Öt tipp a sikeres rulettjátékosok számára

0 Comments

A játék Rulett Franciaországban a tizenhét százaléka óta van. Higgye el, vagy sem, a játék valójában több angol kerékpáros játék, Reiner, Roly-Poly és Ace of Hearts keveréke, amelyeket néhány olasz társasjáték, Biribi és Hoca kombináltak. Bár a játék ettől kezdve egy kicsit fejlődött, lényegében ugyanaz marad, mint háromszáz évvel ezelőtt.

Most már a játékosok élvezhetik ezt a történelmi játékot a Spin Palace-ban, azzal a céllal, hogy a Roulette profik által végrehajtott legjobb tippeket és stratégiákat nyújtsák. Óvatosan tanulmányozzátok meg őket, és láthatod, hogy a rulettjátékod ugrásszerűen javul!

Tipp Az első szám: gyakorlat és megfigyelés

Bármilyen játékhoz hasonlóan, a gyakorlatban is javíthatja a rulett készségeit. Mivel rengeteg fogadási lehetőség van a Roulette-nél, az új játékosoknak nagyon könnyű zavarodni vagy véletlenül helytelenül elhelyezni a rossz tétet. A gyakorlás segít abban, hogy megismerkedjen a szabályrendszerekkel, a játék időzítésével, a játék mozgásával, és hogyan fog a legtöbbet kihozni a játékba befektetett időből és pénzből. Nincs semmi baj, ha bizalmadat kapsz, mielőtt először ugrálsz a fejedbe.

Egy másik módja annak, hogy segítsen egy játékosnak megismerkedni a játékkal, mások megfigyelése. Ne félj beszélgetni olyan emberekkel, akik játszottak a ruletten, hogy átvegyék a játékot, és megnézhessék, mi történt velük. Soha ne rohanj bele egy játékba, anélkül, hogy teljesen megértenéd.

Tipp száma kettő: Kezdje külső fogadással

Ha új játékos vagy, vagy ha a nagy pénz elhelyezését megelőzően szeretne felmelegedni, akkor kezdje el a tétet. A Roulette-en kívüli fogadások között szerepel egy vagy tizennyolc, vörös vagy fekete, sőt páros vagy páratlan fogadás, hogy egy szám tizenkét számból áll, hogy egy szám függőleges oszlopba vagy kígyófogadásba kerüljön. A kígyófogadás egy konkrét fogadás, amely számokat tartalmaz egy, öt, kilenc, tizenkettő, tizennégy, tizenhat, tizenkilenc, huszonhárom, huszonhét, harminc, harminckét és harmincegy.

A külső tét előnye, hogy egy játékosnak jobb esélye van a győzelemre. Most, hogy igaz, hogy a kifizetések kisebbek, a nagy veszteség esélye is kisebb. Ha kényelmes vagy, akkor a nagyobb nyereményekkel rendelkező nagyobb fogadásokra ugorhat. Ne feledje, ha az a szám, amelyik a nulla, akkor minden fogadás elveszett.

Tipp száma három: Double Up

A játékosok nem fognak nyerni az egész idő alatt, így alkalmazni tudják ezt a stratégiát, ha a chipek le vannak zárva. Ha piros vagy fekete tétet, vagy a páratlan vagy páros tétet fogad, és elveszíted, próbáld meg duplázni azt az összeget, amelyet a vesztes fogadásra fogad. Győződjön meg róla, hogy ugyanazt a színt vagy páratlan / páratlan helyet választja a helyett!

Tipp: Négyes szám: dupla fel és hozzá

Ebben a stratégiában ahelyett, hogy csak megduplázta volna és elhelyezte ugyanazt a tétet a vesztesége után, duplaítson fel és adjon hozzá egy további összeget, amit kezdett. Például egy öt dolláros kezdeti tét megduplázódik, hogy tíz dollárt kapjon, majd további öt dollár kerül hozzáadásra.

Tipp ötödik szám: szórakozás

Ne feledje, hogy a rulett egy játék! Ez valami szórakoztató, amit élvezni kell. Tehát üljön le, lazítson, helyezze el a fogadásait, és nézze meg, hogy a kerék forog!
A fenti tippekkel a Spin Palace-tól Roulette profi leszel!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Öt tipp a sikeres rulettjátékosok számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon