Top 7 legdrágább játékosátadás

0 Comments

Mikor jön a világ labdarúgás, a pénz hajlamos egy kicsit megszabadulni. A játékosok értékei átmennek a tetőn, annyira, hogy a nullák száma kissé felháborítónak tűnik. De akkor néhányan azzal érvelnek, hogy az összegek indokoltak, tekintettel arra, hogy a kulcsszereplő milyen nagy hatással lehet a csapatra, és a csapat esélye, hogy a dagályok a győzelem felé forduljanak.

Emellett ne felejtsük el, hogy egyes játékosok magukkal hozják rajongóikat, ami azt jelenti, hogy a kifizetett összegek a potenciális jövedelemre is alapulnak. Akárhogy is, nem lehet segíteni, de felemelni a szemöldökét, ha a következő számokat olvasod. Ezek a legnépszerűbb 7 játékosok a sporttörténetben.

Neymar Jr

Mennyi pénzt remélne valaha az életedben? Tegyük fel, ha a pokies játékot játszod, és egy progresszív jackpot nyereményt szétzúztál, ami a tánc ünnepségébe kerül? Vajon $ 1 millió lenne, vagy talán $ 5 millió, ami ezt izgatta? Most nézzük meg azt a számot, amelyet Paris Saint-Germain fizetett a Neymarért; $ 263 millió. Sikerült ellopni őt Barcelonából a lenyűgöző mennyiségű pénzért, bár szem előtt kell tartani, hogy nagyon kevés klub van a világon, amelyek megengedhetik maguknak, hogy ilyen típusú készpénzt egy játékos számára megfizessenek.

Kylian Mbappe

Nem volt meglepetés, hogy Paris Saint-Germain is összegyűjtött egy összesen 214 millió eurót a Kylian Mbappé számára. Monacóról vitték, és ez tényleg elkezd egy csodálkozni, hogy milyen a fenék nélküli zsebek a klubban. A világ két legdrágább szereplője Párizsban lakik, és csak remélhetjük, hogy ezek a vásárlások bölcsek voltak, vagy kicsit ki is érzik magukat a zsebből.

Philippe Coutinho

Ebben az esetben úgy tűnik, hogy valami okos nyereség történt, amikor Philippe Coutinho érintett. A Liverpool megkapta a játékost az Inter Milan-ról, hogy ne kerüljön tüsszentésre az 13 millió eurós áron, ami után 160 millió eurót értékesítettek.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo egy híres név és nagyon jó ok. Nemcsak a rajongók felállnak és felvidítanak, bárhová is megy, de ez a tehetséges játékos kétszer volt a legértékesebb a világon. Legutóbb a Real Madridból a Juventusra került át 117 millió euróra, vagy $ 136.9 millióra. Nem elég magas ahhoz, hogy 1 számot kapjon, de valószínűleg nem panaszkodik.

Dumont Ousmane

Ousmane Dembélé csak egy éve játszott Németország mielőtt Barcelona meg akart volna venni egy darabot a piteről, átadta az € 105 millió eurót, vagy $ 123.9 millió eurót, hogy a csapatban legyen. A mai napig ez a legdrágább transzfer, amit valaha a német futballpályán végeztek. Nem túl kopott egy rögzítendő rekord.

Paul Pogba

Egy másik híres név a labdarúgásban, Paul Pogba csak 6 szám lehet ebben a listában, de minden bizonnyal többet ér, mint a legtöbb progresszív jackpot, ami elég sok mindent mond. A Juventusról átment Manchester United az 105 millió euró hűvös összege, $ 116.6 millió.

Gareth Bale

Utoljára ebben a listában Gareth Bale, aki a 2013-ben a világ legértékesebb szereplőjeként tartotta a címet. Lehet, hogy a dicsőség napja óta némileg csökkent, de a számok még mindig nagyon lenyűgözőek. A Tottenham Hotspur-ról a Real Madridra költözött az 100 millió euróra, vagy $ 132 millióra. Ez a spanyol klub még mindig a legdrágább vásárlás. Sajnos Bale valószínűleg nem fog visszaszerezni a trónját, de mégis könnyen pihenhet abban, ami valószínűleg nagyon nagy kúriában van.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Top 7 legdrágább játékosátadás Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon