Három népszerű svéd divatmárka

0 Comments

Akne Studios

Az 1996 óta aktív márkát Jonny Johansson, a fotográfia, a művészet, az építészet és a kortárs kultúra iránti öklektikus érdekei segítették a cég merész multidiszciplináris megközelítésének ösztönzésében. Annak ellenére, hogy az Acne kevesebb, mint két évtizede létezett, jó hírnévnek örvend a kész ruhák, magazinok és könyvkiadások, bútorok és kiállítások elismert alkotójaként, valamint kreatív együttműködések sorozatában. korlátozott gyűjtemények.

A stílusos svédek körében kedvelt az Acne, amely nemzetközileg elismert márka, amely a kifinomult svéd chic lényegét rögzíti. Zászlóshajó üzletei a világ számos pontján megtalálhatók, többek között Párizsban, New Yorkban, Los Angelesben, Tokióban, Londonban, Antwerpenben és Berlinben. A részletes formatervezés és a kiváló minőségű testreszabás keveréke, valamint a változatos anyagok és innovatív egyedi szövetek kiaknázására való hajlandóság mellett a márka női és női viseletre kész divatot, lábbelit és farmert, valamint számos kiegészítőt gyárt amely magában foglalja a kézitáskákat, a szemüveget és a kis bőrárukat. Tehát az általuk készített ruhák mindennapi viseletre, valamint egy éjszakára a kaszinóban működnek.

https://www.spinpalace.com/Filippa K

A Filippa K márkanevet Filippa Knutsson és Patrik Kihlborg alapította az 1993-ben. Az egyszerűségre és a minimalista stílusra összpontosítva a márka nemcsak a modern, jól érezhető ruházat jó hírnevét fejezte ki. Ez könnyű, időtlen elemek például a slouchy nadrág és a midi szoknya, amit a bőr csizmáival és egy keresztzsákkal együtt viselhet.

Filippa K (a Knutsson számára) az egyik vezető szerepet tölt be fények a skandináv divat, és már jelen van az 30 nemzetközi piacain. Filippi K úgy véli, hogy márka, mint „saját magunknak és körülöttünk tervezetteknek”, „még mindig személyes ügy”. A cég gondosan megválasztott tervei tükrözik a kortárs élet „modern értelmezését” és az általunk megosztott életmódot. Ezt a hozzáállást mutatja például az a tény, hogy Launchmetrics szerint a vállalat csak fenntartható szálakat kíván használni a ruházat gyártásában az 2030-tól.

A Filippa K a férfiak és a női kollekciók, valamint a cipők és kiegészítők, valamint a Soft Sport, a sportruházat különlegessége, a stílus, az egyszerűség és a minőség elsőbbsége.

Tigris Svédország

Hosszú múltra visszatekintő 1903 története a Svédország Tigrisének már öröksége van a szabás. Mégis, évek óta vegyes vagyontárgyak után az 1993 cég újjáéledése látta a márka népszerűségét, mivel bátran elvette az öltöny stílusát az irodából és a mindennapi intelligens alkalmi viselet birodalmába. Most, hogy a kreatív és formatervező Christoffer Lundman vezetője alatt a skandináv divatbemutató 21st-századi átkelőhelyévé válik, a cég jellegzetes, jól megtervezett divatmodellekre specializálódott, és egy másik vágással rendelkezik.

Svédországi Tigrisnek van valami a férfiaknak és a nőknek, akik értékelik a magas színvonalú skandináv divatot: a klasszikus blazerektől a prémium minőségű farmernadrágoktól az ultra-hideg felsőruházatig azok számára, akik csak "maguknak" akarnak.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Három népszerű svéd divatmárka Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon