A legjobb tippek az élő kereskedő rulettjéhez

0 Comments

Képzeld el egy izgalmas játékot rulett egy kaszinóban, amely gyors tempójú akcióval és elbűvölő croupierrel rendelkezik. Most képzeld el, hogy csináld ezt a saját otthonod kényelméből!

Ez az inspiráció az élő kereskedő rulettje mögött, és sok online kaszinó az élő kereskedőjátékokhoz fordult, hogy az összes izgalmat a szárazföldi játékokra hozza.

Szóval, élsz az élő kereskedő rulettjére? Használja ezeket a tippeket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a pénzéből, és minden alkalommal az előnyöket az Ön javára fordítsa.

Válassza ki a megfelelő rulettjátékot

A rulett három standard variációja megtalálható az interneten: európai, francia és Amerikai. A profi játékosok mindig franciául vagy Európai rulett, amely csak egy nulla zsebbel rendelkezik. Amerikai rulett kettője van, ami magasabb házhatást eredményez összehasonlításban.

Mindig az európai vagy francia élő rulettjátékokhoz juthat, mivel élvezni fogja a La Partage és az En Prison szabályait, amelyek tovább növelik a nyerési esélyeit. Az egyes nulla nyílások ezekben a játékokban is sokkal alacsonyabb házat hoznak létre.

Tartsd be a bankrollodat

A rulett nyertesek általában egy közös dologgal rendelkeznek… ismerik a korlátokat! Állítson be költségvetést az élő rulettjátékhoz, és tegye a fogadásait a megengedhető áron. Mindig más nap lesz a játék.

Lépjen ki, amíg előre vagy

Két forgatókönyv létezik, amelyekben az élő rulettjátékot meg kell szüntetni. Az első az, amikor éppen egy hatalmas győzelmet ért el, a második pedig a vesztes sorozaton.

Ha elhalad, miközben elhalad, segít megvédeni a közelmúltbeli nagy győzelmét, és a vesztes stádiumban való kilépés segít megvédeni a bankrollod baloldalát. Ez egy nyerő!

Kutatási fogadási rendszerek

Szeretne élni az élő rulettben? Sok játékos fordul a fogadási rendszerekhez, mint a Martingale rendszer, hogy növelje nyerési esélyeit.

Csináljon néhány kutatást online és próbálja ki ezeket a rendszereket egy ingyenes online rulettjátékban, mielőtt a kiválasztott fogadási rendszerét valódi pénzben élő rulettben használja.

Használja ki a kaszinó bónuszokat

Egy szárazföldi kaszinóban soha nem lenne előnye egy nagy bónusznak a rulettjátékod számára. Győződjön meg róla, hogy használja a kaszinó élő rulett bónuszait, mint pl.

Az online kaszinó bónuszok segítik a készpénz nyúlását, és ezzel maximalizálják az esélyét a szerencsés nyerésre!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb tippek az élő kereskedő rulettjéhez Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon