A sárkányszilánk hatalma

0 Comments

Az évszázadok folyamán a legendák sok nagyhatalomról meséltek, de csak kevés hasonlíthatja össze a Sárkány Szilánk mitikus tulajdonságaival. Ez a lelete állítólag teljes uralmat biztosít a elemek bárki számára, aki elég szerencsés, hogy ezt megszerezze, annyira keresetté tegye, amennyire attól tartanak. Sokan háborúkat folytattak annak birtoklására, de a legvadabb dühöngött a Tűzkirálynő és a jégkirály sok éven át. Amint hadseregeik összecsapnak, és a sárkányok ordítása visszapattan a feje fölött, bátorságot fog keresni ennek a mesés kincsnek, és megóvni a világ ellenségeitől?

A Stormcraft Studios olyan játékot készített, amely elmeríti a játékosokat a rejtély, a varázslat és az intrika világában, miközben megőrzi az összes olyan klasszikus funkciót, amelyet a hűséges követők szeretnek egy öt tárcsás slot játékban. Gondolj a Win BoosterTM oldalsó fogadási rendszerre, az ingyenes pörgetésekre és a rejtélyszimbólumokra, csatolva a világépítő grafikához és egy epikus hangzásra, amely a játékosokat elsüllyeszti a birodalomba és annak emeletes történetébe. A játék kiadásának határideje: május 29. 2019., Tehát készülj fel a érkezés egy vadonatúj világ kedvenc online kaszinójában, a Spin Palace-ban!

A Királyság kincsei

Sokan arra törekedtek, hogy megszerezzék a Sárkány Szilánkot és megszerezzék annak hatalmát, de kevésnek volt valaha a szükséges vagyon a saját oldalán. A dagály megfordításához készségre, stratégiára és szerencsére van szüksége, de a jutalom megéri az áldozatot. Nem csak maguk az elemek vannak a sorban, de lehetősége van arra is, hogy hazamenjen néhány hatalmas zsákmányért, ha a kártyákat helyesen játsszad.

A Dragon Shard maximális jackpotja az 160,000.00, ez egy megfelelő jutalom a hős számára, aki végre képes kiaknázni ennek a mitikus műtárgynak a határtalan erejét. A végső idegpróba, a jackpot csak azoknak szól, akik hajlandóak mindent megtenni, hogy felszabadítsák a királyságot a Tűzkirálynő és a Jégkirály zsarnokságától és megsemmisítésétől. Kisebb díjakat azonban a biztonságosabb megközelítéssel rendelkezők nyerhetnek. Az alapértelmezett tét ebben a játékban az 1.60, amely akár 1,280.00-ig is fizethet egy nyerődobon. Válaszd ki, mit tetszik, és indulj el; küldetése vár rád, és a birodalom polgárai bátorságra számítanak!

Az út a Sárkány Szilánkhoz

A Sárkány Szilánk és a kincs megszerzésének útja negyven rögzített nyerővonalban található, amelyeket balról jobbra olvasnak. Egyezzen meg egymással három szimbólummal, és a jackpot szárnyalni fog, csakúgy, mint az esélye, hogy elérje a küldetés végéig. A szimbólumok között szerepel a Tűzkirálynő és a Jégkirály, a hű elemi sárkányok és a Szilánk, valamint számos más szimbólum, amelyek különböző összegeket fizetnek ki. Ezenkívül lehetősége van rejtélyszimbólumok feltárására is; nyissa meg ezeket, és talál egy véletlenszerűen előállított szimbólumot, amely pontosan lehet az, amire szüksége van egy nyerő orsó kitöltéséhez. A rejtélyszimbólumok mindig lefedik egy alacsony, magas vagy vad szimbólumot, tehát készítsen egy képet, és nézze meg, milyen rejtélyeket fedez fel!

Még mindig jobb a Win BoosterTM szolgáltatás. Ennek aktiválása páros a győzelem esélye, mivel ez lehetővé teszi a nyerővonalak balról jobbra és jobbról balra futását. Ez nagyobb esélyt jelent az ellenség legyőzésére, míg a megnövekedett tét hozzáadott bónusza azt jelenti, hogy a zsákmánya is gyorsan növekszik. Ha talál egy rejtélyszimbólumot, miközben ez a funkció aktív, akkor mindig vad vagy magas szimbólumot fog felfedni, tovább növelve ezzel a jelentős kifizetés esélyét.08

Bátraké a szerencse

Minden tevékenységnek következményei vannak a Sárkány Szilánk felé vezető úton, de néha lehetősége van arra, hogy minimalizálja döntései hatását. Tegye föl a három szóródást egy tekercsen, és tíz ingyenes pörgetéssel jár. Ez azt jelenti, hogy forgathatja a kereket anélkül, hogy befizetne, és remélhetőleg leszáll a jackpot. Még ennél is jobb, ha az egyik orsót Mystery Reel ™ -vé alakítják, amely rejtélyszimbólumot takar. Ha sikerül négy szórót lerakni, akkor a két tárcsa ingyenes pörgetései során Mystery Reels ™ lesz, míg öt szórás három Mystery Reels ™ eredményt eredményez. Pontosan ezek lehetnek azok a szimbólumok, amelyekre szükség van a fődíj nyeréséhez és a Sárkány Szilánk erejének igénybevételéhez.

A kaland kezdődik

A Sárkány Szilánk várja, hogy valaki igénybe vegye, aki méltó a hatalmas hatalmához. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy fiókot, és elindul egy útra, amelyen láthatja, hogy elsajátítják magukat az elemeket, és a birodalom hősévé válnak!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A sárkányszilánk hatalma Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon