A világ legforgalmasabb légi útvonalai

0 Comments

Egy adott időpontban több ezer repülőgép repül az égen, és kifizető utasokat szállít a választott úticéljaikra. Népszerű útvonalak futnak egész nap és éjszaka, pásztorolva az utasokat az A-tól B-ig, amikor a világgazdaság bővül.

De valaha abbahagyta, hogy gondoljon arra, hogy mely útvonalak a legnépszerűbbek?

Nemzetközi szempontból a legtöbben úgy vélik, hogy a légi közlekedés nagy részét Londonból az Egyesült Államokba viszik. De ha csak az utasok mennyiségét tekintjük, a számok más történetet mondanak…

Azok a számok, amelyek magasak

A világ legnépszerűbb légi útvonala a dél-koreai Seoul-Gimpo és Jeju városai között van. Az 450km-nél rövidebb az évente több, mint 12-es utas, az annyira megdöbbentő szám, hogy a második helyet a teljes 3 millió utas évente elfedi. A második legforgalmasabb útvonal Tokió és Szapporó között van Japán ezt követi Tokió és Fukuoka.

Nem meglepő, hogy India a negyedik legnépszerűbb útvonalat foglalja magában, ahol minden évben 8 millió utas repül Delhi és Mumbai között. Ausztrália leállítja az első 5-ot, alig 8 millió embert repül Sydney és Melbourne között. Érdekes módon az UK, és az USA-ban még a 10 tetején sem szerepel Kína, Dél AmerikaJapán és Dél-Afrika vezeti a számokat.

Hivatalosan a legnépszerűbb nemzetközi légi útvonal Hongkong és Kína között van, Tajpej. A második a nemzetközi listán az indonéz Jakarta és Szingapúr közötti útvonal a Szingapúri Köztársaságban.

Ha megpróbálod kipróbálni ezeket az útvonalakat magadnak, vagy csak szeretek repülni országról országra, lehet, hogy egy kicsit meg kell játszanod egy online kaszinóban, mivel az összes repülés költsége nő. A légitársaságok hatalmas nyereséget érnek el, és a jegyek nem mindig olcsóak.

A legjövedelmezőbb útvonalak

Ha félretesszük az utasok számát, és a bevételeket nézzük, akkor teljesen más a lista a kezünkben.

A Hivatalos Légiközlekedési Útmutató szerint a British Airways évente kb. A Qantas a második a nyereséglistán, ami évente $ 1.04 millió dollárt repül Melbourne-ből Sydneybe Ausztráliában. Amerikai Légitársaságok az 5-on szerepelnek a listán, ahol a Los Angeles-i LAX a New York-i JFK-hoz a legjövedelmezőbb amerikai légi útvonal. Következő sorban a United Airlines San Francisco-ból Newarkba repül.

Egy másik érdekes statisztika a nagyobb repülőterek jövedelmezősége. A forgalmi számokat el kell engednünk, és itt tiszta bevételeket kell folytatnunk. Ebben a kategóriában a londoni Heathrow nyer, mivel legalább 5-on van a legjövedelmezőbb útvonalakon, még akkor is, ha Dubajhoz vagy népszerű úti célokhoz hasonlít, mint például Amszterdamban Schiphol vagy Koppenhága. Dánia.

A világ leghosszabb repülése

Azok számára, akik az Atlanti-óceánon légi úton léptek át, úgy tűnik, mintha a világ leghosszabb járatán lennél. Napjainkban nem ritka, hogy a repülőterek között meghaladják az 10 órát meghaladó járatokat. Ha tényleg meg akarod érezni, hogy milyen a leghosszabb repülés a világon, tedd el Dohától Aucklandba. Ez a Qatar Airways által repült útvonal hivatalosan a leghosszabb megállóút a nagy körúton. A Boeing 777-200 fedélzetén mászni kell, hogy készen álljon arra, hogy 18 órát és 20 percet töltsön a levegőben.

A világ legdrágább repülése

Mi a helyzet a legdrágább repüléssel?

Ez egy másfajta kategória, hiszen az első osztályú jegyárakra is szükség van. Az Etihad Airways hivatalosan a legdrágább repülést indítja el India és New York között. Az egyirányú jegy ára ennek a luxus utazásnak köszönhetően visszaállítja az 38,000-ot, és Abu Dhabiban megáll.

Mit kapsz a pénzedért? A „Residence” privát kabin. Ez a 3 szobás lakosztály saját komornyikkal, egy franciaággyal, olasz ágyneművel, egyágyas szobaágyazással és egy privát séfrel rendelkezik. A hálószobában nappali, nagy síkképernyős TV és külön televízió is található. Most ezt nevezzük stílusosan repülőnek!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ legforgalmasabb légi útvonalai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon