Az 20 években nem fizetett rés

0 Comments

A Lion's Share az MGM Grand kaszinó üdülőhely megnyitására lett kialakítva. Egy meglehetősen szabványos gép volt, különösképpen csodálatos bónuszjellemzők nélkül.

Ami évente több millió játékosot hozott a tárcsáihoz, az a tény, hogy nem fizetett ki jackpotot 20 években. A legjobb rész az volt, hogy a jackpot folyamatosan nőtt, mivel a gép progresszív nyílás volt.

Három tárcsa volt, és a játékosoknak csak $ 1-ot kellett fizetniük. Ez a régi rés öt alkalommal több játékosot látott, mint bármely más gép a kaszinóban, és olyan kíváncsiság lett, hogy még az asztali játékokra szánt játékosok is megpróbálták a kezüket.

Az Oroszlán megosztása volt az utolsó ilyen jellegű. Kezdetben az 50 résidők álltak a kaszinó emeletén. A különbség az, hogy többször kifizettek, és végül új, jobb gépekkel váltottak fel.

Az MGM Grand nem tudott megszabadulni az Oroszlán megosztásáról, még akkor is, ha azt akarták. Nevada állami törvénye szerint a kaszinók nem tudnak megszabadulni egy nyerőgéptől, amíg nem fizet ki 75 százalékot a játékosok által elhelyezett pénzfogadásból.

A pletykák azt mutatják, hogy a rés több embert vonzott a kaszinóba, mint egy nemzetközi, legkelendőbb énekes élő műsorát, így nem vagyunk biztosak abban, hogy a kaszinó meg akart volna megszabadulni tőle.

Mi történt az oroszlán megosztásával?

Ha már elkezdtél terveket készíteni a Sin City-be való utazásra az Lion megosztása előtt, sajnáljuk, hogy csalódást okoz.

22 augusztusban 2014, Walter és Linda Misco a New Hampshire-től a híres nyerőgép előtt helyezték el a helyüket, megpördítették a tárcsákat, és íme, kifizette a hihetetlen $ 2.4 millió jackpotot.

Walter elmondta a kaszinó hatóságoknak, hogy jobban érdekli a nyerőgép, mint a jackpot megnyerése. Aztán megkérdezte őket, hogy tudja-e tartani a játékgépet.

A hatóságok többet szívesen kötelezték. A játékgépek szállítására és tulajdonjogára vonatkozó különféle állami törvények miatt a Lion's Share nem tudott csatlakozni a Miscos-hoz egy New Hampshire nyugdíjazáshoz.

Azonban el lehet menni a nyaralójukba a Fort Myersben, Floridában. A kaszinó képviselői azt mondták, hogy egy hosszú, legendás pályafutás után tökéletes helyet tartanak.

Szerencsére progresszív online nyerőgépeink nem várják 20 évet, hogy kifizessék fenomenális jackpotjaikat. Most spin a kaszinóban!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az 20 években nem fizetett rés Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon