Top Fantasy témájú slot játékok

0 Comments

A fantázia nagyon népszerű műfaj, több évvel kiadott regény jelenik meg minden évben kardokkal és varázslatokkal, majd egy olvasó rajongó megrázhatja a botot. A mai időkben a műfaj a szokásosnál nagyobb népszerűségnek örvendett, és hatalmas újjászületés következett be a könyvsorozatok, mint például a Thrones Game, sikertelensége miatt, és ahogyan mindannyian tudjuk, ha egy műfaj népszerűségét látja, ez az érdeklődés hajlamos átjutni más platformokra.

Az a tény, hogy a Game of Thrones slot játék még létezik, ezt a tényt bőségesen tisztázza. A Game of Thrones slot játék azonban nem tekinthető a legjobbnak az online nyerőgépes játékok közül, és sokan csalódtak a híres karakterek, felismerhető képek, vagy különösen különösen jelentős grafikák hiányában. A játék az univerzum különböző csoportjaira hivatkozott, de a legtöbb egyetért abban, hogy a játéknak nem volt ütése, valószínűleg az engedélyezési kérdések miatt, amelyek megakadályozták a hatékonyabb vizuális megjelenítést. A plusz oldal az, hogy sok fantasy témájú slot játék kiemelkedő, és érdemes megnézni.

Immortal Romance

A vámpírok iránti népszerűség robbanása, amely a Thrones-korszak kezdete előtt következett be, szinte teljes egészében a Twilight sorozatból eredt. Igen, sokan úgy érezték, hogy a filmek drámai módon nem sikerült megragadniuk az eredeti könyvek valódi lényegét, de az a tény, hogy léteznek olyan játékok, mint az Immortal Romance, bizonyítékul szolgálnak a trend hatalmára.

A halhatatlan romantika meglehetősen nyugtalanul vonzza ihletet a Twilight-ból, de ez olyan hihetetlenül magas színvonalú grafikával, és olyan figyelemre méltó figyelmet fordít a részletekre, hogy a legtöbb hajlandó figyelmen kívül hagyni ezt a nyilvánvaló tényt. A játékban egy dashing férfi vámpír, és három gyönyörű nő vámpírok, amelyek mindegyike először úgy tűnik, mint semmi más, csak csábítóan vonzó emberek. Ami a játékot egyedülállóvá teszi, az, hogy ezek a karakterek saját magukban ördögi vámpírverziókké alakulnak, amikor egy sorrendben leszállnak, ami talán jobban illeszkedik a látásba a Twilight-könyvekkel. Még az Immortal Romance-i mini-játékok is csöpögnek a minőségben, és olyan sorrendben járnak, ahol a játékos a vércsövekkel csodálatosan jól animált módon lép fel.

Avalon II: Quest a Grál számára

A vámpíroktól elhagyva és a szent grálákkal foglalkozó Avalon II egy klasszikusabb fantasy témájú játék. Erősen vonzódik a King Arthur mitológia, amely jól ismert az örök életet biztosító csészék meséiről. Az Avalon II nem büszkélkedhet az Immortal Romance hihetetlenül magas színvonalú grafikájával, de az, amit csinál, egy történetet közvetít egy slot játékban, és ez nem kis eredmény. A szimbólumok egy királyt, királynőjét és a kupát ábrázolják. a Szent Grál. Nem sokszor úgy érzi, hogy egy játékos úgy érzi magát, mintha egy epikus utazáson vesznek részt, miközben a tekercseket forgatják, és az Avalon II ezt rendkívül jól tudja elvégezni. Persze, valószínűleg nem lesz tényleges következtetés a történetre, mivel a mesemondó közeg egy slot játék, de még ha a játékosok megértik a történetet, elég az Avalon II elégséges oka.

Megdöbbent 2

A Thunderstruck 2 mindaz, amit a játékos remélhet, amennyire a fantázia témájú játékok mennek. Jól szeretett és elismert főszereplő, Thor, valamint kiváló grafika és kiemelkedő design. A játék alapja a Thor és Loki közötti rivalizálás, melyet a művészi alkotásokhoz jól illeszkedő karaktertervekkel hoztak életre. Továbbá, mindazok számára, akik ismerik a Thor univerzumot, számos más karakter és népszerű kép látható.

Odin, Thor atyja, megjelenése, és ne feledkezzünk meg Thor hihetetlenül erős kalapácsáról, Mjölnirről. A Thunderstruck 2 egy minden játékos számára fontos játék, és még akkor is, ha nincs különösebb érdeklődés a tárgyanyag iránt, a játék rendkívül innovatív mini-játékai minden bizonnyal otthonról szólnak.

Steam Punk Heroes

A Steam Punk Heroes nem olyan jól ismert, mint a Thunderstruck 2, de biztosan nem kevésbé lenyűgöző élmény. A játékban lévő műalkotások egyszerűen állkapocscseppek, és nehezen találnánk meg egy jobb vizuális kezelést, ameddig a játékgépek játszanak.

A játék témája, a gőz-punk mitológia, egy gazdag környezet, amellyel együtt dolgozhat, és a Steam Punk Heroes minden bizonnyal az egész kilenc méterre jut el. Minden egyes szimbólumterv egy történetet mesél el a figyelemre méltó részletességgel és kialakítással, és egy játékos kaphat elveszett egyszerűen minden egyes kép tanulmányozása, hogy mindent el lehessen fogadni. A játék önmagában nem lehet különösen innovatív vagy egyedülálló, de amikor ez a szint az erőfeszítésekbe került a vizuális képekbe, egy játékos megbocsáthatja a játék figyelmen kívül hagyását, hogy értékelje a vizuális élményt!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Top Fantasy témájú slot játékok Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon