A legjobb TV-témájú résidők

0 Comments

Ha igazi televíziós rajongó vagy, akkor valószínűleg nem tudta elképzelni, hogy egy napot eltölthet a kedvenc TV-műsoroktól. Olyan sok különböző kiállítás van ott, hogy élvezhesse, függetlenül attól, hogy élvezi-e a jó régi TV-munkamenetet a kanapé előtt, vagy mindig a legutolsó sorozatát a PC-ről továbbítja.

Akkor akkor is, ha online slot rajongó vagy Microgaming van egy élvezet az Ön számára, ami mindkét világ legjobbjait fogja elhozni! Olvasson tovább, hogy felfedezhesse a Microgaming legmelegebb TV-témájú nyerőgépeit, hogy kedvenc karaktereit életre keltse, és ugyanakkor hatalmas nyereményeket nyújtson.

• Trónok harca

A Thrones játék a legforróbb televíziós műsor mindenki ajkán. Ez a kreatív online slot a világ legjobb fejlesztőjétől lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az 1-hez az 4 főházaiban - Baratheon, Stark, Lannister és Targaryen - a többiek elleni küzdelemhez és a Vas-trón megnyeréséhez.

Az 100x nyereménye az Ön tétje, valamint egy nagylelkű, ingyenes pörgetés a szorzókkal, amelyek az Ön által választott háztól függenek. Végül, egy szerencsejáték szolgáltatás és egy több mint 1,000x alapjáték jackpot, amellyel a téted segít, megmászhat a Westeros tetejére, és élvezheti kedvenc GoT karaktereit, mint még soha.

Battlestar Galactica

A Battlestar Galactica az egyik legnépszerűbb sci-fi, amellyel az örömteli televíziós hálózatok láthatók. Nem csoda, hogy a Microgaming felkapta az esélyt, hogy játékosaikat ez az exkluzív márkájú nyerőgép! Az eredeti sorozat eredeti hanghatásai és animált jelenetei hozzáadódtak az extra hatáshoz, így úgy érzi, mintha közvetlenül a Kara Thrace, William Adama és Gaius Baltar mellett lennének.

A Battlestar Galactica online slot az 5 tárcsákon és az 243 nyerési módokon keresztül játsszon, ami a szomszédos tárcsákon található összes megfelelő szimbólumot izgalmas készpénzt nyer. A slot is tele van bónusz funkciókkal, beleértve az ingyenes pörgetéseket, a különleges vadakat és a Pick Me bónuszt a végső TV-témájú slot-élményért.

Az Osbournes

Ozzy Osbourne sok évig volt a Black Sabbath rockbanda hírhedt énekese, de manapság szeretett TV-személyiség. Az Osbournes a világ egyik legizgalmasabb hírességcsaládját követi a mindennapokban. A Microgaming slotjában csatlakozhat az Ozzy-hoz, Sharonhoz, Jackhez és Kelly-hez a tárcsákon, valamint imádnivaló háziállatukkal és csúszós gitárjaikkal, hogy segítsen nyerni.

A játék további javítása érdekében számos fantasztikus bónuszjellemző található, beleértve egy fantáziadús, ingyenes pörgetést, amellyel még több szabad játékot indíthat el a játék során. Mindent eldobva egy hatalmas alapjáték-jackpot és véletlenszerűen kiváltott bónuszjátékok, amelyek nagy pénznyereményekkel bírnak. Ha a The Osbournes rajongója vagy, akkor nem hagyhatja ki ezt az epikus slot játékot!

Aranyifjú

Ha szereted a valóság TV-t, nem kétséges, hogy kövessétek a gyönyörű bunnies hangulatát a Playboy-kastélyban. Jól ismertek a televíziós sorozat, a magazin megjelenés és a modellezés terén, és a Microgaming Playboy slotja feltétlenül magában foglalja elbűvölő stílusukat. A nyílásban lévő tekercs szimbólumok egy pár kúria leghíresebb nyuszikából állnak, és minél többet játszol, annál többet tudsz bónuszjellemzőkre és jövedelmezőbb pörgetésekre.

Itt összesen 4 izgalmas ingyenes pörgetési opciók állnak rendelkezésre, és minden alkalommal, amikor elindítja a bónuszköröket, megpróbálhat egy újat. Ez egy rendkívül nyereséges szórakozás egy könnyed TV-témával, hogy tartsa Önt!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb TV-témájú résidők Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon