A legnépszerűbb kaszinó játékok között

0 Comments

Hagyományosan a kaszinó szerencsejátékokat mindig a férfiak kedvenc időtöltésének tekintették. Az élő póker uralkodó férfiakkal Blackjackés Baccarat A kaszinó már régóta egy ember végső menedékhelyének tekinthető a kikapcsolódáshoz és az élvezethez.

Ezzel azt mondta, van hírünk, ami meglephet! Egy nemrégiben készült jelentés kimutatta, hogy a nők sokkal többet fogadnak, mint a férfiak, miközben társadalmi kaszinójátékokat játszanak. A statisztikák magukban foglalják mindazokat a kaszinó játékokat, amelyek más játékosokat és közös online kaszinójátékokat foglalnak magukban, így a nők a kaszinó emeleti nagy kiadói.

A Vegas-i kutatás érdekes eredményeket hoz

Ez határozott ellentétben áll azzal, amit általában normának tartunk. A popkultúra és még olyan filmek is, mint a James Bond filmek, a kaszinó magas görgőként szerepeltek a férfiak, míg a nők megfigyelik. Mégis, az események meglepő fordulatában a nők rekordszámban vesznek át mind a kaszinó asztali játékokat, mind a nyerőgépeket.

Természetesen ez fontos kérdést vet fel a férfiak számára a világ minden tájáról. Melyik kaszinójátékok a legnépszerűbbek a férfiak körében? Szerencsére a Vegasban és az online kaszinókban végzett kutatás és környéke érdekes eredményeket hozott. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a férfi játékosok legnépszerűbb játékairól…

Élő Blackjack táblák

A Vegas Blackjack asztalain végzett kutatások azt mutatták, hogy ez a férfi első számú kedvenc kaszinójáték. A megfigyelt táblázatokban minden nőnek volt egy nagyszerű 20 férfi játékos! Ez azt sugallja, hogy a Blackjack határozott előnyben részesíti a férfi játékosokat, és a játék dinamikus jellege is olyan versenykörnyezetet teremt, amelyet sok ember élvez.

A kutatók megállapították, hogy a férfiak képesek voltak villámgyors döntéseket hozni az asztalokon, és élvezhették az élő Blackjack gyors tempójú akcióit. Mindazonáltal, függetlenül a döntéshozatali folyamattól, egy dolog egyértelmű: a férfiak biztosan szeretik játszani a Blackjack-et!

Póker és videó póker

A póker egy másik kaszinó játék, melynek nagy része a férfi rajongók. Akár Texas Hold'em, Caribbean Stud pókervagy a jó régi Three Card Draw póker, a tanulmányok azt mutatták, hogy a férfiak időről időre megütnek a pókerasztalokon.

A listán szereplő videopókerrel a férfiak határozottan meghaladják a nőket, amikor a klasszikus kaszinó játékot játszják. Azonban a nők gyorsan felzárkóznak - de addig, amíg meg nem teszik, a póker a világ legnépszerűbb kaszinójátékává válik.

Férfiak uralják a Craps Asztalok

A kutatók megfigyelései a Vegas-i kaszinókban a férfiak is dominálták a craps táblákat. Sok szerencsés volt az asztalok körül, de végül a srácok voltak, akik a nyereményeket dobták és a gereblyézést.

A craps továbbra is rejtélyes játék, amikor a férfi és a nő közötti megosztottságról van szó, mivel a játék is a kedvencek közé tartozik. Ezzel azt mondta, hogy a férfiak egyre jobban pörögnek a craps asztalokhoz, és bizonyították, hogy a legmagasabb görgők ebben a klasszikus játékban.

Mesterd meg a játékodat a Spin Palace-ban

A Vegas kutatói által összegyűjtött információk nagy mennyiségű betekintést nyertek a játékokra, amelyeket a férfiak szeretnek játszani. A kutatás azt sugallja, hogy a férfiak sokkal többet játszanak a pókerben, a Blackjackban és a Craps-ban, mint a hölgyeknél, de ez szívverésen is változhat!

Nem számít, ki vagy, mi a Spin Palace-nál van valódi pénz kaszinójátékok széles választéka, amellyel kipróbálhatod, beleértve a férfiak kedvenc játékait is. Könnyedén összegyűjtheted kedvenc játékodat, és blogjaink és oktatóink hasznos tippeket biztosítanak Önnek a király a kaszinó nincsenek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legnépszerűbb kaszinó játékok között Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: