A világ leglátogatottabb városai

0 Comments

A ünnepek közel van hozzánk, ami azt jelenti, hogy már rettenetesen szörfözött az interneten, próbálta eldönteni a nyaralóhelyet. A világon több tucat hotspot van, mindegyik saját egyedi vonalkártyájával. Az igazi nehézség annak eldöntése, hogy melyik város érdemel a figyelmet ebben az időben!

Végül is csak annyi szabadság van, amit az életedben megtehetsz. Híres milliomosnak kell lennie, vagy meg kell érnie a jackpotot egy új kaszinóban Új-Zélandon, Kanadában, vagy bárhol, ahol a szíved szeretné, hogy felfedezhesse mindazt, amit a világ kínál. Ezért elengedhetetlen a jól átgondolt választás. Vessen egy pillantást a világ leglátogatottabb városainak listájára, és keressen inspirációt…

Bangkok

Thaiföld fővárosa, Bangkok, messze a leglátogatottabb város a bolygón. Az 20.5-ben nagyszámú 2017 millió külföldi érkezett be 9-ba, ami nem biztos, hogy számot kell venni. Ez a szám azonban figyelembe veszi azokat, akik mind az üzleti, mind az örömért utaznak. Még inkább megdöbbentő, hogy ez a szám az 2018 végére várhatóan az XNUMX% -kal növekedni fog.

Bangkok természetesen a keleti régiók kulturális csomópontja, amely hihetetlenül sokféle szórakoztató és kulináris élményt nyújt az utazók számára. Érdekes módon, bár Bangkok látta a legtöbb látogatót ezen a listán, ez volt az a város is, ahol átlagosan kevesebbet költöttek naponta. A bangkok látogatója becslések szerint naponta körülbelül $ 123-t költ, így ez nemcsak nagyszerű célpont, hanem sok megfizethető árú is.

London

Hihetetlen története és változatos történelmi helyszínei, valamint a csúcsminőségű technológiákkal együtt, minden szögben és crannyban, nem csoda, hogy London másodszor érkezik. Az 19.8 millió látogatóval Londonba indult, amelyet a kifinomult, mégis meghívó csalogatás vetett fel, amely egyenlő mértékben rögzíti a szíveket és az elméket.

Átlagosan a látogató napi $ 173-t költött mindent a szállásról, az utazásról, a szórakoztatásig, ami természetesen nem egy tucat, amit téveszteni kell. Bár hamarosan látni fogja, London még mindig viszonylag olcsó opció, ha más alternatívákkal mérik.

Párizs

A párizsi beszélgetések során sokan még mindig szemmel látnak csillagokat, és nem csoda. Álmodozó utcáival, káprázatosan gyönyörű tájával és romantikus hangulatával, amely minden helyszínhez ragaszkodik, aki esetleg ellenállhat Párizsnak? Az 17.4 millió ember egy év alatt nem tud ellenállni és elkényeztetni, hogy megkóstolja a világhírű párizsi varázsát.

De Párizs minden bizonnyal a drágább célpontok felé hajlik; a napi átlagos költség körülbelül $ 190. Hé, minden szép hangulat nem fizet magának, jobb, ha készen állsz arra, hogy nyissa ki a pénztárcáját, hogy megengedje magának a croissant-t, a békákat és az Eiffel-tornyot!

Dubai

Utolsó a listán Dubai, a város, amely híres sok dologról, nem pedig a legkevésbé annak a ténynek, hogy a bűnüldözés sportkocsikban mozog. Az is jól ismert, hogy hotspotként utazik, és sokan megcsodálják, hogy megkóstolhassák az idegenforgalmi célpontok által kínált állítólag rendkívül magas színvonalú luxust. Az 15.7 körül kb. Millió látogató nem tud ellenállni a csalitól, bár biztosan komoly készpénzt fizetnek a hype részeként.

Átlagosan a Dubai látogatója napi rendszerességgel átölel egy 537 dollárt. Ez nem pontosan az, amit Ön olcsó nyaralásnak nevezne, különösen akkor, ha emlékszel arra az összegre, amit éppen a Bangkok számára említünk. Bár meg kell jegyeznünk, hogy a Dubaiba történő utazás nagy része üzleti kapcsolatban áll, ezért remélhetőleg csak a cégek állnak a számlán, és nem a turisták!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ leglátogatottabb városai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon