A maffia és a szerencsejáték

0 Comments

Van egy népszerű tartós kép, amelyet szinte mindenki tud; egy szivar dohányzás, Tommy fegyver, amely a régi iskolai gengsztert viseli, és egy nagyon valószínűleg találkozik egy Las Vegas-i kaszinóban. Ez az ember nagyon valószínű, hogy kimondhatatlanul szörnyű dolgokat jelentene nektek, a lehető legkisebb eséllyel, és valószínűleg azt is mondják, hogy a dolgok; - Enni ólmot, mocskos mutt.

De nemrég rájöttem, hogy nem igazán tudtam a maffia és a kaszinók közötti tényleges kapcsolatokról. Úgy értem, a modern világban valóban nem sok esély van arra, hogy egy online kaszinót vezessenek a maffia, így ez nem az a gond, ami az eszembe kerül. De mi valójában létrehozta a kaszinó lakó maffia ember híres képét?

A Mafia létrehozta Las Vegasot

Azt kell mondanom, hogy igazán meglepődtem, hogy megtudtam, hogy Las Vegas, a viva és az egész vállalkozás szó szerint épült a maffia által. Vagy legalábbis megkapta a kezdeti finanszírozást, ami Las Vegashoz vezetett, ami ma is.

Az 2 világháború előtt Las Vegas semmi más volt, mint egy poros, félúton az utazók számára, hogy megálljanak, amikor valahol több meghívást kaptak. Nem volt sokat látni, nagyon kevés volt, és bárki, aki ott élt, valószínűleg a legjobb barátok egy sziklával vagy lóval. A szerencsejátékot Nevadában legalizálta 1931-ben, ami a sok poros Vegas-i létesítmény hullámát váltotta ki, amelyek néhány játékgépet hoztak létre, de a terület még mindig nagyjából észrevétlen maradt. A rendes látogatók többnyire a közeli katonai bázis katonáiból álltak, amelyek nem állították a tüzet.

Nem volt más, mint a maffia, ami még mindig fennállt, miután Capone börtönbe került, aki látta Las Vegas potenciálját. Igen, a maffia, akit valószínűleg sok filmet látott, egy őrült, agresszív lunatikusként ábrázolva, aki egy baseball ütővel csapkod össze. És a maffia nagyon valószínűleg olyan emberek voltak, akik pontosan ilyen szörnyű dolgokat csináltak. De mondd el, hogy mit fogsz róluk szólni, ezt a kezdeti nagy befektetést tették Las Vegasba.

A Flamingó

A maffia tagjai rájöttek, hogy ha jó időre van szükséged a Egyesült ÁllamokAz a fajta jó idő, amely nagy mennyiségű alkoholt és szerencsejátékot érint, elég sokba kellett utaznia Kubába. Igen, Vegasban volt szerencsejáték, de csak akkor, ha hajlandó volt részeg katonákkal foglalkozni. Azok a részeg katonák, akik többnyire csak annyit akartak látni, amennyit csak lehetett volna, hogy visszatérjenek a bázisba… Más szóval, Vegasban nem volt sok az átlagos embert.

Meyer Lansky és Bugsy Siegel, a valószínűleg hallott nevek voltak a The Flamingo mögött. Először Lansky, de ügyes erőfeszítésben, hogy elkerülje a felelősséget, ha a Flamingó sikertelen volt, felkérte Siegel segítségét. Ah, a maffia; azáltal, hogy megakadályozzuk a golyót a fejben a potenciális meghibásodásért.

A golyó a fejben hiba esetén

Természetesen, mint már említettük, ez egy maffia-projekt volt, és valakinek egy ponton kellett lőni a fejébe. Számos pletykák voltak a Siegel pénztárcáitól a Flamingo alapoktól, és a nyitáskor a Flamingó nem volt a robbanásszerű siker. A Blame Siegelre esett, és sikerült magával ragadnia.

Meyer, kiderült, tudta, mit csinál. A Flamingó munkáját tágra és széles körben terjesztette, elképesztő luxussal és lenyűgöző pompájával, amit eddig senki sem látott. És ennek a luxusnak a körében minden törvényes szerencsejáték, amit remélhet. Ez jól ment.

Mafia Out, Howard Hughes In

Az 40s és az 50-ek során a maffia hatalmas sikert ért el Vegasban, növekvő, bővülő, több üdülőhelyet épített, és egyébként megtette azt, amit a maffia a legjobban tett; gördülő pénz. Van egy hosszú, érdekes történet arról, hogy a maffia családok hogyan osztották meg a hatalmat Vegasban, de nincs elegendő hely a blogban, hogy belépjen a részletekbe.

Az 1960-ekben a különc milliárdos Howard Hughes saját lépést tett Vegasban, és felajánlotta a maffia családoknak az első igazi versenyt. A maffia tulajdonában lévő vállalkozások jelentős feszültséget szenvedtek, és sok helyüket kénytelenek voltak bezárni. Ismét van még egy csomó t történet, de végül Hughes maga úgy döntött, hogy kihúz, és többé-kevésbé visszatért Vegasba a maffiába.

Az 1980-ekben azonban a maffiát egyszer és mindenkorra megtisztították Vegasból, egy hatalmas rendőri műveletben, amely gyakorlatilag megváltoztatta Vegas arcát az egyik, a crooks által működtetettől, az egyikhez, amely törvényes volt.

Soha ne felejtsük el azonban, hogy a Vegas arcának nagy része úgy néz ki, ahogyan néhány crooksnak, néhány golyónak az agyában, nagy befektetés és idő miatt. Szerencsére, mint már említettük, a maffia nagyon nehezen lenne megpróbálta megragadni az internetet, így a nyugodt online kaszinók maffiamentesek.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A maffia és a szerencsejáték Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon