Túl sok Tech kapcsolódik az Alzheimer-kórhoz

0 Comments

Ha elég idős vagy, hogy emlékezzen egy időre a mobil eszközök, az intelligens technológia és a dolgok internete előtt, akkor valószínűleg emlékszik arra, hogy milyen volt emlékezni a saját telefonszámára. A technológia megváltoztatta az életmódot, de megváltoztatta azt is, ahogyan gondolkodunk, tanulunk, és egyéb módon feldolgozzuk az információkat.

Az Alzheimer-kór és a demencia tekintetében is megváltoztatta a játékot. Egyes tudósok szerint a folyamatban lévő kutatások már erőteljesen követelték a technológia és a betegség túlzott függősége közötti kapcsolatot. Természetesen az Alzheimer-kór már régóta ismert volt az első mobiltelefon megjelenése előtt, így vannak más tényezők is. Túl sok tech egyszerűen segíthet nekik.

Egy pillantás az Alzheimer-kórra

Sokan hozzákapcsolják a népszerűen ismert betegséget a súlyos memóriavesztés okozta öregedéshez. A demencia korai jelei azonban hamarosan az 30 kora után is megnyilvánulhatnak, ami azt jelenti, hogy a test anyagcseréje csökken.

Az 26 millió embert jelenleg közvetlenül érinti az Alzheimer-kór, és a világ népességének 20-százaléka is veszélyben van. A korai tünetek közé tartozik a szorongás és a depresszió, az átmeneti eszméletvesztés, a tanulási nehézségek és a beszéd vagy más kommunikációs formák nehézségei.

Szerezd meg a Spin Palace Kaszinó élményét az okostelefonodon, és élvezd a díjnyertes online videót Thunderstruck II, Immortal Romance és még sok más!

Okok és tünetek

Nem valószínű, hogy a túlzott mértékű technológia a félreértett betegség egyetlen oka; ez bonyolíthatja a dolgokat, ha már egy másik, ehhez kapcsolódó tényező van.

Az Alzheimer-kórhoz kapcsolódóak közé tartoznak az agyi fehérjék rendellenes felhalmozódása, az amyloid plakkok, amelyek befolyásolják a mentális funkciókat, és az idegsejt-leölő fehérje, a Tau. Az orvosi kezelés hatékonyan megakadályozta a Tau által okozott további károsodást a betegeknél.

Egyéb tényezők, amelyek hozzájárulhatnak a betegség kialakulásához, vagy a betegség figyelmeztető jelei lehetnek: a társadalmi kivonás és a növekvő magány, a rossz személyes higiénia és ápolás, valamint a látás, a hallás és a szaglás zavarai. A rendszeres alkoholfogyasztás és dohányzás, sőt még a 3 típusú diabétesz is elismert lehetséges tényezők.

A mentális testmozgás hiánya széles körben elismert a demencia egyik fő oka, mivel a memória aktív használata az agyat új kapcsolatok kialakításáért okozza. Ez a tény, amit az intelligens technológiától való modern függőség is kiemel, a rossz tudományos háttérrel rendelkező betegek esetében is nyilvánvaló.

Nem kell kilépni a Tech-ből

Az összes technikád kivetése ugyanolyan értelmetlen lenne, mint egy sebész kereskedő szikével és lézerrel a késekhez. Az okos lépés az, hogy a minialkalmazásokat minden nap lefelé tartsák minden nap, és használják az időt, amit a Facebookon töltött volna, hogy tegyen valamit, ami segíthet az egyéb lehetséges okok leküzdésében.

Számos módon csökkentheti a diagnózis kockázatát. A kiegyenlítő gyakorlatokat naponta kétszer gyakorolhatja. Rengeteg az agyhajtás, amit a regények és más könyvek olvasása, valamint a keresztrejtvény vagy a Sudoku rejtvények készítése, vagy a Scrabble és hasonló játékok játszanak, ami tökéletes módja annak, hogy szocializálódjanak és legyőzhessék a magányt.

A káposztát, a göndör salátát, a spenótot és a hüvelyeseket eszik egy folsav néven ismert aminosavat. A vizsgálatok kimutatták, hogy segíthet csökkenteni az amiloid plakkokat. A kurkuma szintén összefüggésben áll a betegség megelőzésével, mint az E-vitamin, amely napraforgómagban, olajbogyóban, olívaolajban, diófélékben és csicsókaban található. A zöld tea, a vörös gyümölcsök és bogyók, valamint az Omega 3-ben gazdag hidegvízi halak más olyan élelmiszerek, amelyek az állapot megakadályozására szolgáló étrendben szerepelnek.

A táplálkozási tippek és a tevékenységekre vonatkozó javaslatok kombinációjával olyan életet lehet élni, amely nemcsak egészséges testet, hanem egészséges gondolatot is támogat - és igen, még mindig lehet Instagram.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Túl sok Tech kapcsolódik az Alzheimer-kórhoz Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon