A rulett pszichológiája

0 Comments

Mint sok kaszinójáték, az a rulett A játék tiszta esélyen alapul. A rulett pszichológiája azonban némileg eltér a résidőktől vagy a kártyajátékoktól, például a pókertől és a pókertől Blackjack. Ha rajongó vagy a rulett játékában, visszajöttél, és azon tűnődtél, hogy miért játszol? A szerencsejátékok miatt sok ok van arra, hogy az emberek meglátogassanak egy kaszinót vagy szerencsejátékot játszanak online.

A legtöbb tudós úgy véli, hogy a szerencsejáték elterel a mindennapi életünktől. Egy olyan világban, ahol a rutin uralja az életünket, a szerencsejátékok ellazulást jelentenek a hétköznapoktól, és egy pillantást vetnek a jövőre, amely fényesebbnek tűnik. Amikor a rulettről van szó, alapvetően három oka van annak, hogy a játékos az asztalra lép.

Miért játszanak a rulett az emberek

Az első és talán a leggyakoribb oka annak, hogy az emberek játszanak a pénzzel. A nagy nyerési lehetőség mindig minden rulettjátékban jelen van. A győzelem pszichológiája olyan erős, hogy a játékosok egyetlen győzelemre alapozva látják a teljes jövőt.

A második ok, amiért a játékosok léphetnek fel a rulettasztalra, az izgalom. Sok játékos meglátogat egy kaszinót, és kizárólag az élményért és az élmény izgalmáért játszik. Ezeket a játékosokat általában adrenalin junkiesnek nevezik, és megkeresi a vérpumpálás módját.

Valószínűleg a legjobb ok, hogy rulettet játszani, egyszerűen azért, mert szórakoztató és izgalmas. Azok a játékosok, akik egyedül játszanak a szórakoztató tényezőkért, nem hangsúlyozzák, hogy a dolgok rosszul haladnak, és nem helyezik a reményeiket nagy győzelemre.

Roulette-mítoszok

Ami a rulett játékot illeti, a játékosok pszichológiája különbözik. Az ellenkező bizonyítékok ellenére sok játékos úgy véli, hogy bizonyos számok kedvezőbbek, mint mások. Annak ellenére, hogy semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy ez igaz, a játékosok gyakran fogadnak olyan számokat, amelyek bizonyos jelentőséggel bírnak számukra, és érezhetőnek bizonyulnak, ha győztesek.

Olyan játékosok számára, akik inkább egy számítottabb játékmódot részesítenek előnyben, sokan használnak pozitív vagy negatív előrehaladási fogadási rendszereket, amelyek szerintünk a győzelem esélye. Az igazság az, hogy minden centrifugálásnál a golyó egy bizonyos számra vagy színre való leszállás esélye pontosan ugyanaz, mint az előző centrifugálásnál, és a rulett fellebbezésének az a része, hogy az előre nem látható. játszma, meccs.

Furcsa rulett stratégiák és babona

Az online szerencsejátékok világában a kaszinójátékok két kategóriába sorolhatók; azok, akik készségeket igényelnek, és azok, akik tisztán esnek. A rulett a második kategóriába esik. Nem számít, hogy mit mondhatnak az emberek, a rulett nyerésének esélye az esélye, hogy melyik módon nézel rá. Azonban sok kaszinó-rajongó úgy véli, hogy a szerencse valamit bizonyos mértékben szabályozható. A földalapú és az online szerencsejátékok világában a babonák fontos szerepet játszanak abban, ahogyan az emberek fogadnak.

Szerencsés számok

A játék fickó jellegéből adódóan a rulett többet vonzott, mint a babonás fogadási gyakorlatok méltányos részesedése. A legtöbb játékos, függetlenül attól, hogy a lottón játszik, vagy rulettet játszik, szerencsés számokat fog kapni. Ezek lehetnek születési dátumuk, esküvői dátum, gyermek születésnapja vagy bármely más különleges szám. Az az elképzelés, hogy ezek a számok nagyobb jelentőséggel bírnak az univerzumban, és így jobb esélyt adnak a győzelemre.

Alvó számok és trendek

Különösen a rulett esetében az emberek elkezdnek hinni a trendekben. A legtöbb babonás játékos hajlamos a tétet az előző centrifugálás alapján módosítani. Bár nincs semmi logikus ok erre, az ötlet az, hogy ha a fekete több mint piros, jobb fogadás lenne. Másrészt, sok játékos keresi az úgynevezett „Alvó számokat”, ezek a számok, amiket más játékosok hajlamosak elkerülni, de előfordulhat, hogy csak nagy összegeket fizetnek, ha először játszhatnak le.

Fogadási rendszerek

Néhány fogadási rendszer, mint a Martingale rendszer, arra ösztönzi az embereket, hogy növeljék vagy csökkenthessék a tétüket attól függően, hogy mennyi nyert vagy elveszítenek. A babonás játékosok eldöntenek, hogy milyen rendszerrel fognak játszani és ragaszkodni ahhoz, még akkor is, ha nagy vagy vesztes az alapok. Míg egyes fogadási rendszerek hajlamosak nyerni, az átlagos személy számára a rulett olyan játék, amelyet spin-vel kell játszani.

Szerencsés ruházat

A babonásabb játékosok még csak nem is próbálnak rulettet játszani, vagy akár a kaszinóba is belépni, kivéve, ha szerencsés ruhát viselnek. Ez lehet egy pár zokni, nyakkendő vagy akár egy kalap is. Az az elképzelés, hogy az utolsó alkalom, hogy megnyerték, egy bizonyos ruházatot viseltek, és így újra viselni tudnák a lehető legjobb esélyt a tapasztalat megismétlésére.

Mit kell hallgatni online rulett lejátszásakor

Néhány asztali játék a roulette hírnevét a klasszikus akció és a szórakozás terén. Úgy tűnik, mindent a játék stílusáról és kifinomultságáról árulkodik; annyira, hogy az úgynevezett a király kaszinó játékok.

Ez az oka annak, hogy egy kis pompát és körülményt gondolunk a rulett lejátszásakor. Emellett a tudomány újra és újra bebizonyosodott, hogy a zene befolyásolhatja és befolyásolja hangulatainkat, az információ feldolgozásának módját, és azt, hogy hogyan reagálunk a dolgokra.

Jó, hosszú gondolkodásunk volt a tökéletes hangsávra a játékhoz, és néhány ragyogó javaslatot tett fel mindenkinek, aki meg akarja teremteni a tökéletes ambiance online rulettet élvezve. Vessen egy pillantást, keresse meg a kedvenceket, és töltsön le néhány online online rulettjátékot velünk!

Tekintettel arra, hogy a franciaországi előkelő játék, úgy gondoljuk, hogy egy kis francia zene rendben van, különösen, ha játszani fog Francia rulett.

Próbáld meg hallgatni a legendás énekes, Edith Piaf néhány dalát. A kis verébnek nevezték el a kis méretét és a nagy hangját, Piaf pedig olyan dalokat ismert, mint La Vie en Rose, Padam Padam, Hymne a l'amour és Non, je ne regrette rien.

A híres belga zeneszerző, Jacques Brel, a Marieke, a Le Moribond és a Ne me quitte pas. Francia énekes Francoise Hardy, akinek a találatai közé tartoztak a Le temps de l'amour és a Fleur de lune dalok.

Ha inkább Amerikai or Európai rulett több zenei műfaj közül választhat, függetlenül attól, hogy a klasszikusok az amerikai greats, vagy a brit zenekarok pop-találatai.

A Frank Sinatra Luck Be a Lady, ami valami olyasmi, mint egy Vegas-hoz hasonló dolog, ami nagyon jól működik számunkra. Mi is szeretjük az Abba The Winner Takes It All-t, nemcsak azért, mert az 70s szuper csoportok mindig divatban vannak, hanem azért, mert szeretjük a győzelmet, és biztosak vagyunk abban is, hogy te is.

Kenny Rogers, az ország egyik királya, a The Gambler dalával is segíti a hangulatot. Természetesen semmi sem veri a szikla királyát, így ha egy kis Elviset szeretne kísérni a játékoddal, akkor nem lehet bajod a Viva Las Vegas-al.

Ne várjon tovább! Fordítsa össze a tökéletes lejátszási listát, majd csatlakozzon hozzánk, ha egy online játék rulettet szeretne.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A rulett pszichológiája Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon