A világ kedvenc kaszinójátékai

0 Comments

Olyan sok különböző variáció létezik a kaszinójátékokban a világ minden tájáról hogy nehezen számíthatnánk mindet! A kaszinó szerencsejáték az egyik legnépszerűbb játék a világon, kezdve a hagyományos asztali játékoktól és a résidőktől a speciális játékokig, a bingóig és a sportfogadásokig. Ez a puszta kaszinóopció azt jelenti, hogy soha nem maradhat el anélkül, hogy nagyszerű játékokat játszana, függetlenül attól, hogy hol játszol.

Érdemes megjegyezni, hogy a legnépszerűbb játék országonként változik. Míg rulett Az európai kaszinó lényeges játék, a szingapúri és a macaui játékosok nagyon érdekesek Baccarat. Vannak olyan játékok is, amelyek saját egyedi ország alapú spinoffjaikat vették fel American Roulette, minden nemzet számára egyedülálló játék lehetőségeket teremtve.

A USA

A Las Vegasot a szerencsejáték igazi otthonának tekintik, és jó okból is! A híres Las Vegas-i szalag tele van csillogó és elbűvölő kaszinókkal, amelyek mindenféle nyerőgéppel és asztali játékkal rendelkeznek. Míg az asztali és a kártyajátékok Las Vegas-ban vonzzák a figyelmet, a résidők határozottan az amerikai játékosok és a turisták előnyben részesített játékai.

A nyerőgépek több bevételt generálnak a Las Vegas-i szalagon, mint bármely más kaszinójáték, ami messze kedvence. Ennek oka lehet, hogy a résidők könnyűek a játékosok számára, akik bármilyen szintű szakértelemmel rendelkeznek, mert csak szerencsére épülnek. A nyerőgépek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben saját tempójával játszhasson, és a tétek széles választékát kínálja, hogy megfeleljen mindenki költségvetésének.

Kanada

Csak egy ugrás az Egyesült Államok határán, és Kanada festői országában leszel. Kanada annyira különbözik az amerikai szomszédtól, de amikor résidőkről van szó, ezek a két ország egyetértenek abban, hogy ezek a kaszinójátékok a legjobbak! A kanadai játékosok őrültek a résidőkön, és a helyi kaszinók ismét több bevételt generálnak ezekből a játékokból, mint bármely más típusú kaszinójáték.

Míg Kanadában a résidők csúcspontok, a kanadaiok ugyancsak ragaszkodnak Blackjack, a klasszikus kaszinó kártyajáték, amelyben az 3: 2 győzelmét meg lehet verni. Mindkét játék különösen gyakori a kanadai kaszinókban, ami azt jelenti, hogy nem kell messzire utaznia, hogy élvezze egyiküket!

Új Zéland

A kiwisok hajlamosak egyetérteni abban, hogy mi a kedvenc kaszinójátékuk. Csakúgy, mint a Vegasban és Kanadában élő játékosok, a nyerőgépek ismét új-zélandi játékosok. Ha hamarosan új-zélandi látogatásra tervezel, vagy szeretnél részt venni néhány nagyszerű nyerőgépes akcióban, ne feledd: Új-Zélandon ezeket a játékokat „pokies” néven ismerjük.

Franciaország

Hallottál már Francia rulett? A népszerű asztali játék neve felajánlhat arra, hogy a kedvenc kaszinójáték Franciaországban. Ez igaz - rulett! A francia nyelvű „kis kereket” jelentő rulettet egy francia matematikus találták ki, aki megpróbált egy állandó gépet létrehozni. Míg az örök mozgás fogalma nem élt, a következő kaszinójáték biztosan megtörtént.

Olyan sok hihetetlen online kaszinójáték kínálatával élvezheti minden ország kedvencét itt a Spin palotában. Iratkozzon fel ma, hogy igényeljen egy nagy üdvözlő bónuszt, és játsszon az esélyért, hogy valódi pénzt nyerjen online!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ kedvenc kaszinójátékai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon