A technológia hatása a sportra

0 Comments

A sport és a sportoló sokáig ihletett és csodálatos az emberekben. Ahogy az évek elteltek, és jobban tudtuk megismerni az emberi testet és annak képességeit, a legtöbbünk úgy gondolta, hogy tovább nem tudjuk javítani képességeinket. A modern technológiák fejlődésével azonban tovább javulunk egymással.

Még ha nem is olimpiai vagy arany az élvonalbeli technológia, a legmodernebb technológia használata nagyban javíthatja saját sportteljesítményét - még akkor is, ha egy perc alatt egy mérföldet ér el.

A modern sportoló minden segítséget igénybe vehet; a szakértői coachingtól a dietetikusokig, a legjobb és legújabb technológiákig. A technológia által összegyűjtött adatok arra szolgálnak, hogy a sportoló teljesítményét pontosan kimutassák, pontosan meghatározva, hogy hol van szükség a javulásra, és hol kell foglalkozni a stresszekkel. Itt tárgyaljuk az aktuális technológiákat, amelyek hatással vannak a sportvilágra.

viselhető

A mai modern hordható technológia figyelemmel kíséri mindent, az egyszerű szívveréstől az égett kalóriákig; és az összegyűjtött adatok részletesen elemezhetők. Korábban csak a profi sportolók férhettek hozzá a sporttudományi és drága orvosok által elérhető magasabb szintű megfigyeléshez, de manapság mindenki számára elérhetőek a hordozható anyagok, és mindezeket a kaszinó online játékok játékától a táplálkozási döntések nyomon követéséhez lehet használni.

A professzionális színtéren a hordozható anyagok által szolgáltatott információk felbecsülhetetlenek a csapatok edzői számára, mivel egy hordható használatával a játékosok teljesítménye és fitneszének minden aspektusa figyelhető meg. Ez az információ a sportoló teljesítményének és a teljes csapat teljesítményének javítására használható.

A hordozható tárgyak jövője fényesnek tűnik, és várható, hogy a jövő hordozható termékei hasonlóak lesznek a Hexoskin-hoz, egy ing, amely a szövetben szőtt érzékelőkkel rendelkezik a légzés mérésére, lépésekre és az égett kalóriára.

A jövő technológiái

A genetika is megfelel a technológiai világnak, és a jövőben az edzők képesek lesznek a saját genetikai eredményeire használni, hogy tökéletesítsék a sport teljesítményét és igényeit.

A genetikai tesztek eredményeit arra fogják használni, hogy az edzés és az események csúcsenergiájára táplálkozó étrendjét tökéletesítsük, és hogy melyik képzésben részesülne a legjobban a genetikai összetétel. Ezek a genetikai eredmények meghatározzák, hogy súlygyakorlást kell-e végezni, vagy több cardiót kell végezni, vagy hogy érzékenyebbek-e a sérülésekre vagy betegségekre.

VR és AR a Sport Világban

A virtuális valóság is előtérbe kerül és lehetővé teszi a sportolók képzését anélkül, hogy ténylegesen jelen kellene lennie a képzési területen. A VR segítségével ellenőrzött környezetben figyelemmel kísérhetjük a teljesítményt, és lehetővé teszi a sportoló számára, hogy megismételje a helyzetet, amíg elérik a legjobb eredményt. A sportoló teljesítményét ezután elemezhetjük, és eredményeiket összevethetjük, és a fejlesztések javasoltak és dolgozhatók át ebben a virtuális világban.

A VR előtt videót használtak a sportoló előzetes teljesítményének elemzésére, a VR-rel a sportolók ténylegesen újraélhetik a játékot, és ismételten végrehajtják a műveletet, amíg tökéletesen nem kapják.

És egyszer VR régi hírek - mi a következő? Valószínűleg bővült a valóság, ahol a játékosok valós időben frissítéseket kapnak az aktuális játékokban vagy mérkőzésekben. Ez az információ frissítené őket ellenfeleikkel és azok esetleges gyengeségeivel, a játék korábbi történetének lehetséges használatával.

A méltányos valóság tisztességes lenne a sport és a sportolók számára? Igen és nem. Csak akkor, ha mindkét csapat ugyanolyan hozzáféréssel rendelkezik az ilyen típusú technológiákhoz. De mint minden sport és azok fejlesztései, mindegyik fél ugyanolyan előnyökkel rendelkezik? És a tisztességes beszélgetésről van szó, hogy ez a technológia részt vesz a sporteseményekben? Néhány ember összehasonlítja a technológia használatát a szteroidok használatával a sportban. Míg ez egy kicsit szélsőséges összehasonlítás, néhány olimpiai eseményen azt mondaná, hogy a kevésbé hozzáférhető országnak súlyos hátránya lenne.

Így végül a technológia jelen lesz, de biztosítanunk kell a méltányosságot a sportban, megfelelő szabályokkal. A sporttechnológia előnyeink elérése kulcsfontosságú, de nem más versenytársak kárára.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A technológia hatása a sportra Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon