A világ legkisebb kaszinói

0 Comments

A modern időkben, amikor a Föld legnagyobb kaszinóit gondoljuk, a méret általában elsődleges kritérium. Az általános konszenzus megy: minél jobb, annál jobb.

Számos kaszinó van - mind a híres, mind a homályos - a világ minden táján büszke arra, hogy apró méreteik és újdonságuk és / vagy kizárólagosságuk miatt, amiket ezek biztosítanak. Itt van egy gyors átfutás, különös sorrendben, öt olyan hangulatos helyszínről, amely a kis kaszinók listáját tartalmazza.

Kerekek a kerekeken Londonban

A világ legkisebb szárazföldi kaszinója valójában nem rendelkezik állandó címmel; egy taxi taxiban van elhelyezve, amely a város utcáit járja Egyesült Királyság az utazás iránt érdeklődő vendégeket keresve.

Ezt az innovatív kaszinót a kerekeken indította el a nemzetközileg elismert Grosvenor, a „play your way” hirdetési kampány részeként. Bár valójában nem tartalmaz résidőket, egy croupier, játékasztal, online szerencsejáték-szolgáltatás, bár, és még egy TV-vetítő élő sportesemény is szerepel.

Szerencsejáték és élelmiszerboltok San Diego-ban

Valószínűleg a Föld egyik legcsodálatosabb játékhelye, a „Slots Arcade” néven található, egy kis piacon belül, San Diego-ban, Észak-Kaliforniában. Csak 30 játékgépeket tartalmaz, és semmit sem. Az arcade, amely a La Jolla indiai zenekar projektje, az 15 lábát csak 40 értékkel méri - ezáltal a legkisebb Vegas kaszinó méretének 30th-je és a velencei makaói 1000th. Valójában annyira kicsi, hogy valójában hiányozhatsz, amikor bevásárolsz. Az 500 000 US $ XNUMX mérsékelt (kaszinó szabványok szerint) építése és jelentős turista lett vonzás, amely nagyrészt az újdonság értékén alapul, mivel több éve nyitotta meg magát.

A Casino Cruise Out Of India

A Deltin Royale, a Panjim partjainál működő kis hajóhajó alternatív módja a kaszinó szerelmeseinek, hogy elkerüljék az Indiában szerzett szerencsejátékok jogi korlátait, mivel nemzetközi vizekre vándorol.

Bár a Deltin Royale fedélzetén rendelkezésre álló asztalok száma meglehetősen korlátozott, a kaszinó ezt választja a különféle játékokkal. Ezek közé tartozik az indiai flöss (Teen Patti), Baccarat, Texas Hold'em póker, Amerikai rulett, Blackjack, játékgépek, háromlapos rajzolás és ötlapos póker, mini-flush, pénzkerékés kaszinó háború. A hajó különböző étkezési és szórakoztató helyszíneket is tartalmaz, hogy teljes körű tapasztalatokat szerezzen.

Nyilvánvaló, hogy ez a lebegő kaszinó a turisták és a helyiek számára egyaránt kedvence.

Földalatti nyeremények Somersetben UK

Ha valaha Yeoville régióban vagy a Somerset UK-ban, akkor igazán egyedülálló kaszinó élményt nyújt. Ezúttal a szórakozás a felújított boros barlangban, egy exkluzív vidéki házban épült butikhotel alatt található, amely az 1300-okból származik.

A földalatti csarnok maximális kapacitása 30 ember, és rulettkereket, pókertermet és blackjack asztalt kínál. Az újdonság ezen a helyszínen egyesíti a kizárólagosságot, hiszen az egész 21-hálószobás házat ki kell bérelni, hogy hozzáférjen a kaszinóhoz. Az sem világos, hogy ez a helyszín hivatalos szerencsejáték-teremnek minősül-e, mivel a szó szerint nincs tényleges pénzváltás. Ez egy egyszerű, de elegáns módja annak, hogy a vendégek egy kicsit szórakoztassanak.

Szaggatott álmok Santa Ysabelben

A legkisebb kaszinó korona utolsó versenyzője valójában már nem fut, mert pénzügyi nehézségek miatt az 2014-ban zárta be az ajtóit. Az indiai tulajdonban lévő Santa Ysabel a San Diego-i CA-ban a népszerű idegenforgalmi attrakciója volt, amelyen 6 játékasztal volt a blackjack és a póker.

A helyszínt megtartó épület még mindig fennáll, és a leendő tulajdonosok, akik a közeljövőben visszahívják a kaszinót, még visszaadhatják a korábbi dicsőségét.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ legkisebb kaszinói Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: