Top 5 Kaszinó Úti célok a világ körül

0 Comments

Mindannyian különböző okuk van az utazásra. Gyönyörű táj, nyugodt túrák vagy strandok, talán még a gyönyörű történelmi épületek vagy gyönyörű emberek. Azok számára, akik szenvedélyesek vagyunk a kaszinókkal kapcsolatban, megnézzük a térképet a következő útra, és csodálkozunk, hol van a legjobb pókerjáték! Tehát a kérdés az, hogy a legjobbat keresed Blackjack asztalnál, vagy ha azt szeretné, hogy a kaszinó szünetét egy óceánra néző koktél kortyolgatják.

Az általunk felsorolt ​​5 top kaszinó célpontjainkat felsoroltuk a vödörlista számára.

Las Vegas, USA

Sehol a világ sikoltozik fények és nagy nyeremények, mint Las Vegas. Kétségtelen, hogy a leghíresebb kaszinó város, Vegas évtizedek óta a filmek, dalok és történetek forró témája, és mint mindannyian tudjuk, mi történik Vegasban, Vegasban marad!

A fő Vegas-csík a világ legnagyobb és extravagánsabb kaszinóinak otthona. A Bellagio minden bizonnyal az egyik leghíresebb, sőt az Oceans 11 és a Hangover is szerepelt. Az MGM Grand saját élet oroszlánparkjával nevet adott magának, a Luxor Hotel és a Kaszinó piramis pedig történetet teremtett, egy átriummal, amely 3 Boeing 747-eket tudott elhelyezni. Semmi sem sikoltozik Vegasban, mint az esküvői harangok, és egy Elvis impersonátor miniszter, hogy megadja az Ön fogadalmait, így talán amikor megtervezi ezt az utazást, vigye magával a szeretteit!

Atlantic City, USA

Mint ilyen hatalmas ország, értelme, hogy az USA-ban két legjobb játékterület legyen a világon. Míg Vegas eljut a nyugati partra, az Atlantic City szórakoztatja a keleti partot. A Vegastól eltérően az Atlantic City igazi partvidéke van a kaszinók közötti szünetekben, és egy gyönyörű versenypályát is kínál. Ha még nem sikerült elérnie az 21-et, a versenypálya nagyszerű lehetőség, mivel a minimális életkor csak 18. Szintén otthont ad a kisasszonynak Amerika Pageant, a városnak nemcsak szép kaszinói vannak, hogy felhívják a tömegeket. A vödörlista egy meghatározott eleme.

Baden-Baden Németország

Ez egy olyan város, amiről kevesen hallottak, és a listát a hírnévtől eltérő okból teszi. A város apró, csak 55000 lakosokkal rendelkezik, és eredetileg fürdőváros volt. Még mindig hely, ahol a gazdagok és a híresek menekülhetnek, és a hegyi levegőbe és néhány különösen pazar gyógykezelésbe kerülhetnek, hogy megújítsák a testet.

Csak akkor illik, ha ez a világ egyik luxus kaszinójának helye. Baden-Baden kaszinó egy vödörlista jelöltje a kaszinóban játszott eleganciának és luxusnak, bársonyos és kristálycsillárokkal csöpögő szobákban. Ez nem feltétlenül jelent helyet a rövidnadrágban, hanem egy várost, amely elrontja magát, és a legjobb koktélszámot adja egy kicsit.

Monaco, Monte Carlo

Semmi sem mondja, hogy a kaszinójátékok története olyan, mint a Monte Carlo kaszinó, Monaco. Az 150 évek elmentek, és a kaszinó a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Meg kell, mivel a kaszinó nem érhető el Monacó helyi lakosai számára, és útlevéllel kell bizonyítani.

A Monte Carlo-ba lépve olyan korszakba lépsz, ahol a szerencsejáték csak a felső osztályra volt jellemző, a jellemzők még mindig szigorú öltözködési szabályok és a részletekre való figyelem figyelembevételével kerültek életre. Legyen ez egy úti cél a következő utazáshoz, és kezelje magát a martinival, ne rázza meg, mint ahogy a James Bond életmódját megéled.

Macau Kína

Makaó jól ismert a szenvedélyes játékkörökben, mint a keleti Vegas. Míg a város látogatóinak körülbelül 50% -a Kínából érkezik, a nemzetközi turizmus növekszik, különösen azért, mert a legtöbb országban nincs szükség vízumra. Szinte 30 kaszinókkal és néhány legdrámaibb témával Macau gyorsan keresi a Vegasot a hírnévre és a szerencse mesékre. Valójában Makaó már meghaladta Vegasot a játékbevételekben.

A város kaszinói gyönyörűek, a velencei komplexum pedig Vegas-húgát szégyeníti a csatornákkal és gondolákkal. Az a tény, hogy a meleg dél-kínai-tengeren történik, természetesen nem hagyható figyelmen kívül. Úti célként a pénznem kedvező, a kaszinók mesések, az időjárás pedig látványos. Ez egy csodálatos vakációhoz hozzárendeli az összes dobozt.

Bárhol is dönt, hogy menjen, a szerencsejáték kétségtelenül sok móka lesz, és a kaszinók élménye a világ minden tájáról biztosan kissé különbözik országonként. Akár luxus és csillogás, akár fényes fények és akciók után van, minden bizonnyal egy kaszinó célpont lesz, amely megfelel az Önnek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Top 5 Kaszinó Úti célok a világ körül Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon