Az olimpia és annak hatása a kanadai figurázókra

0 Comments

A téli olimpiára éppen csak becsukódott és a film kiadása, én, Tonya, nem csoda, hogy mindenki a korcsolyázásról beszél. Én, Tonya Tonya Harding és Nancy Kerrigan történetét meséli el Amerikai olyan korcsolyázók, akik a csúcspontokért harcoltak, és az esély arra, hogy a nemzet legyen aranysárga lány. Kerrigan karrierje hirtelen megállt, amikor Harding férje a térdét megrepedt, hogy biztosítsa Harding helyét a csapatban, és az ellentmondások miatt azóta Harding.

Hogyan befolyásolta az olimpia múltja és jelenléte a kanadai műkorcsolya történetét és kultúráját? Nincsenek olyan Harding-szerű forgatókönyvek, amelyekről tudatában vagyunk, de megnézhetjük.

Kanada Arany

Kanada 25 érmet szerzett a műkorcsolyázásról, mivel először az 1924 téli olimpián versenyzett. Ebben az évben Pyeong Chang-ban hoztak haza az aranyat a csapat korcsolyázás eseményén.

Történelmileg Kanada mindig is kitűnő volt a műkorcsolyázási arénában, és 1930-ben a Cecil Smith lett az első nő, aki hazatért a nemzetközi műkorcsolyaért. Ezt követi egy másik arany az 1948-ban Barbara Scott és egy másik két csapat között, az egyik 1960-ben és a másik az 2002-ban. A műkorcsolya az egyik legrégebbi nemzeti sport.

Kanada vezette a világot a kereskedelmi pályák fejlesztésében, és az első fedélpálya 1952-ben nyílt meg Quebec városában. Folytatták a világ vezetését minden korcsolyázás során.

Az olimpia tartós előnyei

Mivel Kanadában az első téli olimpiát rendezték Calgaryban az 1988-ban, a kanadai műkorcsolyázás növekedése csak felrobbant. Olyan népszerű, mint az online kaszinó játékok, és ez is izgalmas is. Addig a legtöbb sportoló Vancouverből, Ottawából és Torontóból érkezett, ahol a nagy képzési központok voltak, de a Calgary-játékok nagy beruházásokat eredményeztek az építésben, hogy otthont adjanak a rendezvénynek, és elhagyták a lakosokat a felső osztályú képzési lehetőségekhez.

Ma a jól ismert kanadai sportedzők egyetértenek abban, hogy az olimpia és az ilyen rendezvények megteremtésére szolgáló létesítmények fiatal férfiakat és nőket vonzottak a részvételre és a verseny folytatására.

A játékok Calgaryt, Vancouveret és Whistlert is ismerték. A kanadai tervezőcsapat a 5 - 10 évvel későbbi szemekkel tervezte a játékokat a játék megtartása után, és hosszabb távú befektetésnek tekintette. Tehát, bár a kezdeti beruházás jelentős volt, az eredmény egy lökhárító turisztikai év volt az 2010-ban, amely folytatódott és kiváló éveket eredményezett az 2014-ben, az 2015-ben és az 2016-ban.

Whistler városa évente síversenyeket és rendezvényeket szervez, amelyek nagy bevételeket hoznak a város és a helyi vállalkozások számára. Az olimpiák háztartási nevet kaptak.

Kanadai Műkorcsolya Ma

Az éves kanadai műkorcsolya-bajnokságot Vancouverben tartják, és Kanada küld a csapatokat a világbajnokságra, valamint a négy kontinens bajnokságra.

Ebben az évben Kanada 11 bejegyzéseket készített az 17-erős műkorcsolya csapatához. A céljuk? Hogy még három olimpiai érmet hozzon haza, hogy megfeleljen az előző magasnak, de nem. Négyet hoztak haza. Egy hatalmas csapattal lépnek be a világbajnokságba, de hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a csapat megismételje olimpiai eredményeit.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az olimpia és annak hatása a kanadai figurázókra Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon