A halott ember kezének története

0 Comments

A kaszinójátékok nagyon sok babona vannak körülöttük, ami értelme, tekintettel arra, hogy az emberi hajlandóság „szabályokat” állít fel, ahol nincs. Mivel a kaszinójátékok sok szerencsére támaszkodnak, magától értetődő, hogy van egy bizonyos káosz is. Ilyen esetekben a babonás kötelessége virágozni; képzeletbeli szabályokat adva a káosznak.

Szeretem a babonákat, mert számomra azt mutatják, hogy az emberek mennyire fognak eljutni ahhoz, hogy személyiséget adjanak az ismeretleneknek. Végül is lehet egy személyiséggel bíró dolog, nem igaz? Bizonyára a rosszságot meg lehet tartani, ha az ajtóm küszöbén át sózok. A probléma megoldódott, a rosszság legyőzte, a rend helyreállt.

Bocsáss meg nekem, hogy minden filozófiai dolgot ott tartok, röpke volt, és azonnal megállok. Igazán szeretem a babonákat, és úgy döntöttem, hogy belépek az egyik kedvencembe; halott férfi keze. Azok számára, akik nem ismerik a történetet, a halott ember keze a Wild Bill Hickok által tartott póker keze a korai halála után. Szóval, úgy tűnik, hogy ez a kéz rosszul szól. Viseljen sisakot, ha valaha is két ász, és két nyolc, egy ásó és klub köztük, legközelebb online pókert játszik. Természetesen az ilyen kártyák jelenléte sokkal inkább valószínűsíti, hogy a golyók összehangolódnak az agyaddal, amint azt számos fizikai tankönyv tartalmazza.

A babona eredete

Az a dolog, amit a leginkább szeretem a babonákról, próbálják megtalálni a származást. Egy kicsit olyan, mintha megpróbálnánk megtalálni egy sztring végét, miután egy golyóba dobta. Halott ember keze esetén azt gondolnád, hogy már lefedtem a származási szempontot, de tévedtél. A történet, mint mindig, annyira meggyengült, hogy szinte lehetetlen tudni, hol kezdődött el pontosan a történet.

Ismert, hogy Wild Billet a fej hátulján, augusztus 2-ben, 1876-ban lőtték, Nuttal & Mann's Saloonban, és azonnal meghalt. És elég egyértelműnek tűnik, hogy abban az időben pókert játszott. De, hogy milyen kézben tartotta a vita valóban vita tárgyát, mivel az attól függően változik, hogy melyik fiókot olvasod. Mint minden Wild West A történetek nagy valószínűséggel rengeteg fluffot adtak hozzá, amint a történetet elmentették.

Továbbá, a „halott ember keze” kifejezés már régen létezett, mielőtt Wild Bill-et még le is forgatták. Szóval, látod, a történet már kezd egy kicsit ködös, egyenesen a denevérről. Wild Bill előtt a halott férfi keze három dugó és egy pár tíz, de valahol az 1920-ekben Wild Bill meggyilkolása és a halott ember keze összekapcsolódott, és a keze is megváltozott.

A Tall Tales

De várjunk, mielőtt elhoznánk ide, és eltérünk a fontos résztől, így mindannyian tudjuk, hogy melyik kártyát kell félniük; pontosan mi a halott férfi keze? Úgy értem, őrült lenne, ha a halott férfi keze lenne, és nem is tudná, hogy ideje elérni egy sisakot. A babonák végül is nem érdekelnek, ha tudsz róla, vagy nem, az agyad célpont.

Egy Carl W. Breihan nevű történész szerint a kártyákat a Neil Christy nevű férfi visszakapta a padlóról, aki átadta őket a fiának. A fiú felhívta a kártyák összetételét, amelyek gyémánt ász, egy klub ász, két fekete nyolc, egy klub és ásó, valamint egy szív királynője. A királynő drámaian csepp Wild Bill vérét.

Várj egy kicsit, összezavarom, mi volt a kártya?

Joseph Rosa, egy életrajzíró szerint az elfogadott halott férfi keze a két nyolc, fekete öltöny, két ász, fekete öltöny, valamint egy pikk ékszer. Rosa-nak legalább közös volt a hozzáállása, hogy hozzátette, hogy nincs hiteles forrás annak megerősítésére.

Mi a halott ember keze?

Tehát valaki kérem, mondja meg nekem, milyen kártyákat kellett volna félnem? Ebben az arányban talán csak félek az összes kártyáról, és megmentem magam a hibás azonosítás kockázatának. Vagy tartósan viseljen bukósisakot, ha online pókert játszik, csak abban az esetben.

Miután ezt a blogot kutattam, őszintén már nem tudtam, hogy a halott férfi keze hivatalosan volt, és minél többet olvastam, annál zavarosabb lettem. A babonát számtalan különböző példányban használják, beleértve a kártyajátékokat, sőt még a rendőri erőket is. A legközelebbi tudok azt mondani, hogy hivatalosan a halott férfi keze fekete nyolcas és ász, de az ötödik lap eléggé bárki, aki nem véletlenszerű képkártya. Nem megdöbbentett volna azonban, ha hirtelen kiderülne, hogy Wild Bill valójában a Go Fish halálát játszik.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A halott ember kezének története Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon