A legjobb 5 legszebb film autók

0 Comments

A filmek gyakran ott lesznek, ahol igazán hűvös autókat fognak látni, és hisznek, vagy nem, ez nem véletlen! Kiderül, hogy az autókat eladók tisztában vannak azzal, hogy sok ember néz filmeket. Tehát a puzzle összeállításával rájöttek, hogy a hűvös autók elhelyezése filmekben nagyszerű módja annak, hogy eladja őket. Vagy legalábbis megkapja az autó modelljét a nyilvánosság számára.

Szóval olyan trend alakult ki, amely a mai napig él; hűvös emberek hűvös autókat vezetnek a filmekben. Vessünk egy pillantást a legjobb 5-ra, és nézzük meg, hogy egyetért-e a választásainkkal… Végül is, mi a hűvös a vélemény!

Aston Martin DB5, Goldfinger

Van ott egy top 5 lista, amely olyan autókat tartalmaz, amelyek nem említik a Goldfingerből származó Aston Martin DB5-ot? Ha van, akkor a listát ki kell húzni az utcára és lövésre. Az Aston Martin alapvetően a hűvös autók fizikai megnyilvánulása a filmekben, még hűvösebbé téve azt a tényt, hogy egy Save Connery egy vándorolt. Sean Connery csak annyira hűvös, mint a színészek, így a hűvös tényező és az Aston Martin kombinációjával egyfajta hűvös epicentrumot kapunk.

Természetesen az igazi Aston Martin DB5-nak nem volt kilökőhelye, de a többi lenyűgöző tulajdonsága megalkotta. Az egyiket az $ 450,000 körül fog fizetni, így ha olyan hűvös lesz, mint a Connery, és megengedheti magának az egyik ilyen babát, akkor a legjobb, ha elkezdi játszani az online nyerőgép jackpotot!

Pontiac Trans Am, Smokey és a Bandit

Ki nem szereti a Smokeyt és a Banditot? Mindannyian csak az 1970 szórakoztató szerelmének szellemi megnyilvánulása volt, a férfi, aki a cowboy kalapot a legcsodálatosabb dolog, amit a fejedre tudtok viselni; Burt Reynolds (RIP). Az autó, a Pontiac Trans AM már öt éve volt a film előtt. De miután a filmet kiadták, az értékesítés előre láthatóan ment keresztül a tetőn. Ma a $ 20,000 és a $ 50,000 között kaphat egyet a sajátosságoktól függően.

DeLorean DMC-12, vissza a jövőbe

A Back to the Future-t minden idők egyik legnagyobb tudományfilmjének tekintették, és Michael J Foxot háztartási névre fordította, és drasztikusan befolyásolta a filmipart. A gondolat, hogy egy autóval időben utazzunk, tiszta zseni volt, és a DeLorean még mindig az idei utazás ikonja. A DeLorean maga sajnálatos módon elhagyta az üzletet, ami valószínűleg azért van, mert a tisztességes körülmények között ma $ 65,000 körül fog kerülni.

XB GT Ford Falcon, Mad Max

Mad Max újabb, masszívan befolyásos film volt, amely sötét, kavicsos, apokaliptikus világokat mutatott be a világra, ahol a hatalmas autónak volt a különbsége. Mel Gibson híressé vált, és két folytatást sikerült gyorsan végrehajtani, a második pedig a magas oktánszámú, a punk apokaliptikus filmek után is volt. A filmben az XB GT Ford Falcon masszívan csípett, így egyetlen olyan sem áll rendelkezésre, amely pontosan úgy néz ki, mint az. A sajátosságoktól függően akár $ 100,000 is lehet.

A Batmobile, Batman kezdődik

Tartály? Ez egy autó? Ki tudja, de biztos, hogy új szinten hűvös. A legcsodálatosabb az, hogy ez a szörny valójában létezett, és a film számára készült. Nem speciális effektus volt. Igen, Bruce Wayne-nek kell lennie, hogy megengedhesse, de biztosan álmodhatunk. Nyilvánvalóan az 1 millió dollárért értékesítették az 2014-ot. Amit bárki is csinálna, egy rejtély, de ha megvesz egy millió költődöt, megvehetsz egyet.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb 5 legszebb film autók Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon