Top 5 Must-Read Poker könyvek

0 Comments

A következő pókerkönyvek rendkívül fontosak az online póker sikerének növelésében, akár hétköznapi játékosok vagy a Poker Pro-ra. A póker stratégiájának felbecsülhetetlen betekintést nyer, és megtanulhat trükköket az iparági szakértőktől. Ezek a legfelsőbb könyvek segítenek a játékot növelni, és azt, hogy inkább a Video Poker, vagy az asztali pókert akarják-e játszani.

• Minden kéz kinyilatkoztatott - Hansen, G

Gus Hansen egy nagyon sikeres profi pókerjátékos Dánia aki megnyerte az 3 World Poker Tour nyitócímeit. A nagy 2007 Aussie Millions győzelme után Hansen ezt a könyvet tüntette fel, részletezve az agresszív játékstílusát, hogy segítsen a póker játékosoknak javítani a póker stratégiájukat.

• Poker Math - Hardin, A

Alton Hardin már jóval több mint egy évtizede játszik pókert, és részletesen ismerteti, hogy a játékosok hogyan használhatják ki a számukra előnyöket a Poker Math-ban. Ez a könyv a póker matematikájával kapcsolatos minden témát lefed, például a valószínűségeket és az esélyeket, a várt értékeket, a banki tőkét és így tovább.

• Harrington az online készpénzes játékokban

A Dan Harrington az online pókerstratégia valamennyi aspektusát lefedi Harringtonban az online készpénzes játékokban. Ez a könyv tökéletes társ minden szinten lévő játékosok számára, hiszen könnyen áttekinthető módon részletezi, hogyan kell a mikro-téteket és a kis téteket játszani, és megérteni a kettő közötti különbségeket.

• Moorman Pókerkönyv

Chris Moorman a legeredményesebb online póker bajnokság játékosának tekinthető, aki az egész karrierje során megnyerte az $ 11,000,000-ot. A Moorman's Poker of Poker megvitatja az online póker stratégia árnyalatait, és a könyv társszerzője, Byron Jacobs a Moorman stratégiáját teszteli.

• A pszichiátriai játék

Jared Tendler összeállt a póker írójával, Barry Carterrel, hogy megteremtse a pszichológiai játékot, amely az 2 kötetből áll. A póker játékosok által tapasztalt sok aggodalom részletezésével, és a csapat gyakorlati tanácsokat ad a döntési problémák, a rossz ütemek kezelésére és a motiváció visszavonására a táblázatokhoz.

A pókerkönyvek fontossága

Annak ellenére, hogy az internet betekintést nyújthat a póker stratégiába, soha nem garantálhatja, hogy a valós életű póker szakértők felajánlották a kínált tanácsokat. Mint ilyen, a pókerkönyvek olvasása rendkívül fontos annak biztosítására, hogy próbált és tesztelt tanácsokat kapjunk, és hogy az asztalnál használt technikák a legjobbak.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Top 5 Must-Read Poker könyvek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon