A kézi eszközök progressziója

0 Comments

Nem vagyok benne biztos, de biztos vagyok benne, hogy az érintőképernyőket a pokolból a kínos mindennapi emberekre küldték (különösen azok, akiket nem áldottak meg az ujjaival!). Hogy van az, hogy az érintőképernyőm és az automatikus javításom még mindig azt gondolja, hogy rendszeresen beszélek a kacsákról, ami túl van rajtam. Nem a kacsákról beszélek, köszönöm automatikus korrekciót.

Lazítom az érintőképernyőket. Kivételesen gyors laptop-billentyűzet gépelési sebességet veszek, és érthetetlen gibberisre vágják. Miért, miért, miért, a kézi eszközök mindig elhagyták a gombokat, sima, sík felületekkel helyettesítették őket, amelyek hasonlóan hasonlítanak egy valódi billentyűzethez, mint egy kacsa kopasz sas? Lát? Ezúttal kacsa voltam, és kacsa.

Megkerestem a legrégebbi telefon megtalálását, és úgy döntöttem, hogy egy napig használom, és az életem minden kulcsfontosságú területén tesztelem. Szövegek küldése, mobil kaszinójátékok lejátszása és e-mailek ellenőrzése. És így elkezdtem a kézi eszközök felfedezését, az 90-től a modern időkig.

90s mobiltelefonok

Csak annyira történik, hogy van egy régi Nokia. A főiskolai évem során használtam, amit apám adott nekem. Ez majdnem két évtizede öregíti a fenevadat. Eltávolítottam a modern Samsungot, és elfogadtam a régi Nokia-t, amelyet a The Brick-nek neveztem el, mert olyan vékony volt a designban, és egyáltalán nem volt képes a nagyméretű gyilkosság tompa erőfegyvereként használni. Amikor a telefont a zsebembe helyeztem, azonnal elhúzta a farmert a csípőmre.

Először is, őszintén nem emlékszem arra, hogy a régi mobiltelefonok megkövetelték, hogy a szövegeket egy csonkolt csiga sebességével írják ki. Azok számára, akik nem emlékeznek, vagy nem születtek ebben a korszakban, három billentyű volt a gombonként. A C beírásához az egyik gomb 3 egymást követő megnyomása szükséges. Megpróbáltam elküldeni az első szöveges üzenetet a napra, és nem csinálok vicceket, amikor azt mondom, hogy tízperces epizód lett.

A régi telefont használnám az e-mailek ellenőrzésére; ha tudtam volna kitalálni, hogy milyen beállításokat keresett az oldalakon. Automatikus e-mail beállítás, a Tégla úgy tűnt, hogy azt mondja, mit gondol ez? Azt mondja, hogy nincs számítógépes tudomány?

A mobil kaszinójátékok lejátszása természetesen egyáltalán nem volt lehetséges. Az én lehetőségeim a kígyó primitív változatát játszották, és semmi mást. És ezúttal úgy döntöttem, hogy egy kicsit belépek a jövőbe, hogy a farmerom végül a bokám köré ne szálljon le.

2000s mobiltelefonok

A régi Nokia telefonomra fordítottam a szememet, amelyet évekig használtam a jelenlegi Samsungom előtt. A napfényt legalább hat éve nem látta. Jól emlékszem, és szívesen használta a billentyűzetet, melynek kis gombja volt az ábécé minden betűjéhez. Nem emlékszem arra, hogy a gombok annyira apróak voltak, de egy bemelegítés után rekordidő alatt elszalasztották a szövegeket, nem pedig kacsa.

Az e-mailek ellenőrzése nem volt olyan egyszerű, mint amire emlékeztem. A még mindig nem teljesen érthető okok miatt úgy tűnt, hogy a G-mail fiókom és a telefonalkalmazás összekapcsolása csak akkor működik, ha a bolygókat megfelelően illesztettük, vagy más tetszőleges követelményt. Gyorsan zavartan zavarba ejtő gyakorlat lett.

Amikor online kaszinójátékokat próbál meg játszani, a telefon valóban elkezdte megmutatni a korát, és egy „out of memory” hibát okozott, amikor megpróbáltam elérni egy kaszinó weboldalt. A telefon egyszerűen nem rendelkezett erőforrásokkal ahhoz, hogy bármelyik webhelyet a legegyszerűbb mintákon keresztül jelenítse meg.

Visszatérés a Samsunghoz

Az egyik hajlamos elfelejteni, hogy a mobiltelefonok milyen messzire jöttek. Persze, mindannyian emlékszünk arra, hogy a régi telefonok nagyok voltak, és rosszul jelennek meg, de biztosan nem emlékszem arra, hogy milyen bizarr ügyes és bonyolult volt az interfész. Ha több mint öt másodpercet töltök az e-mailjeim ellenőrzésére a jelenlegi modern telefonomon, valószínűleg azt mondanám, hogy három másodperc volt túl lassú.

A modern mobil eszközök mesteri módon korszerűsítettek és kényelmesek, és soha nem felejtik el ezt. Online játszhatok rulett, és egy szemhéjpattanásnál váltson át az e-mail címemre, anélkül, hogy a játékot is bezárnám. A régi telefonom ilyen gyengén gondolkodva elájul.

Az egyik dolog, amit mondhatok, az, hogy az érintőképernyők kiválóan alkalmasak egy kaszinójáték lejátszására, de véleményem szerint rettenetesek, mivel a billentyűzetek nem változtak. Úgy tűnik, átkozott, hogy egy kacsa lelkesedő, amíg valamilyen középső földet nem ér az érintőképernyők és a gombok között, de itt remélem, hogy a kisebbségben vagyok.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A kézi eszközök progressziója Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: