Megmagyarázta az online nyerőgépek automatikus lejátszási funkcióját

0 Comments

Az Autoplay egy olyan különleges szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban játsszon online slot játékokat, és időt takarít meg. Ennek fontossága, hogy az online nyerőgép olyan esélyes játék, ahol nagyon kevés készségre van szükség, de az egyik módja annak, hogy növelje a nyeremény esélyét, hogy hosszabb ideig játsszon. Minél többet centrifugál, annál több lehetősége van az életváltó kombinációk kirakására.

A Spin Palace minden online slotja Autoplay funkcióval van ellátva, és bár segít abban, hogy a győzelem gyorsabban mozogjon, van néhány eset, amikor nem aktiválná.

Miért nem aktiválta az automatikus lejátszási funkciót

Az Autoplay szolgáltatással nem játszanak le jelentős leesést, de az alábbi példák nem feltétlenül igénylik a funkció aktiválását, vagy legalábbis a slot játék szem előtt tartását.

Először is, amikor az Autoplay funkcióval aktiválod, a fogadási szint változatlan marad. Függetlenül attól, hogy hány automatikus pörgetést választottál, mindegyiket ugyanazzal a fogadással fogod játszani, így ha a maximális téten játszol, tartsd szem előtt az alapokat. Inkább játszani a kis tét szintjén, ha bármilyen szándékod van a tét nagyságának csökkentésére.

Amikor az Autoplay funkcióval játszol, aktiválod az Ön számára is, hogy az online résidők olyan sok mulatságát is kihagyja, mint a manuális spinning feltöltött dráma, és várja, hogy a tárcsák nyerő kombinációkat alkossanak.

Hogyan működik a funkció és annak előnyei

Az Autoplay funkció nagyon egyszerű aktiválható. Ez egy olyan vezérlési lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos beállításokat előre beállítson, amelyek lehetővé teszik, hogy az online nyílás önmagában is játszhasson, miközben folytat valamit.

Számos Autoplay funkció megtalálható a szakértői módban, de egyesek közvetlen kapcsolattal rendelkeznek ezekhez a beállításokhoz, ha a gomb megnyomásával kattint a vezérlőpultra. Az automatikus pörgetések maximális száma önmagától függ, de az általános korlát 9 999 idők.

Van egy olyan beállítás, amely meghatározhatja az egyes centrifugák közötti késleltetést, és a funkció beállítható úgy, hogy leálljon bizonyos esetekben, amelyek előfordulhatnak, mint például a jackpot elérése, vagy bármely nyeremény, és még egy bónuszjáték kiváltása is.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Megmagyarázta az online nyerőgépek automatikus lejátszási funkcióját Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon