Az 2018 legelterjedtebb játéktermei

0 Comments

A világ vezető online kaszinó-szoftverfejlesztői soha nem pihenhetnek. Csapataik mindig keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a játékosok a legújabb és legnagyobb nyerőgépes játékokat játsszák a játék szórakoztatásában - és ez az év a legjobb az óriások számára, mint például Microgaming és NetEnt!

Az idei évre rengeteg új izgalmas rés indul, amelyek közül sokan hivatalosan is bejelentettek későn az 2017-ban, hogy még ennél is többet várjanak elindításuk előtt. A márkás címkék bizonyára népszerűek, és a legjobb fejlesztők Q1 kiadásai alapján a játékosok rengeteg exkluzív tartalommal bírnak, hogy a következő hónapokban fogják a fogaikat.

Jazz It Up Microgaming segítségével Aranyifjú Arany

A Microgaming legújabb alkotásai közé tartozik a számtalan hírcímet megragadó új kiadás. A brit fejlesztő az elbűvölő Playboy márkával való partnerségére építve most már majdnem készen áll a Playboy Gold online slot kiadására a világban.

A Playboy Goldot a Triple Edge Studios, a Microgaming egyik exkluzív tartalomfejlesztési partnere fejlesztette ki. Ez hivatalosan debütálja az ICE Totally Gaming-ben február 6-8-on, az eredeti Playboy slot nyomában a Microgaming által, kiváló grafikával, több bónusz funkcióval és rengeteg gőzölgő akcióval, melyeket Audrey és Raquel játszanak.

Egy új, új 6 tárcsás formátummal, ingyenes pörgetésekkel és több további bónuszokkal az új játék izgalmas lesz, amikor március 7, 2018, Microgaming online kaszinókba száll.

Hódítsd meg a Jungle-t NetEnt-ben Jumanji

Az 2018 bővítőhely-játékok ütemezésében egy újabb, kizárólag márkájú klasszikus - ezúttal a svéd játékháló NetEnt. Sokan emlékezni fognak Jumanji-ra, a családi kalandra, akit Robin Williams főszereplőjével látott el, és az izgalmas nézőket egyedülállóan vette fel. bűbájos társasjáték. A klasszikus film a közelmúltban folytatta a folytatást, Jumanji: Üdvözöljük a dzsungelben, és ez az új film, melyet a NetEnt néhány rövid héten alapuló izgalmas új játékhelyet alapított.

A NetEnt szerint a Sony Pictures-i márkájú játék a legújabb innovatív jellemzőivel - kettős tárcsákkal - büszkélkedhet a mozikban elért filmek tartalmával. Nyilvánvaló, hogy az új Jumanji slot még a film főcsillagjai, Jack Black, Dwayne 'The Rock' Johnson és Kevin Hart együttműködésével is együttműködött, hogy minden részletet a lehető leghitelesebbé tegyék.

Míg a mai újdonságokról már kevés tudomást szerez, a NetEnt valóban megerősítette, hogy szórakoztató Jumanji ingyenes pörgetési bónuszjátékkal büszkélkedhet; és tudva a fejlesztőt, rengeteg egyedi jellegzetesség is tárolódik!

Számos NetEnt Slots Games várható

Jumanji: Üdvözöljük a dzsungelben, nem az egyetlen olyan újszerű játék, amelyet a játékosok várhatnak a NetEnt-től a Q1-ban. A hatalmas fenséges Asgardian Stones Az online slot február 22-en leszállva, és a játékosok kedvenc norvég isteneit látja Valhalla birodalmában, mert hatalmas gazdagságért harcolnak.

Eddig mindaz, ami Asgardian Stones-ról ismert, az, hogy Loki, Thor, Odin és Freya örvendeznek a tárcsákon, és hogy legalább két mennydörgő bónuszjellemző áll rendelkezésre, amikor az új játék a kaszinókat világszerte eléri.

A NetEnt utolsó slot játékai, amelyeket Q1-re terveztek, már beszélgetést kapott. A Grand Theft Auto és a Miami Drive szerelmeseinek ihletet adva a fejlesztő utalt arra, hogy a közelgő Miami Pursuit online slotja nagyszerű bónuszokkal és képekkel fog szolgálni az ikonikus tengerparti városról.

A Miami Pursuit a 22 március 2018-i NetEnt kaszinóiban jelenik meg, és bár a titokzatos új játékról nem sok tudomást szerez, a szakértők azt jósolják, hogy nagysebességű autóvonatokat és gazdag vörös naplementeket tartalmazhat a GTA klasszikus akciójához hasonlóan: Vice City.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az 2018 legelterjedtebb játéktermei Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon