Az alacsony akkumulátor mobil kaszinó átok

0 Comments

Tudod, mi teszi igazán a napomat? Akarok menni a boltokba, megragadni a telefonomat, és látom, hogy a telefon akkumulátora huszonöt százalék alatt van. Ez elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy be kell kapcsolnom a telefonomat, kellemetlenül ülni a kanapén, és várnom kell, hogy legalább negyven százalékig visszafizesse. Miért? Mert a telefont egy őrült, ördögi zseni hozták létre, akinek volt egy életcélja; hogy kényelmetlen pokol legyen az életem.

Ha a telefonom huszonöt százalék alá esik, a legtöbb funkció kikapcsol az „akkumulátor-megtakarítási módban”. Vagy más módon; ez gyakorlatilag használhatatlanná teszi a telefonomat. Töltsd fel azt harminc százalékra, és körülbelül fél óra múlva vissza fog térni a huszonötre, ha bármi olyan felháborító, mint az e-mailek ellenőrzése, vagy válaszolsz szöveges üzenetekre. Játssz minden online kaszinójátékot, és körülbelül tíz perc alatt vissza fog térni a huszonöt százalék alá.

Ha ez még nem volt nyilvánvaló, a telefonomnak az egyik legrosszabb akkumulátor-problémája van a történelemben. Nem kevesebb, mint nyolcszor kellett vásárolnom egy új akkumulátort, mert az akkumulátorok ilyen gyorsan romlanak, és az akkumulátor idő még rosszabb lesz. És még akkor is, ha az akkumulátor teljesen új, akkor fél nap múlva leállhat, feltéve, hogy azt a rendeltetésszerűen használom, és tudod, hogy nem csak a készenléti állapotban van a zsebemben. Hálás vagyok, hogy nem sikerült egy ilyen robbantó telefont kapnom, de talán ez kényszerítette volna a kezemet, és egy újabbat vásárolt volna. Ez azonban egy másik nap története…

Ha ehhez kapcsolódik, engedje meg, hogy megosszam néhány mobil akkumulátorom-megtakarítási tippet. Lényeges, ha hosszú útra készülsz, és remélem, hogy néhány kaszinójátékot játszhatsz, hogy átadd az időt.

Haszontalan funkciók

A haszontalan telefonjellemzőket már korábban említettem. Annak érdekében, hogy a mobiltelefon iparágat életben tartsák, a telefon tervezői kénytelenek a lehető legtöbb harangban és sípban összeszorulni, amelyek többsége trükk, és csak az akkumulátor lemerítésére szolgál. Még soha nem felejtjük el, hogy a telefonom a beépített szenzorok nélkül érhető el a képernyőn. A térdelnyelő vicc, hogy meg kell érintenie a telefont, hogy bekapcsolja a funkciót. Hagyja tartósan, és az akkumulátor egy óra vagy két óra alatt elpusztul.

Ez pedig az első mobil akkumulátor-megtakarítási tippemhez vezet. Kapcsolja ki a haszontalan funkciókat. Minden funkció, amit bekapcsol, megöli az akkumulátort. Ez azt jelenti, hogy Bluetooth, Wi-Fi, gesztusérzékelők, automatikus görgetés, szemfigyelés, és bármi más iszonyat fordul elő a telefonba. Kapcsolja ki ezeket a funkciókat, kivéve, ha kifejezetten használja őket.

Nézzünk szembe a tényekkel; a telefon tökéletesen jól működik anélkül, hogy ez a nonszensz a legtöbb. A telefonba kényszerítették, hogy felsorolja a lenyűgöző tulajdonságokat, és más okból. Az összes funkció kikapcsolása ugrásszerűen növelheti a telefon akkumulátorának élettartamát, ígérem.

Szelektív Online

Most már tisztában vagyok azzal, hogy a telefon egyetlen célja, hogy vezeték nélkül csatlakozzon az internethez. A mobiladatok az egyetlen olyan funkció, amelyet folyamatosan bekapcsolok, és az az elképzelés, hogy önmagában fordítható, egy kicsit ostoba. Nem kaphatsz WhatsApp üzeneteket, vagy nem tudsz böngészni a Facebook-on mobil adatokkal. De ez csak úgy történik, hogy a mobil adatok kikapcsolása megdöbbentő mértékben növelheti az akkumulátor élettartamát. Valójában nem csinálok vicceket, amikor azt mondom, hogy az akkumulátor élettartamát akár egy egész napra is növelheti, attól függően, hogy mennyit használ a telefont.

Ha hosszú autóútra vágyik, és kaszinójátékokat szeretne játszani offline állapotban, érdemes megfontolni a mobiladatok kikapcsolását. Nem, nem tudsz valódi pénzért játszani, de a telefon csak az utolsó utazást tarthatja. Ez egy lehetőség. Egy kicsit offline Blackjack és rulett még mindig nagyon szórakoztató.

Akkumulátor-mentési funkciók

Az akkumulátor élettartamát jelentősen növelő kis tényező lehetővé tette, hogy a telefon a környezeti fénytől függően automatikusan beállítsa a képernyő fényerejét. Alapértelmezés szerint a telefon képernyője nagyon fényes, és ez természetesen rekordidő alatt rágja az akkumulátort. Egy kis doboz, melynek címe: „auto”, láthatatlanul ül a fényerõs képernyõmben, és nem nagyon szóbeli a céljával kapcsolatban. A négyzet bejelölése lehetővé teszi, hogy a képernyő szükség esetén elhalványuljon vagy világosodjon, ami óriási segítség.

Egy másik kis hasznos nugget az, hogy a telefon képernyők gyakran hosszabb ideig maradnak, mint amire szükség van. A telefon ellenőrzése és a zsebébe való visszahelyezése gyakran azt eredményezi, hogy a képernyő akár harminc másodpercig marad, és az akkumulátor élettartama közvetlenül a zsebébe kerül. Ezt úgy állítsa be, hogy a telefon képernyője automatikusan kikapcsoljon 10 másodperc elteltével. Látni fogja, hogy működik. Később is megköszönhetsz, különösen, ha most nyered meg a jackpot nyereményét, ha meg tudod játszani ezt a kicsit többet.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az alacsony akkumulátor mobil kaszinó átok Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: