Top tippek, amelyek segítenek otthon érezni magát Vegasban

0 Comments

Tervezi az első utazást Las Vegasba? Gondolod, hogy mindent kitaláltad, mert megnézted az összes Hangover filmet és az egész Oceans sorozatát? Gondolj újra. A Vegasban elérhető összes látnivaló és tevékenység számtalan vonalkártyát biztosíthat a Bűn városának, de az első látogató számára is meglehetősen hatalmas lehet.

Ha meg akarja akadályozni, hogy álmai ünnepe katasztrófává váljon, néhány percig tartsa meg a legfrissebb ötleteket a Vegas látogatói számára:

Csináld meg a leckét

Ez a tipp ugyanúgy vonatkozik a szerencsejátékra, mint általában Vegasra. Hosszú ideig, mielőtt belépett a gépre, vagy elindítaná az autó motorját a végső útútra, meg kell ismerkednie mind a város elrendezésével, mind a kaszinójátékokkal és játékokkal.

Már elkezdte ezt a házi feladatot a cikk elolvasásával, és könnyebben meg tudja szerezni fontosabb információkat online. Számos olyan webhely található, amely könnyen érthető szerencsejáték-tippeket kínál, és szinte annyi, ami elmondhatja mindazt, amire szüksége van a Las Vegas-ról. Azt is javasoljuk, hogy gondos Google Maps nézzen a városra az égből, így valóban meg tudja kapni a földet. Ez a kutatás segít az Ön igényeinek megfelelő szálloda kiválasztásában is.

Ne becsülje alá a távolságokat

A térképelemzés során vegye figyelembe a helyek közötti tényleges távolságokat. Első pillantásra az épületek közelebb kerülhetnek egymáshoz, mint amilyenek valójában azért vannak, mert szorosan a Csík mentén vannak csomagolva, de bölcs dolog lenne emlékezni arra, hogy ez a híres Vegas utca valójában hét mérföld hosszú.

Szerencsére Vegas rengeteg kényelmes tömegközlekedési lehetőséggel rendelkezik, beleértve a villamosokat, a Monorailot és a Big Bus-t (amely elbeszélgetést biztosít).

Ütemezési frissítések ütemezése Óvatosan

Több mint 40 millió látogató utazik Las Vegasba minden évben. Tehát elképzelheted a hotel büféjének sorát! Azt tanácsoljuk, hogy elkerüljük az étkezések csúcsát a szállodában és azon kívül, hogy könnyedén kaphassunk asztalt és elkerüljük a tömegeket.

Továbbá, ha úgy dönt, hogy inni szeretne, nagy hatással lehet a Vegas-i élményre (és a pénztárcájára). Ahelyett, hogy italokat vásárolna a kaszinó bárban, várja meg, amíg a koktél pincérnő megérkezik a géphez vagy asztalhoz. Meg fogja találni, hogy a kaszinó emeletén lévő italok gyakran olcsóbbak (vagy akár ingyenesek), hogy játszani tudjanak.

Ne feledje… mindig, mindig viseljen fényvédőt.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Top tippek, amelyek segítenek otthon érezni magát Vegasban Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon