonos formátumúak a megfelelő márkajelzéssel. Amíg egy új platform nem húzódik meg, a modus operandi „nem javítja” az innovációt.

Mobil

A mobil kaszinó platformok várhatóan továbbra is növekedni fognak ebben az évben. Egyre több ember használja a tablettáit és a kézi számítógépét, hogy egy kis időt töltsön a kaszinóban. A technológia teljesen függ a támogató infrastruktúrától. Ahogy az 4G kiszélesedik, egyre több ember veszi át a kikapcsolódást. A mobil eszközök egyre kifinomultabbá válnak, így jobban elnyelik a felhasználást.

Az öt főszó az oldal tetején lesz az online szerencsejáték-szervezet jövőbeli sikerének kulcsa. A Deutsche Bank szerint: „Úgy véljük, hogy az európai online szerencsejáték-szektor a közeljövőben megszilárdul az iparág növekedési rátájaként UK/ Európa, a növekvő marketingköltségek, a megnövekedett szerencsejáték-adók és a növekvő verseny miatt egyre nagyobb szükség van a hatékonyabb versenyre. ”

Társadalmi

A szociális játék, a Facebookon keresztüli platformokon, ahol az emberek egymással versengenek, folyamatos növekedési terület. Bár az „állítólagosan illegális szerencsejáték-mechanikát használó” kategóriájú keresetekben állandóan beilleszkednek, az eseteket általában elutasítják. A szociális kaszinójátékok a legjobb bevételtermelő alkalmazások. A valódi pénz, ügyességi alapú játékok üzleti lehetőségeket nyitnak az agilis vállalkozások számára.

Az asztali alapú fogadási élményről az „on-the-move”, a szociális játékélményre való átállás már megtörténik. Ez csak idő kérdése.

Innováció és új technika

A virtuális valóság az 2016 áttörő technikájává válik. Már több online szerencsejáték-szoftver cég is összeáll a kompatibilis termékekkel. A mobilpiachoz hasonlóan a szoftver sikere a hardver és a technológia megfizethetőségétől, hatékonyságától és elérhetőségétől függ.

A következtetés

Az 2016 valószínűleg stabil, de lassabb év. A szociális játék a kulcsfontosságú növekedési mozgatórugó lesz, miközben a virtuális valóság leereszkedik a pálya szélén. A szárazföldi kaszinók továbbra is diverzifikálják kínálatukat, hogy szélesebb közönséget és több ezer éves csalogatást nyújtsanak.

A szabályozási csaták továbbra is nyertesek és vesztesek. Az új területek lehetőséget nyújtanak a megalapozott szereplők számára. A diverzifikáció az online szolgáltatók számára is fontos tényező lesz. Amaya és Playtech mindkettő aktívan megszerzi ezt az elme.

A nagy piaci szereplőknek meg kell figyelniük a marketingköltségeiket, a kamat és az adózás előtti átlagkeresetek arányában. A legtöbb vállalkozásnál ez egyre magasabb. A kisebb vállalatok - egyes esetekben az 15% -os adók fizetését - egy szabályozott üzlet részeként, a 25% -os marketing költség mellett, a nagyobb vállalatok lenyelik.

Figyeld ezt a helyet. Minden fogadás be van kapcsolva!

Casino.com bónuszkódok >>


Forrás: casino.com
A Global Gamble Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon