A legsikeresebb nők a Pro Pokerben

0 Comments

Ha az élő pókerversenyek rajongója vagy, akkor az egyik első dolog, amit észrevesz, az, hogy a profi póker domainjét a férfi játékosok határozzák meg. Lehet, hogy néhány nő el van osztva néhány asztalon, de ez határozottan egy ember világa.

Azonban ne hagyd, hogy ez a hülye legyen, hiszen sok hihetetlenül sikeres női profi pókerjátékos van. Tudjon meg többet róluk itt, a gazdagság szerint a legmagasabbtól a legalacsonyabbig, és használja a tippeket és trükköket, amikor a Spin Palace-nál játszik!

#1 - Vanessa Selbst: $ 9,650,000

Ez az 30-póker wunderkind az első nő, aki valaha is elérte a Global Poker Index első számú pozícióját, és jelenleg éppen meghaladja az $ 9,5 millió dollárt. Ő is nyert 3 World Series of Poker karkötőt, és számos más rekordot elért eredményt is elért neki.

Vanessa legjobb pókerjáték egyszerű. Mindig ügyeljen arra, hogy az ellenfelek játszanak. Ha valaki mindig fogadja a kezét, de gyenge, amikor ellenőrzi, tudod, hogy nincsenek kezük, amiket hívhatnak.

#2 - Kathy Liebert: $ 5,920,000

Ez a középkorú Amerikai jobban hasonlíthat egy anyára, mint egy komoly pókerjátékos, de ne hagyd, hogy bolonduljon. Miután profi játékosként kezdte pályafutását, hamarosan belépett a versenyekbe, és megnyerte az első Poker Party Million versenyet az 2002-ban, és $ 1 millió díjat nyert. Azóta az 5 World Poker Tour döntő asztalához jutott, és jelenleg közel $ 6 millió dollárt ér.

A Kathy csúcspontja a következő: Az agresszív stílus mindig hosszú távon fizet, ezért mindig erősen játszhat a kezével a fogadás és a felemelés révén. Ezzel a technikával az ellenfelek nagyobb valószínűséggel összecsukják a kezüket, és ez természetesen jobb nyerési esélyt ad neked.

#3 - Annie Duke: $ 4,270,000

Ez a gyönyörű vörös-fej, a Póker Hercegség néven is ismert, nemcsak profi pókerjátékos, hanem filantróp és szerző is. Több oktatási könyvet írt a pókerasztalok elsajátításáról, és megnyerte az 2004-ben a World Series of Poker bajnokok versenyét, valamint az 2010-ben a National Heads-Up pókerbajnokságot.

Annie legjobb póker tippje, hogy változatos legyen a játék. Bár biztosan szeretné szakértővé válni a póker változataiban, mint például a Texas Hold 'Em, ne hagyd, hogy ez visszavonuljon más variációk megpróbáltatásáért és jóvá váljon azokban is.

#4 - Annette Obrestad: $ 3,900,000

Ez a vékony norvég profi pókerjátékos az 2007-ban tört ki a helyszínre, amikor ő lett a legfiatalabb személy, aki valaha megnyerte a World Series of Poker karkötőt az 19 pályázat korában. Miután online játszott az 15 korától, freeroll pókerversenyeken játszotta le a fogait, amelyek hamarosan láthatták, hogy a bankroll magasra emelkedik.

Annette csúcspontja az, hogy próbáljon ki egy jó méretű veremet a játék elején, különben előfordulhat, hogy mindent el kell mennie, hogy túlélje, és ez nagyon kockázatos lépés. Biztosítani szeretné, hogy az asztalnál mélyreható legyen, és lehet, hogy el kell távolítania néhány kockázatos lépést.

Vegyük ezeket a Pro tippeket a táblázatokhoz

Akár egy teljes kezdő, akár az asztalok veteránja, vegyen ki egy lapot ezekből a tippekről, és hamarosan meglátod magad, hogy mindent befogad a Spin Palace kaszinóban. Számos játékot kínálunk, a legmagasabb szintű biztonságot, amely a Fort Knoxot szégyenbe hozza, és a legújabb legújabb szoftvereket.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legsikeresebb nők a Pro Pokerben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon