Három forró új játék a Microgaming-tól

0 Comments

Microgaming jó hírnevet szerzett a kiváló minőségű nyerőgépek nyújtásáért, és izgalmas játékosokat szerzett a világ minden tájáról több mint 2 évtizedre, amint összetört találatokkal, például Megdöbbent, Tomb Raider és Avalon.

Amikor a szoftveres óriás közelmúltban bejelentette, hogy három újabb játékot bocsát ki gyorsan egymás után, az elvárások azonnal magasak voltak, és néhányan már elterjedtek a pletykák arról, hogy mit jelenthetnek a játékok. Néhányan azt sugallták, hogy a Microgaming valószínűleg kiterjeszti a lenyűgöző szuperhős játékok válogatását, míg mások ragaszkodtak ahhoz, hogy a vállalat minden új játékteret fogadjon.

Most, hogy a hivatalos adatok végül megjelentek, nézd meg a három új játékot, és mit is jelentenek.

Karaoke Party Online nyerőgépek

Az új játékok első listája a Karaoke Party nevű online video slot. Ahogy az várható volt, a játékok témakörei olyan részvevőkre összpontosítanak, akik készen állnak a karaoke versenyre. Van egy csoport énekesek, egy pár egy duettet, a férfi és női énekeseket pedig a karaoke király vagy a királyné címére bízza. A játékok dicsőségesen színes grafikái hozzáadják a fellebbezést, és a Microgaming ismét létrehozott egy energikus rést, melynek célja, hogy a játékosok többet jöjjenek vissza.

A játék során a Karaoke Party öt tárcsával és 9 állítható nyerővonalral rendelkezik, ami nagyszerű azok számára, akik élvezik a klasszikusabb és egyszerűbb játékokat. Ezenkívül véletlenszerű Wilds, 3X szorzókkal és számos egyéb speciális funkcióval is rendelkezik, amelyek biztosan nagy lendületet adnak.

Majom Keno

A második játék a listán a Monkey Keno, és azonnal felismerhető lesz, mint egy olyan cím, amely egy kicsit több matematikailag hajlamos. A Keno alapú játék olyan rendszert használ, amely felkéri a lejátszót, hogy megfeleljen a véletlenszerűen kiválasztott számoknak. Azt is mondják, hogy dinamikusan frissítő fizetési táblázattal rendelkezik, amely a játékos által végrehajtott kezdeti tét szerint változik.

Az érdekes játék mellett a Monkey Keno célja, hogy csodálatosan élénk téma legyen a legmélyebb és színesebb dzsungelben. Ez magában foglalja természetesen a majom kabalait is, akik mindent megtesznek, hogy elbűvöljék a játékosokat a csodálatos hangyákkal. Meg kell mondani, hogy a Monkey Keno valószínűleg nem lesz a Karaoke Party tömeges fellebbezése, és egyértelműen úgy tervezték, hogy illeszkedjen az online kaszinójátékokat provokáló gondolatrészbe. Végül is sok hívás érkezett, akik több játékot akarnak, akik több ellenőrzést nyújtanak, és a Monkey Keno egyértelműen úgy lett megtervezve, hogy válaszoljon erre a hívásra, és a Microgaming megérdemel egy tapsot a leghűségesebb rajongóik meghallgatására.

Fagyasztott gyémántok Online nyerőgép

Az utolsó játék a listán Frozen Diamonds (Fagyasztott gyémántok) címet viseli, és úgy tűnik, hogy érdekes cím, amely néhány kockázatot hordoz a tervezés szempontjából. Amint a szabványos fonótekercsekhez csatlakozik, a játékgépek ismertek, a Frozen Diamonds a kaszkádcsempe-rendszert használja. Ez azt jelenti, hogy a burkolólapok a játékterület tetejéről, és a sorok sorába esnek. Ha az ilyen módon egy szimbólum alakul ki, akkor felrobbannak, így az új lapok a játékterület tetejére kerülhetnek. Ez azt jelenti, hogy több találatot lehet készíteni egyetlen centrifugálással, ami minden bizonnyal érdekes megközelítés!

Továbbá, a Microgaming kijelentette, hogy a játékot úgy tervezték, hogy egy hógolyós hatást fejtsen ki, ami azt jelenti, hogy minden egyes egy-egy centrifugálás során elvégzett megfelelő sorrendben a díjak gyorsan emelkednek. Ha két egymást követő győzelem érhető el, tizenkét ingyenes pörgetést kapnak azonnal. És ha egy játékosnak szerencséje van három egymást követő győzelemre, akkor egy nagy bónusz azonnal kifizethető. Úgy tűnik, hogy a játék jellege abban rejlik, hogy minél több egymást követő győzelmet ér el.

Nincs szó arról, hogy mi történik, ha négy győzelem érhető el, de csak elképzelhető, hogy ez egy jackpot-díj. A vizuális minőség szempontjából a fagyasztott gyémántok pontosan azt jelentik, amit a név mond, fagyasztott drágakövek, de ezek szépen vannak kialakítva, és nagyon könnyűek a szemen. Meglehetősen vizuálisan lenyűgöző vizuális hatást is használnak a jégblokkok illusztrálására, amelyek felrobbannak az egyezés után. A fagyasztott gyémántok minden bizonnyal más típusú online nyerőgép, és biztos, hogy az egyedi játékstílussal rendelkező játékosok behatolnak.

Ezek az 3 új kaszinójátékok mindegyike úgy néz ki, hogy valami másat kínál, és minden játékos preferenciáját lefedi. A Microgaming a mesterek az innovatív, izgalmas és magával ragadó játékok létrehozásában, és úgy tűnik, hogy ismét jó hírnévnek örvendenek. Ezek az izgalmas új játékok csak néhányat jelentenek az idén megjelentek közül, és a jó hír az, hogy biztosan többet kell követni!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Három forró új játék a Microgaming-tól Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon