A világ legboldogabb országai

0 Comments

Megjelent az 2018 a legboldogabb országok listája, amely minden országban nem nagyon boldog. Ahogy sokan helyesen kitalálták, a Közép-afrikai Köztársaság nem tette meg a legmagasabb értéket. Ezt a kezdeményezést az 5-ben indították el, és azt az év előtt benyújtotta az 2012th listán szereplő ország - Bhután. Ha ez bármit bizonyít, akkor csak azért, mert valamit feltaláltál, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb. Bhutan félrevezette a polgárai boldogságának mérésére vonatkozó koncepciót, és miniszterelnöke a világ boldogságának napját javasolta az ENSZ-nek 97-ben. Egy évvel később az ENSZ március 2011-et a világ boldogságnapjává tette.

Hogyan mérhető a boldogság?

Gyorsan továbblépünk az 2018-ra, és örömünkre szolgál, hogy a legfrissebb listát olvashatjuk. Mielőtt továbblépnénk, szeretnék enyhíteni a félelmeket, hogy ez egy hosszú és félelmetes olvasás. Tény, hogy megérintem a felső 10-ot, nem várok, még jobb, a felső 5! Összesen az 156 országokat vizsgálták, ezért úgy gondolom, hogy a legjobbakra való összpontosítás csak az előremutató út; ez végül egy szerencsejátékos blogja. Végül fontos tudni, hogy az ország boldogságának megállapítására szolgáló mérőszámokat a várható élettartam, a nagylelkűség, a szociális támogatás, a szabadság, a korrupció és a GDP határozza meg. Az utolsó két kategória szó szerint letörölte Dél-Afrikát a versenyből.

A Top 5!

Mielőtt izgatnám Önt a legjobb 5 országokkal, akik a világ legboldogabb helyei közé soroltak, ezt a gyors lehetőséget kell megfizetnem a számlák megfizetésére.

Keresi a módját, hogy nagyon szórakoztasson, miközben teljesen nyugodt? Készen állsz a nagy játékra vagy haza? Bár gyakorlati szempontból valószínűleg otthon leszel. Szeretné bejutni az esélyt követő eséllyel rendelkező játékjátékokba? Ha igen, akkor a Spin Palace Casino Online a virtuális kaszinó az igazi nyereményekkel. Élvezze az abszolút nem-agytörzseket, például az online video slotokat, vagy használjon néhány agyi teljesítményt, amikor kártya- és asztali játékokat kezel. Rulett, Blackjack és még az online sportfogadás is elérhető. Szinte 20 éves tapasztalattal és a világ minden táján működő Spin Palace több, mint egy kaszinó, ez a örökség.

És most vissza a cikkhez.

5. Svájc

Az 5-nál Svájc van, egy olyan ország, amely nem csak a csokoládé készítésének köszönhető. Svájc valójában az 2015-ből az első helyről az ötödik pozícióra esett (nyilvánvaló, hogy tisztviselőik csak ebben az évben nem fognak kenőpénzt fizetni), de még mindig nagyon indokolt oka annak, hogy önelégültek. A várható élettartam magas, az oktatás a legmagasabb a legtöbb állampolgár számára, akik megértik az angol, a francia és a német nyelvet, és a tájak szépek. Dobd el a nagy infrastruktúrát, a jó közegészségügyet és még többet, és van egy szilárd 5.

4. Izland

Az 4-on érkezik Izland, egy olyan festői és annyira szép föld, hogy mikor a vikingek ott feküdtek le, akkor Izlandnak hívták, hogy hangtalan legyen. Aztán folytatták a jeges szomszédjaikat az északi Grönland felé. De mi nem tetszik? Az alacsony jövedelemadó, az ingyenes felsőoktatás és az egészségügyi ellátás csak néhány a járókelők közül. A világ legbékésebb nemzete, a kulcsfontosságú figurák, mint Desmond Tutu, Kofi Annan és Don Johnson jóváhagyása, nem nehéz megérteni, miért tett Izland 4-ra.

3. Dánia

Az 3 száma Dánia. Most már tudom, hogy gondolkodsz: hogyan lehet építeni egy egész gazdaságot a Lego-tól? De az igazság az, hogy Dánia ipari gépeket, bútorokat, gyógyszereket és konzerv sonkát gyárt, és ez még nem minden! A jó várható élettartam, az ingyenes egészségügyi ellátás, a jó jóléti rendszer (a fajta junkies álmodik) és a világ egyik legkisebb vagyonbeli szakadéka miatt Dánia erős 3.

2. Norvégia

Az 2 szám Norvégiához tartozik. Ez a fiúk és a lányok, a tavalyi első számú a nemek közötti egyenlőség szempontjából igen magas (a Trump otthon érezheti magát) és a társadalmi tőke. Norvégia egyszerűen csak az egyik legszebb ország a földön. Fjordjait, éjféli napját és hegyeit meghatározták.

1. Finnország

És most a világ legboldogabb országa számára, amit nem várnak, ez volt Cape Town, a Table Mountain mint természetes csodája. Az első helyen Finnország van! Norvégia Skandináv szomszédja nem volt könnyű feladat, de Finnország a legmagasabb életminőség, a legalacsonyabb orvosi fenyegetések és a bevándorlók és a helyiek számára szinte azonos mennyiségű boldogságnak köszönhető. És ezek nem csak az európaiak, akik odaértek. Afganisztánból származó emberek Kína, Irak és Szomália mindnyájan ejtőzték útjukat Finnországba.

Tisztelt megjegyzés - Kanada!

A kanadai embereknek büszkék kell lenniük, mert sikerült az 10 tetejére, Ausztráliát, egy főként Paul Hogan-ra és szerencsejátékra ismert országot legyőzni. Egy tiszteletre méltó számban 7, amit sokan Kanadában sokat tudsz tartani, magasan tarthatja a fejét. Justin Trudeau sokkal több, mint egy szép arc, nagy élettartammal, sportokkal és márkákkal büszkélkedhet, és büszkék lehetnek az országod természeti szépségére a világ legjobbjaival. Itt van, Kanada.

Remélem, élveztem az 2018 világának legboldogabb országait. Ha többet akarsz, akkor most már tudod, hogy hol találod meg.

https://edition.cnn.com/travel/article/worlds-happiest-countries-united-nations-2018/index.html

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ legboldogabb országai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon